Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

"Max Damage" said:

Teori

Bence Gri Solucan hadım değil. Westeros'a geçildikten sonra bir pislik yapacağını düşünüyorum. Dani'yi Dar Deniz'i geçmek için kullandılar. İsyanı diğer kıtada yapsalar efendiler bunları bir şekilde harcardı ama şimdi Westeros'u ele geçirip darbe yapabilirler.

- XO motorları 0,7 rewendora ayarlayın, uçuşa geçiyoruz!
- 0,7 rew mi? Kaptan buna hazır olmayabiliriz!
- Olmalıyız evlat, grey worm westerosta darbe yapmak istiyorsa herşeye olmalıyız...
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

Cuce said:

asllında 3-5 değil baya cok var. hersinin nerde olduğu bilinmiyo ama yine 100'e yakın vardır.

ne 100'e yakını abi.naptın

10 tane falan en fazla.

targaryenlerin iki tanesi dark sister ve blackfyre kayıp
lannisterların kayıp.
ice tan iki tane çıkıyo.oathkeeper ve widowswail
onların dışında heartsbane var işte tarlylerin.
dayne lerin dawn'u var ama o valyrian steel değilde meteordan yapılıyor.
onların dışında iron islandsda harlawların baltası var galiba.
corbraylerin lady forhorn mu forlornumu ne var.
longclaw var.

başkada hatırlamıyorum bi iki tane daha vardır en fazla westerosta.essosta ne alemde bilmiyorum.

tee ilk sezon dagger vardı bi tane de sanırım cücenin miydi littlefingerın mıydı neydi
Sosyal ağlarda paylaş

aslında gereksiz değildi; hatta gerekliydi çünkü orada dorne gemileri var.

ama saçma sapan laf sokmalı diyaloglara daha çok önem vermişler, mesela gemiler vs için yapılan planın anlatılması yerine. niye çünkü nine tyrell'in laf sokmaları çok güzel he-he.

varys bi kısım gemiyi götürecek mi yoksa haber mi yollayacak; yoksa varys tek başına gidip haber edecek de beraber gelip dorne'da birleşecekler mi falan söylemeyin tabi ne gerek var. çünkü nine ne güzel laf soktu.

hayır bi de monoton konuşmalar var diyince; monoton konuşma yok, işte siz hep aksiyon istiyorsunuz diye salak salak cevaplar alıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

nine en güzel konuşan char filan hayatta kalan, tyrion bütün sezon boyunca mahkeme duvarı ikiliye fıkra anlatıcam, içki içiricem diye kafa ütüledi. inşallah ölür o gereksiz ikili, tyrion da ölebilir artık hatta, sam sahneleri bile o kadar baymadı. king's landing karakterleri olmayınca bir esprisi olmadı d&d'nin kafadan ona dialog üretmesi.

tyrion'dan kessinler zaman eğer yetmiyorsa artık.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

O gemilere kaç tane yelken dokundu/dikildi... Bir günde toplanıp çıkılmaz o kadar büyük sefere. Gider gelir adam. Görüntülere bakılırsa gemiler 12kt falan yapıyor zaten rahat rahat. mesafeleri bilmiyorum ama dorn tahminim 4-5 günlük mesafede zaten.

he 4-5 gün sdfs.haritayı verdik sayfalar önce gene bunun tartışıldığı sırada.en az 1-1.5 aylık aşırı zor bi yolculuk.(tek gidiş)
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında beylişin daggerı değil o, royal armorynin daggerı ve jofri yürütüyor sırf branı öldürtmek için. Beyliş iki arada bi derede hikaye üretiyor ortamlarda benimdi impe kumarda kaybettim derim kim bilecek diye.

En son beylişte kalmış olması lazım ama, haliyle beylişin daggerı oldu lel. Bak sansa beylişi o daggerla öldürürse tam closed loop
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...