Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renault navigasyon dile geldi

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Entegre navigasyon sisteminin yıllık aboneliğini ödeyip almıştım. Geçen gün güncelleme uyarısı geldi ve yaptım. Bir anda Live servisler açıldı. Trafik bilgisi, hava durumu falan gibi bilgileri göstermeye başladı.

Navigasyon güncel olmasına rağmen hâlâ sokak isimlerinde geriden geliyor : Başarsoft datası kullanan bir navigasyon şart.

Kullanım kolaylığı(touch screen) yüzünden Lumia'nın navigasyonunu tercih ediyordum çoğunlukla, trafik bilgisi de gayet güncel ve başarılı.

VW falan da navigasyonlarında trafik bilgisini sunabiliyor mu?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Yandex birkaç defa beni ters köşe yaptı. Ama Nokia sağlam maşallah. Bu arada Nokia navigasyonu satmaya kalktı; talipler BMW, Mercedes ve Audi :P

link: http://www.theverge.com/2015/5/6/8561371/german-automakers-buying-nokia-here-maps-rumor

Saygılar.

ya yandex in ters köşesi sundan hızını hesaplıyor tüm kullanıcıların ona göre bilgi veriyor .

Mesela sokaklardan geçiyosan bomboş aslında ama kırmızı gösteriyor cunku orası sokak oldugu icin yavas ilerliyosun...

e-5'te fln. yaptıysa bilemem :P
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

iphone ve igo nasıl? igo'lu next kullanıyordum ve çok memnun bırakmıştı.

Tomtom hâlâ son güncellemede bile sokağımın adını düzeltemedi! Ben düzeltme yaptım :P

Renault'da sanki sim falan var, amcam datayı nereden alacak ki başka? sadece trafik de değil, güncel hava drumunu falan da veriyor :S

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...