Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 heryerden onu evi bunun cocuğu sunun amcası cıkıp duruyo, kılıcda cıkar sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Jon'un gercek ismi https://www.reddit.com/r/gameofthrones/comments/4q9u0v/everything_his_name_is_the_true_meaning_of_j/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ulan ne bölümmüş, 2 gündür hiyooooooooo hiyaaaaaaaa diye mırıldanarak dolaşıyorum, pelesenk oldu fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 o soundtrack çok iyi ama harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 promise me ned = the prince who was promised adam ne güzel yazmış valla helal. https://www.youtube.com/watch?v=-K7fKieI3q8 bir de wall'da olly falan asıldığında arkada çalan şarkı oldukça slow house targaryen soundtrackiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 "Max Damage" said: Teori Bence Gri Solucan hadım değil. Westeros'a geçildikten sonra bir pislik yapacağını düşünüyorum. Dani'yi Dar Deniz'i geçmek için kullandılar. İsyanı diğer kıtada yapsalar efendiler bunları bir şekilde harcardı ama şimdi Westeros'u ele geçirip darbe yapabilirler. - XO motorları 0,7 rewendora ayarlayın, uçuşa geçiyoruz! - 0,7 rew mi? Kaptan buna hazır olmayabiliriz! - Olmalıyız evlat, grey worm westerosta darbe yapmak istiyorsa herşeye olmalıyız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 bu varys teleport mu oluyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Toplarını kesip yakan büyücüyü ele geçirdikten sonra güçlerini emdi ve artık teleport olabiliyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 _Rave said: Cuce said: asllında 3-5 değil baya cok var. hersinin nerde olduğu bilinmiyo ama yine 100'e yakın vardır. ne 100'e yakını abi.naptın 10 tane falan en fazla. targaryenlerin iki tanesi dark sister ve blackfyre kayıp lannisterların kayıp. ice tan iki tane çıkıyo.oathkeeper ve widowswail onların dışında heartsbane var işte tarlylerin. dayne lerin dawn'u var ama o valyrian steel değilde meteordan yapılıyor. onların dışında iron islandsda harlawların baltası var galiba. corbraylerin lady forhorn mu forlornumu ne var. longclaw var. başkada hatırlamıyorum bi iki tane daha vardır en fazla westerosta.essosta ne alemde bilmiyorum. tee ilk sezon dagger vardı bi tane de sanırım cücenin miydi littlefingerın mıydı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 teleport neyse de,kalisiyle kadraja girebilmek icin essosa geri donmesi sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 aradan ne kadar sure gectigi belirtilmiyor ki niye bu kadar takildi ona herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 axedice said: Toplarını kesip yakan büyücüyü ele geçirdikten sonra güçlerini emdi ve artık teleport olabiliyor evet. oo blood magic alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 madcow said: Jon'un gercek ismi https://www.reddit.com/r/gameofthrones/comments/4q9u0v/everything_his_name_is_the_true_meaning_of_j/ Yo dostum jonun gercek ismi urgaypwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Aluriel said: aradan ne kadar sure gectigi belirtilmiyor ki niye bu kadar takildi ona herkes dorne'daki konuşmada ima bile edilmedi çünkü. eğreti durdu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Aynen gereksizdi son sahnede orda gorunmesi ama cok da sikinti degil belki 6 ay gecti aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 O gemilere kaç tane yelken dokundu/dikildi... Bir günde toplanıp çıkılmaz o kadar büyük sefere. Gider gelir adam. Görüntülere bakılırsa gemiler 12kt falan yapıyor zaten rahat rahat. mesafeleri bilmiyorum ama dorn tahminim 4-5 günlük mesafede zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 aslında gereksiz değildi; hatta gerekliydi çünkü orada dorne gemileri var. ama saçma sapan laf sokmalı diyaloglara daha çok önem vermişler, mesela gemiler vs için yapılan planın anlatılması yerine. niye çünkü nine tyrell'in laf sokmaları çok güzel he-he. varys bi kısım gemiyi götürecek mi yoksa haber mi yollayacak; yoksa varys tek başına gidip haber edecek de beraber gelip dorne'da birleşecekler mi falan söylemeyin tabi ne gerek var. çünkü nine ne güzel laf soktu. hayır bi de monoton konuşmalar var diyince; monoton konuşma yok, işte siz hep aksiyon istiyorsunuz diye salak salak cevaplar alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 nine en güzel konuşan char filan hayatta kalan, tyrion bütün sezon boyunca mahkeme duvarı ikiliye fıkra anlatıcam, içki içiricem diye kafa ütüledi. inşallah ölür o gereksiz ikili, tyrion da ölebilir artık hatta, sam sahneleri bile o kadar baymadı. king's landing karakterleri olmayınca bir esprisi olmadı d&d'nin kafadan ona dialog üretmesi. tyrion'dan kessinler zaman eğer yetmiyorsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 abi ona katılıyorum zaten de ben sırf o sahne için konuştum. yani en güçlü taraf ittifak yapmak üzere, gemi falan gelecek böyle ama konuyla alakalı konuşma yok lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 http://video18.incicaps.com/res/capsvideo/18007/4/90016974.mp4 bomba fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 abi baya kötü video =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 sostizm said: O gemilere kaç tane yelken dokundu/dikildi... Bir günde toplanıp çıkılmaz o kadar büyük sefere. Gider gelir adam. Görüntülere bakılırsa gemiler 12kt falan yapıyor zaten rahat rahat. mesafeleri bilmiyorum ama dorn tahminim 4-5 günlük mesafede zaten. he 4-5 gün sdfs.haritayı verdik sayfalar önce gene bunun tartışıldığı sırada.en az 1-1.5 aylık aşırı zor bi yolculuk.(tek gidiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Catze said: tee ilk sezon dagger vardı bi tane de sanırım cücenin miydi littlefingerın mıydı neydi evet baelishin daggerı.valyrian steel oda.noldu o daggera,baelishe gerimi verdiler hatırlamıyorum ama sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Aslında beylişin daggerı değil o, royal armorynin daggerı ve jofri yürütüyor sırf branı öldürtmek için. Beyliş iki arada bi derede hikaye üretiyor ortamlarda benimdi impe kumarda kaybettim derim kim bilecek diye. En son beylişte kalmış olması lazım ama, haliyle beylişin daggerı oldu lel. Bak sansa beylişi o daggerla öldürürse tam closed loop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 baelishe bence otobüs falan çarpıcak ya.adamın her hareketi,hatta sonraki 10 hareketi dahil planlı.saçmasapan hiç beklemediği,plan yapmadığı random bi kazadan gidicek hassittr ya diye diye sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar