S-H Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 anakart asus 81M-D, gigabyte 81D-3 yerine asus takmışlar ekran kartı msi r9 290 onu doğru takmışlar, işlemci i7 core 4790 o da doğru, rami hyperx flux 8 gb takmışlar savage 8 gb yerine, işlemci fanı yok bi de güç kaynağı 750w değil 700w, konuştum gidip güç kaynağını değiştirip işlemci fanını taktırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 komple iade etmeye çalışıcam bakalım nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sorunu büyük oranda çözdüm de bilgisayara windows deneyim dizini 5,9 puan veriyor, her şey 7,8 7,9 harddisk 5,9 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sdd göm yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ssd yok ya, almak istemedim alanı çok düşük diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ssd en güzel teknoloji. Al. Pişman olmazsın. Alan büyükler de çıktı artık ve ucuzladı. Cidden acayip bir keyif ssd. o derece. Bende 2 tane var. Biri 300, biri 240gb sanırım. 3. yü alsam daha büyük da bunları satsam mı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ne vatananı arkadaş sanalmarketim eksen bilmemne tonla yer var,nedir bu vatan aşkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Ya olm bilgisayara 3600 lira veren solcu mu olur ? Solcu dedigin fakir olur, cay bahcesinde oturur, acik havada sigara dumaniyla bulut yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 di said: Ya olm bilgisayara 3600 lira veren solcu mu olur ? Solcu dedigin fakir olur, cay bahcesinde, büyük su bardağında çay içer oturur, acik havada sigara dumaniyla bulut yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Kolektif de olsa oyun oynamak her insanın temel hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 di said: Ya olm bilgisayara 3600 lira veren solcu mu olur ? Solcu dedigin fakir olur, cay bahcesinde oturur, acik havada sigara dumaniyla bulut yapar. ben solcu değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Degilsen de sonradan koseden donmus bi halin var dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 dolgun maaşla provokatörlük yapıyordum sonra ayrıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ya benim evde desktoptan laptopa direk common klasörü içindeki tek bir oyunu bile kopyalayınca oluyor. Yeğenin kendi laptopundan kendi desktopuna aynı işlemi yapıyorum olmuyor. 20gb klasör dururken gidip baştan yüklemeye kalkıyor oyunu. işletim sistemi farkları olabiliyor mu bu olaylarda? WTF lan yanlış topice yazmışım !'!^'1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 kolektifinsan said: dolgun maaşla provokatörlük yapıyordum sonra ayrıldım hahahahaha in b4 ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar