akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Proof Dr. Carolyn Tyler, şüpheci, başarılı ve sert bilimci bir profesördür, genç yaşlarda olan oğlunun hayatını kaybetmesi ile büyük bir şok yaşayan profesör gizli bir proje olan reenkarnasyon araştırmalarına dâhil olması için ikna edilir. Oğlunun öldüğünü kabullenmek istemeyen Carolyn ölümün bir son olmadığını düşünmeye başlayarak ölümden sonra neler yaşandığını öğrenmek için çalışmalar yapmaya başlar. 47 yaşıma giricem yakında benim zamanımda bilim kurgu yu kimse sevmezdi . Yalnızca romanlarda okur bir kaçda videoculardan bulabilirsek o muhteşem dizileri izlerdik . Şimdi bakıyorumda . Her dakika yeni bir bilim kurgu . Çok şanslısınız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Dun izlediydim de bilim kurgu derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Kanuni said: Dun izlediydim de bilim kurgu derken ? Kanuni senin düzeyinde birisi bunu drama mı olarak algılıyor ? Yok bence bu drama ayna çalışması . Bİlim kurguda 3 konu benim icin cok özel ve digerlerinden ayrıcalıklıdır . 1 Tanrı yı aramaya giden bir uzay gemisi 2 Dünyaya yakın gecen terkedilmiş bir uzay gemisi 3 Ölümden sonraki Olucaklar. bunlar benim icin bilim kurgunun creme de la creme dir. Buda kesinklike bir bilim kurgu dizisi . İmdb ye bakıp drama yazdıgına bakma sen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 yok imdb ye bakmadim ama bilim kurgu gelmedi hic. tarihin en basit ve ilk sorusuna yanit arayan bir doktor. bu yani. daha cok mystery gibi. bilim kurguyla ben alakasini kuramadim ama sorun degil yani kimin neye benzettigi. pek sevmedim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 simdi baktim senin icin bir arastirdim :) diziyi uretenler bile drama mystery diyorlarken senin scifi gormen biraz tekil kalmani saglayacak ama olsun :D dizi internetin hic bir yerinde scifi olarak gecmiyor fyi. not : bu arada imdb ye yeni baktim orasida drama mystery demis. cok uygun. edit : sunda anlasalim Supernatural fiction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 tanrıyı aramaya gitmeyi anlatan bir dizide nasıl sci-fi oluyor :D abi yapma, 70'ler ve 80'lerde deli gibi sci-fi film vardı. flash gordon'dan tut blade runner'a, star trek'ten quantum leap'e kadar klasik eserler vardı hep. orijinal battlestar galactica bile o dönemde çıkmıştı. 2000'lerde azaldı biraz ama sağolsun moon, district 9, chappie, dredd gibi şeylerle geri dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Bone said: tanrıyı aramaya gitmeyi anlatan bir dizide nasıl sci-fi oluyor :D . Prometheus ? The Hitchhikers Guide to the Galaxy series ? Star Trek V: The Final Frontier ? yalklaşık birde okudugum 8 tane roman var bu konuda . merak eden olursa isimlerini yazarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Olumden sonrasi ne oluyor olayi :) onuda bu tecrubeyi yasayanlarla bulmaya calisiyor an icin. Supernatural dizisi bu baglamda scifi in dibi!! Hatta jim carrynin bruce almighty side scifi in dibi olup tanriyi vs goruyor.. Ayrica bone hakli scifi tarihi konusunda oyunlar bile daha fazlaydi ve cok seviliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 eskiden her şey fantezi bilim kurgu idi. şimdilerde ayrımlar biraz daha net gibi. bu dizi gizem konu başlığını hak edebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 akirafes said: Bone said: tanrıyı aramaya gitmeyi anlatan bir dizide nasıl sci-fi oluyor :D . Prometheus ? The Hitchhikers Guide to the Galaxy series ? Star Trek V: The Final Frontier ? yalklaşık birde okudugum 8 tane roman var bu konuda . merak eden olursa isimlerini yazarım . THGTTG tanrıyı aramak ile alakası yoktu. onun olayı çok daha farklı. final frontier izlemedim hatırlamıyorum ama prometheus konusu farklıydı, insanın orijinine dayalı bir hikaye idi. bi de konunun nerde geçtiği değil işlenişi önemli bilim kurgu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 star trek in geri kalan hikayelerinde tanri aranmiyor ? o zaman ne oluyor turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bone said: bi de konunun nerde geçtiği değil işlenişi önemli bilim kurgu için. Katılıyorum. Bilim kurgu da fantastik kurgu da gerçek hayatta algıladığımız dünyadan farklı bir gerçekliği ele alır. Fakat bilim kurgu ele aldığı farklı şeylere bilime dayalı bir açıklama getirmeye çalışır. Bu diziyi seyretmedim. Eğer ölümden sonraki hayatı bilimsel olarak açıklamaya çalışıyorsa bilim kurgudur. Yok eğer tünelin sonunda ışık vardı benzeri bir şeyler söylemenin ötesine geçmeyecekse fantastik kurgudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Aynen .. Flatliners gibi olsa tamam dicem (akifares izlemedi isen izle fena degildir) ama dizinin ilk bolumu olumden donenin anlattigi kadinin gordukleri falan yani.. Sonra dedektif gibi arastiriyorlar ona sor buna sor vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Ben dizi sci-fi diyorum . Hala ve kesinlikle öyle olduguna inanıyorum . sci-fi nin wiki açıklamasını okuyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Inanclar tartisilmaz :) Bruce almighty izle dedigim gibi senin kriterinde dip yapmis durumda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 akirafes said: Ben dizi sci-fi diyorum . Hala ve kesinlikle öyle olduguna inanıyorum . sci-fi nin wiki açıklamasını okuyun . Evet canım kanuni dizi tam bir flatliners cıktı. Proof 1.Sezon 10.Bölüm Sezon Finali (Tsunami: Part Two) tek bu bölümü izle. Tam bir bilim kurgu dizisi. Edit ve çok iyi flatlinersı beğendiysen mutlaka izle çok daha iyi. Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 asimov mu dedi scifide tanrı aranmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 "sert bilimci bir profesör" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Daesu said: asimov mu dedi scifide tanrı aranmaz diye Ben tam tersini düşünüyorum En son örnek prometheus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ya boşver bone saçmalıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 çok iyiymiş sağol :D 2 günde izledi mhepsini bak bu saatte bitti asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar