torun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ana sayfa uzerinde sadece horde'u gorebildim. oyuna geri donup, hazir heirloomlar da varken bir tane monk kasayim diyorum. buranin alliance ahalisi hangi serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 aliiance'ları banlıyoruz forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Theridone said: aliiance'ları banlıyoruz forumdan siz bizim mavimize kurban olun be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Alliance is gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 fak yu hord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Alliance fangay'i varsa banlayın please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 susar mısın börk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 yıllarca for the HORDE gibi bir sözün altında ezilip. panda da for the alliance diye çakma söz cıkartan gaylance mi sdafwafawf yıl 2015 hala alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Gnome öldürmek gibisi var mı be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 -Deno- said: susar mısın börk Ya hangi sebeple alliance'ı savunabiliyosun anlamıyorum Kesin seçimlerde akp'ye basmışındır sen tayyip çok iyi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 onu, bunu birakin. konu sapmasin. cevabimi hala alamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Yok abi homoseksüel guildi patinin En azından wowda yok yani. Homoseksüellikle ilgileniyosan sexdice'a mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 horde tabiki kötüler kazanır hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 mulgear6 said: Yok abi homoseksüel guildi patinin En azından wowda yok yani. Homoseksüellikle ilgileniyosan sexdice'a mesaj at hayvan sevici olmak baska tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 mulgear6 said: -Deno- said: susar mısın börk Ya hangi sebeple alliance'ı savunabiliyosun anlamıyorum Kesin seçimlerde akp'ye basmışındır sen tayyip çok iyi diye seni mal ben zaten yıllarca horde olarak oynadım zaten. ama alliance'ın kötü olduğu anlamına gelmiyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 alliance ve horde a esit mesafedeyim, blood elfler ally olursa aninda satarim horde u ama :P anar'alah belore! http://i.imgur.com/cNrG5xr.jpg utanmadan sokakta sunu taktigim gunler oluyor >_< fakin nerd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 torun said: mulgear6 said: Yok abi homoseksüel guildi patinin En azından wowda yok yani. Homoseksüellikle ilgileniyosan sexdice'a mesaj at hayvan sevici olmak baska tabii. Worgen ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 mulgear6 said: Alliance fangay'i varsa banlayın please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 sensin alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Alliance guildi yok gibi gözüküyor Aliens hede hödö diyen bi baksın Gel bi konuşcaz şeker çocuk http://media.blizzard.com/wow/media/artwork/trading-card-game/series4/tcg-series4-031-full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Yok abi gnome u istediğin kadar menacing çizmeye çalış yine komik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 I'm gonna light you up sweet cheeks diyen pedo bi milhouse var bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ahaha adam aynen pedo di mi :D şimdi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Yanlıs hatırlamıyosam "for the children" diye bi quest veriyodu o inn'de ahrlna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ylların horde oyuncusuyum, son 2 yıldır bg'lerde ally eziyor sürekli olarak. 10 random yaptıysam 7 sini falan ally kazanıyor. ally bi karakter açmıştım diğerlerinden 2 kat hızlı honor gear topladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar