ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Adamın çok skeci var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 bölüm özeti Hold the door... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Saeros said: bonuSimo said: yalnız ben şunu anlamadım. kapıyı tut kapıyı tut kapı tut hodor ???? inşallah trolldür ahha şimdi adam 0 ingilizce ok... birde üstüne sesi kapatıp sırf altyazıyla izlemiş olabilir asfjlkasjlkaflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ya bok vardı hodoru da öldürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 yavaş... spo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Pardon doğru. Bi hışımla geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 bonuSimo said: yalnız ben şunu anlamadım. kapıyı tut kapıyı tut kapı tut hodor ???? Çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=cPUjz4-sgQE&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 paradoksalkedi said: _Rave said: Aket-Atum said: Hold the door diye bağıran Meera değil miydi? Hodor başta kitlenmiş duruyordu, Max Von Sydow vision içinde arkadaşını dinle dedi Bran Wargladı, Hodor ayaklandı. Bran da o esnada kendinden geçmiş halde Meera tarafında taşınıyor ve bir yandan da Hodor'a warglı. Visionda da salak salak Hodor'a falan bakıyor. Meera arkadan bağırmaya devam ediyor, eski Hodor bunu duyup mu kendinden geçiyor anlamadım. benim anladığım bran geçmişteki hodora warglıyor visionda olduğu için.geçmişteki hodorda gelecekteki hodorun gözünden yaşıyor olayı.sigorta atıyor o arada. aynen tam olarak ben de böyle anladım o kısmı. bir de spoiler niye yasak ki burada? yeni bölümü izlememiş adam zaten konuya girmiyordur bence. ya da eski sezondaki biri buraya gelip ne yapabilir ki? spoilerlı olabilirmiş konu gayet. guncel basliklarda mesaj onizlemeden dahi spoiler yiyebilirsin. alt tarafi spoiler tag'i altina koyacaksin. bu kadar lame olma plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Rewendor said: E vaktin geldiğini anlıyor. Biraz sonra zombilerce vahşice parçalsnarak öleceğini bilsen sen de şoka girersin, istediğin kadar önceden bil :) :( zaten bunu dusununce bolum daha da uzucu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 itede üzüldüm mk,yeter ulan dedi atladı aralarına yazık oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Flassh said: yeni kızıl kadını ne çirkin yapmışlar ya. bütçesi mi kalmadı bunların noldu Çirkin seksiliği var.Fizik de mermer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Daha önemli şeylere odaklanalım, tiyatrocu kız kimmiş kimlerdenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ben en cok kurda uzuldum. Rickon yakalandiginda da, Rob siki tuttugunda da yine kurtlara uzulmustum. Sucsuz yere gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Kurt kaldı mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ghost kaldı bir tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 summer'ın ölmesi çok ani ve salakça oldu aslında, yani bu kadar salak olmamalı bi hayvan. "bakın winter hakkaten geldi"yi göstermek için kurban ettiler resmen yalnız açtım son sahneyi izledim şimdi yine, yine gözlerim yaşardı abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 arya nınki de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Roqq said: Tormund başkan http://i.imgur.com/16LkJ9l.jpg bu arada bunlar nereye gidiyor orayı kaçırdım geri almaya da üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sezonun başına al sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 mevki söylicen yahu.. ankaraya yola çıktılar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 stark piclerine uzulmuyorum ya hepsi ve etrafindakiler olebilir alayi mal cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Starklar'in kicini toplamak icin dag gibi insanlarin olup durmasina karsiyim. Insanlar 'tamam bu hikayedeki protagonist sensin' dercesine kendilerini Starklar'in onune atip duruyor. O agac kizlar Children of the Forest'in son temsilcileriydi muhtemelen, eski bir irk yok oldu orada yazik. Sansa da yakinda kiciyla daglari devirecek kesin, bakalim onun salakligi kimlere mal olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Fin said: stark piclerine uzulmuyorum ya hepsi ve etrafindakiler olebilir alayi mal cunku arya harıc de lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar