Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sefacaNBA said:

yalnız grrm işi öyle bir hale getirdi ki herhalde kimse jon snow ölmemişse/diriltilirse kalkıp da "abi bozdular yeaa bu ne saçmalık" demez. :D ölmesi normal olan çünkü.

Hayır, normal olan geri gelmesi. Bunu anlamak için olaya hikaye tekniği açısından yaklaşmak lazım. Bir karakterin hikayenin ilerisine etki edecek bir gelişimi varsa, o gelişim tamamlanmadan hikayeden çıkarılmaz.

Mesela Arya'nın veya Bran'ın şu an bulundukları noktada birden ölmeleri çok saçma olur. Çünkü bunlar en baştan beri yolculuklarına odaklanılan karakterler ve daha o yolculukları bitmedi.

Aynı şey Jon Snow için de geçerli. Kitaplarda bu daha açık ama dizinin de daha ikinci bölümünde bir ipucu verildi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yetistim lan sonunda dsfds. acin tum spoilerlari, yikin diktiginiz heykelleri. 2016 dami gelcekmis lan yeni sezon?

jin sniw

ii geberdin lan be$ir cakmasi seni. ygrit denen kariyi, yumusak$a gibi satip gittin gun ustunu cizmistim ztn senin sdf.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
BRAN WAT R U DOING

BRAN PLS STAHP

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE0MjM5MDkwMV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTM0NzkwNTE@._V1_UY317_CR3,0,214,317_AL_.jpg
Mesaj tarihi:
melissandrenin jon snow öldürüldüğünde castle blackte olması tesadüf olamaz zaten.hertürlü geri gelicek jon bunda ben didiydimcilik yapmaya gerek bile yok,gayet ortada.
Mesaj tarihi:
_Rave said:

melissandrenin jon snow öldürüldüğünde castle blackte olması tesadüf olamaz zaten.hertürlü geri gelicek jon bunda ben didiydimcilik yapmaya gerek bile yok,gayet ortada.

o gün bugün her yerde herkes "öldü lan öldü" desin...
ondan sonra gel burada bana bık bık.
Mesaj tarihi:
abi zaten olay ölmedi yaşıyo değil öldü ama dirilicek.grrm hernekadar katletsede birçok karakteri bütün serinin protagonistini öldü bütün plotunuda(en az 3-4 main plotla bağlantılı) çöpe attım diyemez,edebi açıdan hikayenin ilerlemesinin başka yolu yok.onun için herhangi bi endişem yok o konuda.

hani grrm edebiyat tarihinin trolünü yaptı öldürdü diyelim,adam warg zaten ölse bile ghosta geçer benliği.dizide pek gösterilmedi bu yönü sanırım ama kitapta bran gibi ghostun bedenine girebiliyor.bran kadar rahat yapamıyor tabi bunu,onun kadar güçlü bi warg değil yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...