Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

calimero said:

ema diziyi nası izliyo anlamıyorum misal, her yiğidin yoğurt yiyişi farklı tabi saygı duymak lazım.

Ne varmış ayol benim dizi izlememde? Süper izliyorum işte.
Spoilerlarım teorilerim de tertipli, tagli, uyarılı...
Hey dostum senin kahrolası derdin nedir ha?!
*eller belde*
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

bi de taze teorimiz var.

baya mantıklı, spoiler olabilir

arya...

arya teorisi hakkında

Nasıl olucak ki bu veya mantığı nedir ki? Velev ki aynı kişiler ee? asdf Arya kaçtıktan sonra Waif'i Jaqen'den "öldür" emri alırken gördük. Jaqen'in biliyor olması lazım bu durumda Arya'nın çift kişilik olayını.. Biliyorsa öldür emri vermesinin mantığı ne?
Bir de bu Waif, Arya faceless god mekanına ilk geldiğinde görünmüyor mu? Arya'nın daha o tarz kafalara ulaşmamış olması gerekir o kadar erken bence, büyü falan değilse.
Ayrıca Martin'in bu kadar çalıntı bir şekilde main karakter şekillendireceğini düşünmüyorum ya. Belki benzer bir şey yapar ama direkt aslında aynı kişilermişe gelmez olay yani, gelmemeli..plz.
Bu arada Arya Jaqen ile ilk tanıştığında 3 isim muhabbeti dönmüştü, sonra Arya "Jaqen Hghar" diyip trollemişti, ister misin bizim ki takmış olsun ona aksjdfh

Arya sahnesi

Şimdi yukardaki teori doğru değilse ve bıçaklanan gerçekten Arya ise iki seçenek var; Ya Arya ölecek ya da biri bunu kurtaracak. Arya'yı kim kurtarabilir o haldeyken? Tiyatrodaki kadın? Tiyatroya katılması çok da mantıksız olmazdı, hem seyahat hem kimlik gizleme açısından avantajlı ama biraz sıkıcı..

hound

Sarmadı hiç bu filler mini hikaye. Baltayı aldı gitti gaz gaz bizim oğlan en son, gidip intikam almaya falan kasarsa çok saçma bir arc'ın içine çekiliriz gibi geliyor.

north

Koskoca Stark hanesinden 2 asilzade, sör davos, o bu şu hiç mi bilmiyorlar lan kuzey ailelerinin durumunu.. Mormont mormont dediler 62 kişi dedi kız lel Küçük bir haneyiz falan diye tanımlıyor bir de, bilinmiyor mu yani hangi hanenin ne kadar kapasitesi var, ne kadar savaş gücü var?
Kız tatlıydı ama, güzel yapmışlar. Sör Pedos konuşturdu küçük kızlarla dialog yeteneğini lol

pipisiz ve leso

Direkt amcalarının planı çalmaları tuhaf oldu sanki.. Şu zamana kadar daenerys kim nedir bilmezken bir anda gemileri alıp gidicez moduna girdiler.
Theon ablasından pipisiz sevişmeyi öğrensin.
Dipnot= mekandaki kızıl'ı görünce bizim ilk sezondaki kızıl fahişe sandım bir an heyecanlandım ama o ölmüştü di mi kings landing de? fgfgdf

Sosyal ağlarda paylaş

mormont olayında ben mi yanlış anladım bilmiyorum da olay 62 adamları olması değil 62 tane veririz ayağı yaptılar. belki 500 belki 1000 adamları vardı da 62 veriyoz bi aga çektiler işte. yoksa tabiki 60 askeri yoktu hanenin.

da ekşi'de falan da gördüm millet mormontların nasıl 62 adamı olur falan diyordu.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...