Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ahahaha titlelar muhteşem olmuş[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Heehhe bence de süper olmuş. Yiyecek resmi koyana title.. Gel vatandaş geeel!. Heheh bu olaydan sonra bana da Çığırtkan falan yazarlar oha falan olurum.[signature][hline]Allah kahr bela! kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hmm *!bir kenara nor alir*[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Bekleyin köfteler pişiyo[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Rewendor, 23 Temmuz 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Bekleyin köfteler pişiyo köftehor titlei gelicek sana iddaa 'ya var mısın?[signature][hline]Allah kahr bela! kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 saçmalık titlelar[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 abi dijital kamera olsaydı şimdi üşenmez neler yapardım.. title'lar süper olmuş. açız biz rejim yapıyoruz cık cık.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Mirage, 23 Temmuz 2004 20:25 tarihinde demiş ki: abi dijital kamera olsaydı şimdi üşenmez neler yapardım.. title'lar süper olmuş. açız biz rejim yapıyoruz cık cık. ben de 85 kiloyum. off. bu yaşta karizmayı çizdim. yürüyen merdivenlere bile binmiyorum artık maksat kilo vermek :)[signature][hline]Allah kahr bela! kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 üstün bir çaba ile 75'ten 70'e düşmüştüm 1 haftada. böyle topicler devam ederse işimiz zor. ayıp oluyor yani oha falan oldum size.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yahu ben geçen sene öss yüzünden 77 kilodan 96 kiloya çıkmıştım. bu sene 6-7 ayda 96'dan 81'e düştüm. daha 70'e kadar yolum var ama kolay olcağa benzemiyor. şimdi aynaya bakınca davul gibi hissediyorum. 96 kiloyken, xl t-shirt'leri giyerken kolları yırtılıyodu falan.. göbekten duşun altına girerken zorlanıyodum euh. hadi bakalım.. azim.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Mirage, 23 Temmuz 2004 20:34 tarihinde demiş ki: yahu ben geçen sene öss yüzünden 77 kilodan 96 kiloya çıkmıştım. bu sene 6-7 ayda 96'dan 81'e düştüm. daha 70'e kadar yolum var ama kolay olcağa benzemiyor. şimdi aynaya bakınca davul gibi hissediyorum. 96 kiloyken, xl t-shirt'leri giyerken kolları yırtılıyodu falan.. göbekten duşun altına girerken zorlanıyodum euh. hadi bakalım.. azim. darısı hepimizin başına. devam :)[signature][hline]Allah kahr bela! kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Azmodai, 23 Temmuz 2004 20:32 tarihinde demiş ki: gelio uber combo az kaldi heueh. Valla köfteleri yedim dayanamayıp gecenin ilerleyen saatlerini bekliyorum[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 inatla özenmemeye calısıyorum siz yiyin yiyin hepiniz sonra göbekler fora olsun yazın kızlar bana kalcak bu arada edi hanım kınıyorum burayı, dyna sucuk ekmek topicine baksana diye msj atmaniz hiçde hoş diildi :kın:[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 puhaha azmo one bakış ama benim kumpir bakışımı geçemessin e şimdi yemege patates koymuşsun title olarak patates alırsan netcen olm bi şerefsiz ciem karizman vardı o bile kalmaz valla mazallah[signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 23 Temmuz 2004 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 valla ben acıkırsam dyna'nın kellesini bile yerim[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ben de praw'ın sakalını (yalan)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Edi de içten içe gıcık olduklarını bu konuya yönlendiriyo galiba title verdirmek için :D[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 title lar çok saçma olmuş bunu bbelirteyim dedim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bu arada ben magnum yiyorum karadut kaymak ooohh fıstık gibi YETKİLİ ARKADAŞLAR OLMADI BENİM TİTLE'I MAGNUM KARADUT-KAYMAK yapabilirsiniz izin veriyorum..[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Rewendor title çok güzel olmuş zuaeaeuh Edit:Ana sucuklu sosisli ekmek olmuşuz lan. [Bu mesaj Cd- tarafından 23 Temmuz 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 heh[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 karnımda acıkmaya başladı hani :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bu konuyu durup dururken uplamasanız?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 pardon abi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 sağol anlayışın için çünkü ben de acıktım topiği görünce[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar