Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bilgisayar almak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anakart asus 81M-D, gigabyte 81D-3 yerine asus takmışlar
ekran kartı msi r9 290 onu doğru takmışlar, işlemci i7 core 4790 o da doğru, rami hyperx flux 8 gb takmışlar savage 8 gb yerine, işlemci fanı yok bi de güç kaynağı 750w değil 700w, konuştum gidip güç kaynağını değiştirip işlemci fanını taktırıcam
Mesaj tarihi:
ssd en güzel teknoloji. Al. Pişman olmazsın. Alan büyükler de çıktı artık ve ucuzladı.

Cidden acayip bir keyif ssd. o derece.

Bende 2 tane var. Biri 300, biri 240gb sanırım. 3. yü alsam daha büyük da bunları satsam mı diyorum.
Mesaj tarihi:
Ya olm bilgisayara 3600 lira veren solcu mu olur ? Solcu dedigin fakir olur, cay bahcesinde oturur, acik havada sigara dumaniyla bulut yapar.
Mesaj tarihi:
di said:

Ya olm bilgisayara 3600 lira veren solcu mu olur ? Solcu dedigin fakir olur, cay bahcesinde, büyük su bardağında çay içer oturur, acik havada sigara dumaniyla bulut yapar.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya benim evde desktoptan laptopa direk common klasörü içindeki tek bir oyunu bile kopyalayınca oluyor. Yeğenin kendi laptopundan kendi desktopuna aynı işlemi yapıyorum olmuyor. 20gb klasör dururken gidip baştan yüklemeye kalkıyor oyunu. işletim sistemi farkları olabiliyor mu bu olaylarda?

WTF

lan yanlış topice yazmışım !'!^'1
  • Yeni Oluştur...