Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

Ejderhaların uçtuğuna,zombielerin yürüdüğüne inanıyorsunuzda keltoşun aldığı mesafeler,gittiği ülkelere mi inanamıyorsunuz anlamadım :)

Cercei'ye hayranlık duydum son bölüm.Bükemediğin bileği kıracaksın dedi ve bizi sokaklara döktü.Lady Mormont'un fan kitlesi gitgide büyüyor.Kızın o meymenetsiz bakışları yeter :)-D

Sezon 7

Şimdi krallıktaki en büyük ordu Tyrellerindi.Khalesi barbarları,unsulliedleri,Dorne'u,greyjoyları ordusuna kattı zaten.Lannisterların yok olma süresi herhalde bir 10 dakikayı almaz.Kuzey desen anladık Jon da targaryen Brann bir şekilde Jon'a haber verecek bunu.Khaalesi ile anlaşıp Lannisterları yok edecekler,brann da ejderhanın içine girip gece lordunu ve ekibini yakacak büyük ihtimal.

Var mı olabilecek süpriz?
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

nine en güzel konuşan char filan hayatta kalan, tyrion bütün sezon boyunca mahkeme duvarı ikiliye fıkra anlatıcam, içki içiricem diye kafa ütüledi. inşallah ölür o gereksiz ikili, tyrion da ölebilir artık hatta, sam sahneleri bile o kadar baymadı. king's landing karakterleri olmayınca bir esprisi olmadı d&d'nin kafadan ona dialog üretmesi.

tyrion'dan kessinler zaman eğer yetmiyorsa artık.

Tyrion normalde alaksız bir yerde, ama dizide o kısımları atmalarına rağmen cüceyi böyle kattıklarına göre sonuna kadar devam edecek önemli bir karakter.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben seviyorum bu kızın kanalını rakipleri içinde en inandırıcı en samimi olan bu.

Mesela bu var:

https://www.youtube.com/watch?v=IDbyq-u1-rk
Bunu pek izleyemiyorum ben. Çok POZ geliyor.

Gerçi hakkını yemeyelim iki kzı da orasını burasını açarak izleyici toplamaya çalışmamış falan ama Nilüfer Baş bence iyi. Bir kere daha söyleyeyim kız sadece 23 yaşında gençler, babası benden genç olabilir - az tolerans hoşgörü sevgi...

sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...