yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 benzer konular vardır mutlaka ama şöyle araba kiralayıp veya otobüsle falan gidilecek, denizli doğal bir sayfiye yeri lazım. nereyi önerirsiniz? şile, kilyos, ağva falan varmış, belki gökçeada... fazla duyulmayan bir yer de olabilir
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 gökçeada iyi ama antalyaya varırsın gökçeadaya varana kadar :) büyükada en pratiği... ağva çok güzel ama yazın kalabalık oluyo. ramazanda iyi oluyo.
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 çok mu uzak ya gökçeada, 4-5 saat sürmez mi taş çatlasa?
fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Gökçeada suyu akıntıdan dolayı soğuk diyorlar. Oraya kadar gideceğine az daha zorla çeşmeye git
Red_Skull Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 kumburgaz kamiloba köy tarafları haftaiçi bomboş köy tadında
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 sarkoye gidin mis gibi sarabınızı da alirsiniz gelirken sahil de guzel
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 fenn said: Gökçeada suyu akıntıdan dolayı soğuk diyorlar. Oraya kadar gideceğine az daha zorla çeşmeye git suyu bodrumla falan aynı.
fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Ben gidenlerin yalancısıyım. Mantıken oralar akıntılı olacağından soğuk olması muhtemel diye de mantıklı gelmişti. Bir de kuzey diye
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 assos'a gitmeye karar verdik gibi. assos için güzel pansiyon otel motel tavsiyeniz var mı diye sorayım...
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Edremit Burhaniye vs civarı bi sürü yer var. İyi sürüyosan İstanbul civarı sayılır.
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 assos'ta gargara camping'de yer ayırttık bakalım şimdilik bir de not defterime iğneada'yı not almışım aylar yıllar önce. oraya gitmiş kalmış kimse var mıdır acaba?
Drall Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Assosta kadırga koyuna gidin muhakkak, çarşaf gibi deniz çok güzel. Ama biz gittiğimizde sahildeki mekanların birinde dandik bi canlı müzik vardı, kafa dinleyemiyordun bir türlü geceleri. Onun harici baya iyi, ondan uzak da takılınabilir ama biz hemen o mekanın yanındaki zeytinliğin sahibini kafalamıştık, orda kurmuştuk çadırımızı sdf şimdi fotolarına baktım da kadırga koyuna benziyormuş, buraya gittiğinizde bi de oraya gidelim demenize çok gerek yok gibi o yüzden. Dinlenmek istiyoruz ya biz de, güzelse ses et de gidelim haftaya falan
eldar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 İğneada'nın yolları kötüydü en son, giden kuzenim öyle demişti. Ben de o yüzden cesaret edemedim.
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 iğne ada bi ankara kdar sürebiliyor
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 saros körfezinde edirne/keşana bağlı erikli, yayla falan var. tam haftasonu kaçmalık.
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 assos taraflarında küçükkuyu mevkiindeki gargara camping'e gittik, tam kafa dinlemelik bir yer. yemeğini yicen içkini içicen kitabını okucan denize girecen. tavsiye ederim. yalnız truva'nın otobüsleriyle gittik yol gereksiz uzun sürüyor. acaba dedim feribot'la bandırma'ya geçip ordan mı otobüse binseydik. neyse artık...
Öne çıkan mesajlar