cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 dreagloth said: "R+L=J teorisi doğruysa o zaman starkların soyunda wargluk var kitapta falan daha önce warg olan starklardan bahsediyo mu hiç böyle bişeyden" ben şu cümleye yetemedim, neresinden tutsam elimde kaldı ya şey demek istemiş olabilir Ned'in bastardı olsa Ned'den geçiyor belkide stark olmakla ilgili değil diye bir iddia ortaya atılabilir sonuçta. Ama öyle değilde starkların soyunda olan bir özellik bu eğer Lysanna'nın çocuğuysa. Zira hem Ned'in hem Lysanna'nın çocuklarında var.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Suark said: e tabi canım starkların children of forestla falanda alakalrı var sanırım. Boşuna kuzeyın hukumdarı degıller heh Valvyn said: R+L=J teorisi doğruysa o zaman starkların soyunda wargluk var kitapta falan daha önce warg olan starklardan bahsediyo mu hiç böyle bişeyden cicibeybe said: o zaman john first stark/targaryen olarak ejderha da warglayabilir belki uu beybi bende bi hareketlenme oldu Starklarda magical bi olay var gibi evet, wall u yaptıklarından beri kesintisiz devam ediyor kuzey hakimiyetleri. Ama ne warglık-greenseerlık "yalnızca" starklara has bi durum, ne de ejderha (ya da herhangi bir canlıyı) warglayabilmek için targaryen olmaya gerek var. Ejderhaların warglanmasının zorluğu zekalarından geliyor ama güçlü bi wargın aptal/zeki insanları warglayabildiğini gördük. Dolayısıyla ejderhalarla da mümkün.
Caguar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 6.3 prev son sahnedeki now it endz diyen eleman Sör Jorah' a çok benzemiyor mu?
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Thraine_Numeheru said: güzelim kitap nasıl piç edilir vol 23123 nasıl
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 pekii hayvanlar insanları warglayabiliyor mu ?
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Aiko said: Thraine_Numeheru said: güzelim kitap nasıl piç edilir vol 23123 nasıl Bele
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Caguar said: 6.3 prev son sahnedeki now it endz diyen eleman Sör Jorah' a çok benzemiyor mu? Rheagar diil mi o işte?
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 amma sallamışsınız ya.bi saçını toplama şekline,kılık kıyafetine bakın elemanın.ne jorahı ne rhaegarı allah aşkına
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 bu kadar merak ediyosanız yazıyo her yerde.
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 axedice said: Aiko said: Thraine_Numeheru said: güzelim kitap nasıl piç edilir vol 23123 nasıl Bele ahaha "dışk! dışk!"
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Emaleth said: Caguar said: 6.3 prev son sahnedeki now it endz diyen eleman Sör Jorah' a çok benzemiyor mu? Rheagar diil mi o işte? Now it begins diyen Arthur Dayne, efsane kingsguard. Now it ends diyen de genç ned işte. Rheagar bu combat olduğu sırada ölü, tridentta robert tarafından öldürülüyor 1e1 combatta. O Tower of Joy combatında 2 önemli karakter var ned ve meera/jojen in babası howland reed. Serinin belki de en önemli combatlarından biri, bari şu sahneyi düzgün çekmiş olsunlar pls.
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Ned ve Howland ölmek üzereyken genç Ellaria Sand ve kardeşleri gelip kurtaracaklarmış. Ne de olsa Tower of Joy Dorne'da.
Caguar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 _Rave said: amma sallamışsınız ya.bi saçını toplama şekline,kılık kıyafetine bakın elemanın.ne jorahı ne rhaegarı allah aşkına O demedim benziyor dedim. Suratı, saç rengi ve sesi benziyor Jorah' a.
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 (:D Remzi'ye gelen hediye Rickon'dur diyorum. Var mı artıran?
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Edebiyatta Shaggy Dog In its original sense, a shaggy dog story is an extremely long-winded anecdote characterized by extensive narration of typically irrelevant incidents and terminated by an anticlimax or a pointless punchline. Shaggy dog stories play upon the audience's preconceptions of joke-telling. The audience listens to the story with certain expectations, which are either simply not met or met in some entirely unexpected manner.[1] A lengthy shaggy dog story derives its humour from the fact that the joke-teller held the attention of the listeners for a long time (such jokes can take five minutes or more to tell) for no reason at all, as the end resolution is essentially meaningless. Rickonun kurdunun ismi shaggy dog =(
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 dostum burasi westeros, burda saka olmaz.
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Emaleth said: (:D Remzi'ye gelen hediye Rickon'dur diyorum. Var mı artıran? öldüreceker direk
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Valvyn said: https://www.youtube.com/channel/UCveZqqGewoyPiacooywP5Ig Şu kanal güzel her bölümden sonra detaylı olarak ince ince işliyo şu çok iyiymiş ya.
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 aynen o eleman çok iyi. cips çerezle fln çok iyi gidiyo
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 [video]https://www.youtube.com/channel/UCXU7XVK_2Wd6tAHYO8g9vAA?feature=oembed" width="459"> şu kanalda çok iyi.ama daha çok kitap okuyucularına yönelik.çünkü kitaplardaki detaylardan destekleyerek komplo teorileri üretiyo.
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 https://twitter.com/MelikeAcar/status/729224922086658048
Öne çıkan mesajlar