chrome Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 zaten trolluyodun http://cdn.meme.am/instances/60946677.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Trollemiyordum ya. En yakin arkadasim baslayacakti. Ben de katilayim ona dedim. Kuru de o bulmus. Sonra baya arastirdik ettik. Androjenik steroid testesteron uretimini tekrar baslamayacak kadar durduruyor. Jinekomastiye variyor bir de birakmasi neredeyse imkansizmis. Vazgectik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 abi naturel neye yetmiyo anlamiyorum. her sey bitti steroid mi kaldi dusunucek. Steroid bi de bana isin kolayina kacmak hile yapmak gibi geliyo. Diyetle ve agirlik altinda ezilmeden vucudu belli yerlere getirirsen aynaya bakip bu benim eserim, ben bunun icin cabaladim ugrastim diyemezsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Belki shortcut isteyenler vardir tabi kisisel secim saygi duyuyorum da, benim gorusum bu konularda isin keyif veren kisminin emeginin yansimasini gormek olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 yani anadol a nitro takip gazlayayim keyfime bakayim diyosun da, onun yerine anadolla basla ustune modifikasyonlar yap her gun eklemeler yap porsche un olsun kafan rahat bin takil iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 steroid mi hadi başlayalım nasıl bir karar aşaması abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 daha ne duruyorsunuz hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hadi derken?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 yaz geldi ya kafa başka yerde herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 kardes cabuk steroid bas yaza girdik hemen sekil olmam lazim 2 aya top model olcaz, ver roidi ver gazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 sekoya sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Doktora danış öyle kullan. Bir sürü yan etkisi olabilecek ilaç hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ellemeyin ln hiçbi yan etkisi yok falan desenize belki kenarda köşede sessizce ölürdü. hiç kafanız basmıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kontrollü giderse ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Esh said: Yoo degil. Adamda testosteron azligi varsa, HAYIR BASMA CUNKU SIZ KARDESSINIZ mi diyeceksiniz? Hormon kullanilir dozunda, bisi olmaz abi ortalama bi erkek 80mg falan salgılar haftada 400mg var burda her hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 o ortalama erkek arkadaş gerçek bir erkek olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 testo için bacak calismasına agirlik verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 populasyon aldı başını gidiyor zaten, dünyadaki kaynaklar gitgide azalıyor. doğal seleksiyon olmazsa olmaz. bu kıyısından dönmüş gerçi. pati olarak engel olduk doğanın normal işleyişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 elma said: Belki shortcut isteyenler vardir tabi kisisel secim saygi duyuyorum da, benim gorusum bu konularda isin keyif veren kisminin emeginin yansimasini gormek olmasi anabolikler shortcut degil abi. direk ayri bir level. dogal hormonlarla imkansiz vucutlar yaratmanin tek yolu. ama komik olan op un cahilligi. Yazdigi sey "ben ehliyet aldim yarin rally ye katilacagim" demek gibi birsey. yoksa her turlu anabolisan kullanımını desteklerim sahsen keske ucuz olsa ve yasak olmasa. Aylik 3-4k tl spora butce ayirabilecek olsam bugun baslardim. OP kilo vermek istiyorsan daha kolay yolu var;DNP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Steroid süründürür, DNP öldürür hele yaz günlerinde. Ayrıca ben de başlamayı düşünüyorum 45 civarı yaşlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 2 sene önce ben dnpyi millet ölsün diye troller yazıyo sanıyodum. hala dnp dnp diyolar demek ki öldürmemiş hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yeşil çay neyinize yetmiyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bırakın isteyen istediğini kullansın alt tarafı plajda karı kız kesilecek instagrama foto koyulacak yapılan vücutla kısa yoldan isteyen yapsın nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar