Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steroide basliyorum

chrome

Öne çıkan mesajlar

Trollemiyordum ya. En yakin arkadasim baslayacakti. Ben de katilayim ona dedim. Kuru de o bulmus. Sonra baya arastirdik ettik. Androjenik steroid testesteron uretimini tekrar baslamayacak kadar durduruyor. Jinekomastiye variyor bir de birakmasi neredeyse imkansizmis. Vazgectik
Sosyal ağlarda paylaş

abi naturel neye yetmiyo anlamiyorum. her sey bitti steroid mi kaldi dusunucek. Steroid bi de bana isin kolayina kacmak hile yapmak gibi geliyo. Diyetle ve agirlik altinda ezilmeden vucudu belli yerlere getirirsen aynaya bakip bu benim eserim, ben bunun icin cabaladim ugrastim diyemezsin ki
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

Belki shortcut isteyenler vardir tabi kisisel secim saygi duyuyorum da, benim gorusum bu konularda isin keyif veren kisminin emeginin yansimasini gormek olmasi

anabolikler shortcut degil abi. direk ayri bir level. dogal hormonlarla imkansiz vucutlar yaratmanin tek yolu.

ama komik olan op un cahilligi. Yazdigi sey "ben ehliyet aldim yarin rally ye katilacagim" demek gibi birsey.

yoksa her turlu anabolisan kullanımını desteklerim sahsen keske ucuz olsa ve yasak olmasa. Aylik 3-4k tl spora butce ayirabilecek olsam bugun baslardim.

OP kilo vermek istiyorsan daha kolay yolu var;DNP
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...