Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ramazan Ayı

mawiman

Öne çıkan mesajlar

bu mevsimde karşılıksız oruç tutmak akıl karı değil ya. 20 huriden açardım kapıyı. resmen sağlığını çöpe atıyorsun yani başka bir şey değil. hele yaş da biraz ilerlemişse.

gerginlik sinir stres olayına girmiyorum bile. en uyuz olduğum insan tipi amk. oruç tutuyor sanki messi. bi tripler bi havalar.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Anlamıyormusunuz harbi ne demek istediğimi? yemek yiyene sinirlenmekten filan bahsetmiyorum o dünyanın en saçma şeyi. herhangi bir problem yaşandığında baktın adam sinirli , fevri hareketler yapıyor veya canını sıkan hareket yapıyor. " ya oruçlu herif , uğraşmayayım şimdi" demek lazım diyorum. biraz olsun alttan alınabilir , bu sizi küçültmez aksine yüceltir. burda adamın sinirlenmesini filan savunmuyorum ki ben..

Demek lazim degil abi iste.

Yani sen dininin geregi olarak kendini o Allah'in sicaginda -ki Mersin'de Adana'da golgede 40 derece oluyo yazin- susuz birakmak istiyosan, vucuduna iskence etmek istiyosan tamam eyvallah ama sen bunu yapiyosun, bunu yapinca sinirleniyosun diye baskasindan anlayis bekleme hakkina sahip degilsin kusura bakma. Anlayis dedigin sey yerini vermek olur, empati yapip karsinda yemek yememek olur. Gelip de adamin les gibi kokan agziyla sana agzina geleni demesine katlanmak olmaz.

edit : ne typo'ymus arkadas, duzeltemedim gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...