Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

Tim said:

mokoko said:

ahahaha

yok be abi öyle saçma şey mi olur sadfsadfasdf izle gör neler neler olucak

E oldu? Dalga mi geciyosunuz lan? Sizin yuzunuzden baskasina da spoiler vermis oldum gercek degilmis diyerek.

Yahu senin iyiligin icin adam gibi izle diye dedim onu bide laf yedik ustune. Ayip sana valla
aynen spoileri reverse ettik iyilik olsun diye. Sonu daha heyecanli olmadi mi boyle? :P
Sosyal ağlarda paylaş

Dizi sonu tahmin

Dizinin sonunu göremeyecekler Bana göre : Varys, Tazı, Jorah, Cersei, Grisolucan, Robin.

Mutlu gibi bitecek ama uçu da açık olacak bence. Biz Benjenin ölümünü görmedik bence Benjen bir sonraki Night King olacak ölü ordusunun başındaki ve onu da dizinin en son sahnesin de göreceğiz.

Jon - Dany evlenecekler - cocukları olacak Tahta beraber oturacaklar. Kral eli Tyrion olacak.

Jamie yaptıklarından dolayı affedilecek ve Lannister hanesinin başına geçecek bir ihtimal Brienne ile evlenecekler.

Gendry Baratheon soyadını alacak ve o bölgenin lordu olacak.

Edmure Tully lerin başına geçecek.

Davosa İkizler bölgesi verilecek yaptığı hizmetlerden.

Sansa - Vadinin başına geçecek.

Arya - Kuzeyin başına geçecek.

Bran ise duvar ötesine geçerek kendisini eğiten gibi bir yere yerleşeçek.

Tormdund ise yeni gece nöbetçisi komutanı olacak.

Sosyal ağlarda paylaş

abi ww ler overrated baya başından beri diyorum
bide şey var bu dizide, bişeyi çok abarttıklarında o şey aslında o kadar abartılmış olmadığını gösteriyorlar heh.

önceki sezonlardanda içerir

oberyn çok iyi dövüşçü uuuuuuuuv hop gözler patladı dayak yedi
stannis çok iyi general hop dünyanın en mal savaşını kaybetti
üff ceymi süper savaşçı öyle böyle değil, dünkü robb ağzını kırdı, nedde dövüyodu belkide
düğünde adama bişi yapılmaz efsaneler var, hop düğünde katliam.
tywin efsane adam süper logic süper beyin, hop helada oklandı çünkü uçkuruna sahip çıkamadı

Sosyal ağlarda paylaş

lan suark bi türlü unutamadın abi şu oberyn olayını sdfs. öyle ama dizi de yapıyor bunu grrm de. bi karakter aşırı derecede övülüyorsa kesin bok çukuruna gidiyor sdfs.

yinede bütün bu karakterlere okadar övgüden sonra bi zayıflık ekliyor grrm. bunuda gayet okuyucunun gözüne sokuyor.

oberyn in kız kardeş takıntısı ve özgüveni
stannis in taht ve hak takıntısı
jaimenin kibri
tywinin tyriona olan nefreti
robb un ergenliği

bu detaylarıda çok güzel veriyor kanımca. onun için ya bu hiç mantıklı olmadı diyemiyorum hiç biirne.

şu oberyn'in ölümünü de aş gözünü seveyim artık. herif hem kendine hemde mızrağınadaki zehrin ve aldığı yaraların etkisiyle mountaindan öyle bi comeback beklemiyor ve savaşçı içgüdülerine karşı gelip sırf mountain ölmeden ağzından bi itiraf duyucam diye telaşa giriyor.ben bi kere bile sorgulamadım bunu.sende aş artık
Sosyal ağlarda paylaş

4. bölüm beni benden aldı. oolmmm sen esas 6. bölümü izle diyen arkadaşlarım oldu fakat nedense 6. bölüm beni okadar çok etkilemedi. Fazla kopukluklar vardı bölümde. Sürekli sahne değişimleri tam konsantre olacakken olaydan kopmama sebep oldu.

Tyrion tam bir fail. Hala neden dany onu eli olarak tutuyor anlamış değilim. Utanmasa komple savaşı kaybettirecek Dany'e.

Ayrıca bir arkadaş güzel yazmış Dorne ordusu nerede? Neden hiç bahsedilmiyor?

John'un Targaryen olduğunu da anlamış olduk. Dany ile ensest'e doğru yola çıktılar :)
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

Llama said:

ölmedi mi o

yok lan ne ara öldü? jon canlandığından beri yok ama ortalıkta. castle blacktemi kaldı noldu anlamadım.

Sansa "kuzey lordları Ghost değil Jon şöyle kenarda bekleyin dediğinde kuyruğunu sallayarak beklemezler" gibisinden bir şey diyordu. Yaşıyor herhalde.

CGI kotası bol bol daha sükseli yaratıklara kullanılıyor şu anda. Ghost'un da hikayeye pek katkısı olabilecek bir durumu yok sanırım. Normal yani dizi perspektifinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...