paramecium Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Selam, Entegre navigasyon sisteminin yıllık aboneliğini ödeyip almıştım. Geçen gün güncelleme uyarısı geldi ve yaptım. Bir anda Live servisler açıldı. Trafik bilgisi, hava durumu falan gibi bilgileri göstermeye başladı. Navigasyon güncel olmasına rağmen hâlâ sokak isimlerinde geriden geliyor : Başarsoft datası kullanan bir navigasyon şart. Kullanım kolaylığı(touch screen) yüzünden Lumia'nın navigasyonunu tercih ediyordum çoğunlukla, trafik bilgisi de gayet güncel ve başarılı. VW falan da navigasyonlarında trafik bilgisini sunabiliyor mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Turkiye ve navigasyon bilgisi ): Google maps, here maps disinda bisi kullanma , onlar da telefonda iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Google Maps mi? Yandex baya saglam tokatliyo google'i harita ve navigasyon konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 yandexin en büyük özelliği trafik bilgisi abi. çok net tutuyor yani ve istanbulda hayat kurtarıyor. google maps'te yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Selam, Yandex birkaç defa beni ters köşe yaptı. Ama Nokia sağlam maşallah. Bu arada Nokia navigasyonu satmaya kalktı; talipler BMW, Mercedes ve Audi :P link: http://www.theverge.com/2015/5/6/8561371/german-automakers-buying-nokia-here-maps-rumor Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 sırf navigasyonu için arabaya bir tane lumia telefon alınır. fazla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 androidte ne kullanalım arkadaşlar, yandex ücretsiz mi? bir de söylüyor mu şurdan burdan diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 paramecium said: Selam, Yandex birkaç defa beni ters köşe yaptı. Ama Nokia sağlam maşallah. Bu arada Nokia navigasyonu satmaya kalktı; talipler BMW, Mercedes ve Audi :P link: http://www.theverge.com/2015/5/6/8561371/german-automakers-buying-nokia-here-maps-rumor Saygılar. ya yandex in ters köşesi sundan hızını hesaplıyor tüm kullanıcıların ona göre bilgi veriyor . Mesela sokaklardan geçiyosan bomboş aslında ama kırmızı gösteriyor cunku orası sokak oldugu icin yavas ilerliyosun... e-5'te fln. yaptıysa bilemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ios da google maps yok ya hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Nasi bi cehalet bu yarebbim. https://itunes.apple.com/gb/app/google-maps/id585027354?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 turkiyede denesene delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Calisiyo bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=3YdJ_id7qRo şu muhabbet bitti mi, ben de ip4 var deneyemiyorum zaten ios7 ymiş lan,çıkmıyor appstore da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Rerore said: turkiyede denesene delikanlı Denedim. Calisti. Baska ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 çok yetenekliymişsin tr app store da yok derail yapmayalım lütfen konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 yandex yetip artıyor istanbulda arabaya tekrardan navigasyon almak gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 sürüş güvenliği işte en uygun yere koyuyorlar işte ekranı arabada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Selam, iphone ve igo nasıl? igo'lu next kullanıyordum ve çok memnun bırakmıştı. Tomtom hâlâ son güncellemede bile sokağımın adını düzeltemedi! Ben düzeltme yaptım :P Renault'da sanki sim falan var, amcam datayı nereden alacak ki başka? sadece trafik de değil, güncel hava drumunu falan da veriyor :S Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bluetooth üstünden telefonun bağlantısını kullanıyodur. bmw öyle yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 zenec var bende ama cok doğru değil bilgi. geçen sene iyiydi ama bu sene kötü. trafik kanalından alıyor. IBB trafik > yandex bu arada İstanbul için. Yandex gecikmeli veriyor. Aaa ne güzel yeşilmiş diyip 30dk dur kalka sokabiliyor sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 yandex önceden o yoldan giden yandex kullanıcılarından veri alıyordu. hala öyle mi dğeiştirdiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Yandex bazen yanıltıyor. Isaretledıgı yere gıdıyorsun market yok mesela. Bu durumu yasadım. Genelde basarılı. Bırde yandex yurume seysı nereden ayarlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar