fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Almanya ya gelmeyin diyor kuzen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 daha apaçi gelmesin diye demiştir onu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bingildak said: başka ülke mi kalmadı abi expat olacak, ne gerek var malezya gibi bir yerde sürünmeye. yav yok, buradan göründüğü gibi değil. harbiden güzel ülke. hatta belli yerleri,bu penang dediğim yer falan havai gibi bir yer. avrupalılar, avustralyalılar, barlar,gece klüpleri falan...bu kek burada yaşamadığı ve hayatı boyunca yaşayamayacağı gece hayatını orada yaşar. ama dediğim gibi. trolleme-derailleme-çıkıntılık faaliyetlerine orada da devam ederse Çinli abiler(malezya'da mutlu,zengin her çeşitten adamı içinde barındıran bir Çinli azınlık var)onu buraya sakat gönderir. Reek gibi mi döner yoksa nasıl döner bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 endonezyaya gittin mi kuddusi? orasi da oyleymis sanirim. buradan ruslar falan gidiyo "calismaya". bilmesen islam ulkesi aman uzak durayim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 malezyaya gittim türkiyeden baya iyi ama müslüman falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ben 2 ya da 3 kez gittim Endonezya'ya ve Jakarta ve çevresini gezdim. bak endonezya eski hollanda sömürgesi. mutlu hollandalı azınlığın yaşadığı malikhaneler var Jakarta'da. zaten çok uzaktan anlıyorsun oranın hollandalılara ait olduğunu, amsterdamdaki evlere benziyor tarzları. bir de binlerce ada var ve bu adaların bazılarında yine havai benzeri ortamlar olduğunu söylüyorlar. ama ülke geneli özellikle Jakarta'nın üzerinde olduğu ada çok yobaz tiplerle dolu. Sonuç olarak Malezya daha güvenli bir yer Endonezya'ya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bingildak said: malezyanın cv'e ne katkısı olacak abi maddi katkısı da canı riske ettikten sonra anlamı yok. adam Suriye'ye gitmiyor. Canını riske atacak bir durum yok. Türkiye'den kötü değil. Oradan singapur hong kong vb gidi yerlerede atlayabilirsin. İkliminden dolayı sıkıntı yaşamayacaksan git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Cevaplar için teşekkürler. Pozisyonum gereği expat gitmek zorundayım. Buna hayır dersem çıkabilecek ülkeler orta doğu ve afrika ülkeleri. Malezya bizim region a bağlı değil, acil ihtiyaç var ondan bizim regiondan adam istemişler. Evet dedim prensipte. Bakalım, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Çetin bey sana ayrıca teşekkürler, üşenmemiş laf sokmayı minimumda tutup ciddi cevap yazmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bingildak said: malezyanın cv'e ne katkısı olacak abi. vizyonsuz köylü : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Bu arada şehir kuala lumpur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 lemur lumpur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 AELLEAAAH GİDİYOR BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Abi forumdan gitmiyorum :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Taylanda haftasonu ladyboy turlarına gidip burada anlatıcam daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Fak mi sör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://i3.photobucket.com/albums/y88/ILoveShoe/SUCCESS.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mayış nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Astronomik değil, para için gidiyorum desen gidilmez. Ben iyi bir tecrübe olacak diye kabul ettim. Hoş ben okay dedim de daha kesin değil, oturulacak konuşulacak daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ne kadar kalacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Başlangıç için 6 aylık sözleşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 e hadi hayırlısı. götü kolla oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Blogumsu bir şey yazarım zati buraya :) neyse, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ülkeyi bilmiyorum ama CV için git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar