Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Devi öldürmek yarine Jon'u vurabilir veya en başta bebeyi vurmak yerine gene Jon'u vurabilirdi.
Boru seslerini bi an WWler geliyor Alllaaaaaah diye düşündüm sonra HorseLords çıktı Gandalfla.

Mesaj tarihi:
ramseyin askerlerinin üstüne bi bulut inip tüm askerleri kaybolsaydı çakma rohan süvarilerinden daha iyiydi.

Bi şu diyalog eksikti.
-Batı mormont dan kaç kişi geldi.
-62 kişi.
-umduğumdan çok daha az.
Mesaj tarihi:

o degil de

o degil de savasta cesetler oyle yigilinca ve ortada sikisip kaldiklarinda olu kuzeylilerin whitewalker'a donusup savasi domine etmelerini bekledim. hele john snow ezilince bayilcak, bu sayede whitewalker'lar bunu es gecicek falan diye dusundum.

Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

ya dizide saçmalayan noktalardan birisiydi o. NK kaldırıyordu dizide oysa ki duvardan öte ölünce kalkıyorlar.

dreagloth said:

duvarın kuzeyinde ölen herkesin dönüşmesi lazım yanlış hatırlamıyorsam

Değil daha önce bunları size küpaylan anlattık. Duvarın kuzeyinde de olsa white walkerın yapması gerekiyor. Ha hali hazırda ghoula dönmüş biri ilk sezonlarda ölü gibi kendini kamufle ettiği için herkes şimdi duvarın kuzeyinde ölen direk ghoul oluyor diyor.
Mesaj tarihi:
Kitapta hele hiç öyle bir şey yazmıyor. Kaleye aldıkları ghoulu ghastı wighti taşırken (ceset sanarak) gözlerinin buz mavisi olduğu not düşülüyor. Bu da zaten önceden ghoula döndüğünün işareti. Size küpayla anlattık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...