Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Devi öldürmek yarine Jon'u vurabilir veya en başta bebeyi vurmak yerine gene Jon'u vurabilirdi. Boru seslerini bi an WWler geliyor Alllaaaaaah diye düşündüm sonra HorseLords çıktı Gandalfla.
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Kısaca bu bölüm sonucunda Ramsey hayal kırıklığı yarattı. Yılların çakalı hata üstüne hata yaptı.
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 adam ezdi daha napsın. kalisiden dragon mu kiralasın.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ramsey kzzandı savaşı aslında gene strateji ile ama son anda kimsenin hesabında olmayan bir gelişme ile cortladı. Wun Wun WhiteWalker olsa güzel olurmuş.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bu arada babasi hakli cikti heh `If you acquire a reputation as a mad dog, you will be treated as a mad dog.`
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ramsay'in hakkıydı bu muharebeyi kazanmak, senaristler masada çaldılar adamın galibiyetini.
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ramseyin askerlerinin üstüne bi bulut inip tüm askerleri kaybolsaydı çakma rohan süvarilerinden daha iyiydi. Bi şu diyalog eksikti. -Batı mormont dan kaç kişi geldi. -62 kişi. -umduğumdan çok daha az.
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 o degil de o degil de savasta cesetler oyle yigilinca ve ortada sikisip kaldiklarinda olu kuzeylilerin whitewalker'a donusup savasi domine etmelerini bekledim. hele john snow ezilince bayilcak, bu sayede whitewalker'lar bunu es gecicek falan diye dusundum.
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 abi öyle ölünce wight olmuyorsun. night's king reisin orda olması lazım.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 duvarın kuzeyinde ölen herkesin dönüşmesi lazım yanlış hatırlamıyorsam
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ya dizide saçmalayan noktalardan birisiydi o. NK kaldırıyordu dizide oysa ki duvardan öte ölünce kalkıyorlar.
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Haha kitapta olaylar nasıl gelişecek çok merak ettim. Umarım gerçekten böyle Rohanın atlıları şeklinde olmaz yoksa Tolkien already did it.
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Dragonfire said: ya dizide saçmalayan noktalardan birisiydi o. NK kaldırıyordu dizide oysa ki duvardan öte ölünce kalkıyorlar. dreagloth said: duvarın kuzeyinde ölen herkesin dönüşmesi lazım yanlış hatırlamıyorsam Değil daha önce bunları size küpaylan anlattık. Duvarın kuzeyinde de olsa white walkerın yapması gerekiyor. Ha hali hazırda ghoula dönmüş biri ilk sezonlarda ölü gibi kendini kamufle ettiği için herkes şimdi duvarın kuzeyinde ölen direk ghoul oluyor diyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ben diziyi referans almıyorum
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Kitapta hele hiç öyle bir şey yazmıyor. Kaleye aldıkları ghoulu ghastı wighti taşırken (ceset sanarak) gözlerinin buz mavisi olduğu not düşülüyor. Bu da zaten önceden ghoula döndüğünün işareti. Size küpayla anlattık.
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 düşük tier komedi alıntısı :p https://www.youtube.com/watch?v=e17yzH8eDqE
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 düşük tier bir şey olduğu tahmin ettim de, bilemedim neymiş.
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 hayır küpaylanı bilmemizin beklenmesi bence hakaret. nerde bilek. hani arka sokaklardan akasya durağından bir espriyi anlatmak gibi.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ben acamiorm bole linkleri neymis olay
yumy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Komikli şakalı skeçli bir programdan alıntıymış. Daha edebi bir yeri varsa bilemiyorum.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 tas ilen diyo kupaylan diyo oluk oluk diyo işte kendi milletini kültürünü bilmeyen hor gören entel cehapeliler olduğunuz için bunları bilmemeniz normal
Öne çıkan mesajlar