sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 gençler bu arada trailer'a baktığım kadarıyla oldukça sadık kalmışlar kitaba. bu arada kitapta "in your face neil armstrong" tadında çokça line var. öyle güzel, yerinde espriler var ki metrobüste falan dinlerken audiobook'u, "bu adam müzik dinlerken neye gülüyor" şeklinde çokça bakışa maruz kaldım. Adam gibi adam Mark Watney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 trailer da filmin başı sonu hepsi var neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Wygmxzp6VzY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 aldım kitabını, bakalım güzel miymiş tatilde okurum haftaya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 bakalım güzel miymiş diye bir şey yok. baya baya güzel. akıcılıkta sınır tanımamış, yılan gibi su gibi akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 he senin eskiden yazdıklarını da okudum zaten almadan önce masaüstü bölümünde mi neydi, nette de övüyorlar bayağı. azıcık göz attım geldiğinde de hoşuma gitti okuduğum kısımlar bu babil enpara kampanyasını da keşke daha önceden de kullansaydım. hopi ile birlikte 100TL'lik alışveriş 40TL'ye geldi resmen stoklardım bayağı istediğim şeyi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ej3ioOneTy8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 sean bean yine ölecek mi? Kurtarma görevinde gidip uzay boşluğuna düşer kesin asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 cem uzan baskan olsa sean bean hic olmeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 evet hava alanında falan da bol bol zaman vardı, yazlığa gelince de bırakamadım işte 250 sayfa falan okudum bugün. bayağı çekti içine götürdü. film de kitap kadar başarılı olursa harbi muazzam olur. matt damon'ın oyunculuğunu genel olarak düşününce ve fragmandaki kesitleri de birleştirince role de cuk oturacağını falan düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 tabii kitabın akıcılığı mark'ın sürekli "yaşananları" anlatması ve işin içinden nasıl çıkmış olabileceğini okurken de bir yandan düşünerek geçtiğinden dolayı kafanı oyalıyor vs. öyle güzel bir yanı var. diğer yandan işte bu olayı filmde yansıtabilirler mi? kurgusu vs. nasıl olacak merak ediyorum. bu akıcılığı, kaliteyi bozmadan filme aktarmışlarsa 8/10 olur. aksinde boktan bir anlatım, özellikle bolca üçüncü şahıstan vs. gösterirse yaşananları kötü bir real time ile çok sıkıcı ve tahmin edilebilir bir film olabilir. dozajını çok iyi hazırlamak ayarlamak vs. gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 sabah bitirdim kitabı, sonlara doğru bayağı sıkıldım ama genel olarak güzeldi. son kısımlarda da hesap goygoyları vs. çok tekrarlıyor diye sıkıldım. sürekli saçma bir döngüye girdi kitap bir süre sonra ama olsun. başlarda ve orta kısımlarda falan o kadar iyiydi ki yine 7/10 çalışır. sonlarda iyiydi aslında ama yazarda böyle biraz aceleye getirmiş gibi bitti. onun eksikliği vardı, umarım filmde olmaz aynısı edit: Ayrıca sürekli bir şeylere isim vermesi ve geyik karakterli bir eleman olması Watney'in bayağı komikti. Mesela kendini uzay korsanı ilan ettiği bir bölüm falan vardı bayğaı güldüm. Mantıklı şeyler üstüne yaptığı geyikler kitap boyunca iyiydi. Ya da kendi uydurduğu enerji birimine korsan-ninja adını takması ve sürekli öyle bahsetmesi yine iyiydi asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=-fdKyszL1Zo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Kötü olmusss kitabi dun bitirdim ya pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 beğendim ben filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ulan bildigin siçmislar ya ayar oldum reamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 How NASA and Ridley Scott Collaborated http://mentalfloss.com/article/69351/how-nasa-and-ridley-scott-collaborated-make-martian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Kitabi fena degildi, filmini henuz izlemedim ama butcesi bayagi yuksek icimden bir ses filminin cok pouler olacagini soyluyor. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 7/10. Bir "Moon" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 en iyi uzay scifi filmi moon mu abi sana göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Uzay'da tek başına kalmışlık ve bunu yansıtması açısından evet. + Kevin Spacey. Do not open before watch Iron Man muhabbeti, Çin'den yardım isteme, aynı disko müzik esprisinin 4 kere tekrarlanması, züper nerd zencinin nasa yetkililerine yaptığı komik gösterilmeye çalışılmış sunum sahnesi vs... Daha sayamadığım onca sahne. Hatta düşündüm şimdi 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Moon'un eksikliği hikayenin belli bir noktadan sonra hiç bir yere gitmemesiydi. Olayın aslını öğrendikten sonra ki o da ilk 30 dakika içinde oluyordu, senaryoda gerçek anlamda bir gelişme olmuyordu. Kısa film olarak yapılsa daha iyi olurdu. Ama her şey bir yana Moon ile The Martian birbirine o kadar benzeyen filmler de değil. The Martian tamamen adam nasıl hayatta kalacak, oradan nasıl kurtulacak ekseni etrafında dönüyor. Bunu da iyi başarıyor. Ridley Scott'ın filmleri arasında üst sıralara girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Adamin nasil hayatta kaldigi ile ilgili hicbisey olmadigi gibi olaylari degistirmisler bre. Pathfinder yolculugu Habin patlayisi Matkap kazasi kayalara yazmasi Kum firtinasi Devrilmesi vs Komutan icten ask besliyo sanki ona kurtarttilar lel Ares4 yolculugu 100 sol suruyor 3 dakka gosterdiler be. Adam marsta keyif catiyo sanki mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Güzeldi. 3d nin ne kadar gereksiz birsey olduğunu yine ispatladı bu film. seansı olmadıgından mecburen gittim.yazılardan sonra ki sahneleri bitirmedim varmı izliyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Önemli bir şey olmuyor, filmdeki karakterlerin ne yaptıklarını görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar