sostizm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Onu ejder yiycek bence. (bence dedim ama ben de bi youtube videosunda duydum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Ejderhaların uçtuğuna,zombielerin yürüdüğüne inanıyorsunuzda keltoşun aldığı mesafeler,gittiği ülkelere mi inanamıyorsunuz anlamadım :) Cercei'ye hayranlık duydum son bölüm.Bükemediğin bileği kıracaksın dedi ve bizi sokaklara döktü.Lady Mormont'un fan kitlesi gitgide büyüyor.Kızın o meymenetsiz bakışları yeter :)-D Sezon 7 Şimdi krallıktaki en büyük ordu Tyrellerindi.Khalesi barbarları,unsulliedleri,Dorne'u,greyjoyları ordusuna kattı zaten.Lannisterların yok olma süresi herhalde bir 10 dakikayı almaz.Kuzey desen anladık Jon da targaryen Brann bir şekilde Jon'a haber verecek bunu.Khaalesi ile anlaşıp Lannisterları yok edecekler,brann da ejderhanın içine girip gece lordunu ve ekibini yakacak büyük ihtimal. Var mı olabilecek süpriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Herşey. GRRM hiç bi zaman bu kadar tahmin edilebilir yazmıyor, mutlaka süprizler çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 GRRM ile alakası kalmadı gibi bişey asıl kitaplarda ne olacak o önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Bence Grmm de tıkandı bari dizi de izlesinler diye kolaya kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Major plot o kadar şaşmıyor. Tommen bu sezon aegonun rolünü üstlendi biraz, bi kısmı da danyde olacak işte. Aegon oyundan çıktığında tüm plotlar kitapta da birleşmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Sam said: nine en güzel konuşan char filan hayatta kalan, tyrion bütün sezon boyunca mahkeme duvarı ikiliye fıkra anlatıcam, içki içiricem diye kafa ütüledi. inşallah ölür o gereksiz ikili, tyrion da ölebilir artık hatta, sam sahneleri bile o kadar baymadı. king's landing karakterleri olmayınca bir esprisi olmadı d&d'nin kafadan ona dialog üretmesi. tyrion'dan kessinler zaman eğer yetmiyorsa artık. Tyrion normalde alaksız bir yerde, ama dizide o kısımları atmalarına rağmen cüceyi böyle kattıklarına göre sonuna kadar devam edecek önemli bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 beyliş demir koltuğu alırsa şaşırmam valla, tam bir RTE adam. satmayacağı kimse yok taht için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Beyliş orda sansayı yemliyor, demir tahta oturup kıçını kesmek gibi bi arzusu hiç bi zaman olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 nerden biliyorsun, sana mı soyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 YA EN IYI GOT IZLEYICISI BENIM DIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 çıkmamış kitabı dahil niye ve nasıl bu kadar sahipleniyosunuz, okuduğunuz spoilerları tahmin etmiştim diye niye sunuyorsunuz anlamıyorum cidden. epeen ölü sektör sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 beyliş kitapta ne durumda? stoneheart da olmadığına göre kitapta encounterları varmı beyliş ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Okuduğumuz spoilerları spoiler tagına alıp tahminlerimizden ayrı yazıyoruz, çıkmamış kitabı da ilgi duyduğumuz için takip edip yorumluyoruz. Beğenmeyen uzasın. https://pbs.twimg.com/profile_images/558002382462660608/98KlopVd.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 senin icin her seyi yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rl1HgRfQCC4 Hayattan sogumaya devam kiz hic vazgecmiyo takdire sayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 e izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 monetize etmistir kanali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 bu yabanci kanallara bakinca youtube otomatik bunlarida karsima cikarmaya basladi yoksa ne izleyecem hatta bunuda izlemedim sadece koydum gorun diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 hehehe youtuber bacılarıma workshop yapacam gövde ile surat arasında 3 ton fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 videosuna girip bir şekilde izliyorsanız, gelip buraya atıyorsanız demek ki bir şekilde etkilemeyi başarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 son 1 aydır şu gereksiz kızı koyuyosunuz şu topice cidden her seferinde de aynı muhabbet "ay ne salak ne bok" niye reklamını yapıyosun kardeş o zaman niye view sayısını arttırıyosun insanlar görüp de özensin daha fazla sikko youtube kanalı çıksın bunun gibi, onu mu istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 pardon da sana mı sorcaktı yavuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Ben seviyorum bu kızın kanalını rakipleri içinde en inandırıcı en samimi olan bu. Mesela bu var: https://www.youtube.com/watch?v=IDbyq-u1-rk Bunu pek izleyemiyorum ben. Çok POZ geliyor. Gerçi hakkını yemeyelim iki kzı da orasını burasını açarak izleyici toplamaya çalışmamış falan ama Nilüfer Baş bence iyi. Bir kere daha söyleyeyim kız sadece 23 yaşında gençler, babası benden genç olabilir - az tolerans hoşgörü sevgi... sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Serim Türkiye'deki herkes senden genç zaten. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar