di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Selam, Image manupulation'dan location services'a kadar turlu hizmet sunan bi API servisi icin isim ve domain ariyorum. Domain sonu .com ya da .io olabilir. Turkce olmayacak, Ingilizce olabilir ya da anlamsiz ama ses uyumu hos, akilda kalici bisey olabilir. Hosuma gidecek domain bulana Yemek Sepeti'nden istedigi menu benden. Ulu orta yazmak istemezseniz PM de atabilirsiniz. Editor'e kaptirmayalim domain'i durduk yere ; )) kips
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 parselleyeyim kermit yazmadan. beygirgücü.com beygirgucu.com horsepwer.com hp.io aio.io (all in one). Daha devam edebilirim.
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 www.xyzapi.com gibi bişey olabilir. qurapi frapi turapi
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Domain bos mu diye kontrol etmeden sallamayalim pls. edit : kim sticky'ledi lan konuyu ? ben mi yaptim acaba farkinda olmadan. sdf
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 bu arada izmirde bostanlı tarafında çok sıkıştım. temiz, sakin şöle 2 teneke bırakmalık neresi var?
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Aklımda çok iyi bir domain var. Ama bi biranı içerim.
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Seele said: Aklımda çok iyi bir domain var. Ama bi biranı içerim. Domain iyiyse 5 tane de olur.
scorch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 benim ki güzel değil mi :( gayet fonetik akılda kalıcı dürümiyo
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 portfol.io diycektim ama alınmış sanırım.
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 status.api domainini satayim istersen 1M e
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Icine bi di.txt atip "di naber?" yaz hemen alicam Guniz. Hadi.
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Editor desteksiz attigi icin hadi bekliyorum hemen alicam dedim arkadaslar. Arkasi gelmeyecegi icin sikinti yok, onerilerinize devam edebilirsiniz.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 find.it findit.io find.me searchio.io / com / net
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 io uzantılı domainler kaça gidiyo la pahalıydı dimi
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 kermit said: io uzantılı domainler kaça gidiyo la pahalıydı dimi Ona gore mi secicen menuyu? =)
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 di said: Editor desteksiz attigi icin hadi bekliyorum hemen alicam dedim arkadaslar. Arkasi gelmeyecegi icin sikinti yok, onerilerinize devam edebilirsiniz. yav atardim da 2016 da çıkıyor :(
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 api.data var elimde olurmu ? buda pre-orderda şuan ama kesin bende 500$vermezlerse öncelik bende
Öne çıkan mesajlar