senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yalnız şimdi bu kafa nakli mi olcak, yoksa vucud nakli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 evet ya simdi kafasi haric ..soylemleri farkli bir boyut kazanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 O değil de ya takarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ampul mu ya bu..ya takarsa ne demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 http://i.imgur.com/YaEJaFR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Bir kişi de çıkıp dememiş ki bu MSG viraliydi diye; http://doubtfulnews.com/2015/04/head-transplant-story-goes-insane-is-viral-marketing/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Önce hayvanda deneseler ya 1970 denmiş 8 gün yaşadı denmiş fakat benim kastettiğim 2015 te yapılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bingildak said: aquila said: seni kim zannediyo acaba, merak ettim simdi. bingildak said: yine anlam çıkartamadım ya. amerikan dili ve edediyatının benimle ne alakası var? en son site tasarımcısı sanıyordu. siteniz güzel değil, düzgün tasarla dedi. onu anlamaya çalışırken edebiyat mezunu yaptı birden. renkli bir kişi herhalde karıştırdığı adam. hem tasarımcılık var hem edebi bir tarafı var :) hahaha linkedin profilini niye görünmez yaptın şeker insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 korktu heralde profilin gercek sahibi, bu cetin tas denen adam niye bana dadandi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Benim ne linkedin hesabım var, ne sosyal medya. Başından beri diyorum başkasını stalkluyosun diye dinlemiyorsun. Eğer çok merak ediyorsan leventte abi ofis, adres vereyim gel yemek yiyelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Bıngıl ben geleceğim ofise bi gün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 viralmiymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 sorry forgivergiller ile görüşmüyorum canıms :) fenn said: Bıngıl ben geleceğim ofise bi gün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Googladım ve okuduğum haberlerde tarih veriyorlar 2017 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bingildak said: sorry forgivergiller ile görüşmüyorum canıms :) fenn said: Bıngıl ben geleceğim ofise bi gün ? Çay içmeye demedim ki bıngıl bıngıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ne yapmaya gelirsen gel, beni alakadar etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 benjani said: 30 milyon tl maliyeti varmış, nereye gidiyor bu kadar para. asıl soru nerden geliyo. nerden geldiğini acıklamıyo doktor. muhtemelen zengin boyun altı felc vs vs birileri veriyo, baskaısnı kobay olarak kullandığı düşünülmesin diyede gizliyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 30 milyon daha toplanmamış diye okumuştum eğer yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 para gelmiyo ki, sikinti o zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 doktorun tip tam psikopat değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 tam bir pierluigi collina + bryan cranston karışımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 adam tam bir canavero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 LAN OLM FAKE BU HABER!! Metal gear solid virali, hala maliyet falan denmiş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 abi paticiktede düüşlüyosa buna çok derin viralmiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar