Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Sucuğun yanına en iyi giden şey kola ama feda yaw, kokoreç, adana dürüm falan mesela ayranla çok daha iyi ama iskenderi de kolayla yerim ben, ne de olsa yanında yoğurt var bi de ayran iyi olmaz diye...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 valla ben dolma yerken yanında yoğurt ve ayranı birlikte bulunduran bir insanım beytide yapardım aynı şeyi okul zamanı sonra derslerde uyurdum bir güzel o yüzden ve bir başka sebepten dolayı ikinci dönem matematik notum düşmüştü :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 İskender acılı olmadığından onun yanında kola içip içmemek zevk meselesidir ama acı şeyin yanında zaten asitli şey olmaz. Bu sadece çok fena bir kola bağımlılığını gösterir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 O ayrı zaten bende iskender olsun beyti olsun hep yanında ayran içerim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Valla bence bu da zevk meselesi... Sucukla çok daha iyi gidiyo bence kola.. Ama genel olarak acılı şeylerde ben de ayranı tercih ederim.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 sucuk ekmeğin yanında kola içilir. olmadı çay içilir. başka da ne içilir ben bilmiyorum. bilen varsa söylesin.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Sucukla, kokoreçle, adanayla ve çiğ köfte ile kola içen Türk evladı değildir, o kadar...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Onların yanında bir türk içeceği olan ayran içilir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 tebrik ediyorum. zevksiz bir türk olacağıma zevk sahibi bi gayr-ı türk olmayı tercih ederim böyle bi durumda o halde.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Ya peki Turka Kola içersek :p Valla her türlü mangal kızartma gibin şeyin yanında ayran yada gazoz içeceksin kolayı hamburger falan filan sosisli gibi şeylerin yanında alırım[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Haydaa, bi de gavur olduk şimdi bu yaştan sonra...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 arkadaşlar sakin lütfen gaz almayalım :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: fedaykin, 23 Temmuz 2004 17:07 tarihinde demiş ki: Sucukla, kokoreçle, adanayla ve çiğ köfte ile kola içen Türk evladı değildir, o kadar... abi her şeye siyasi hede hödö karıştırmak zorundamısın ? şaka yapmak istediysen eywallah.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Türk olmak ayran yerine kola içmekle bakılıyorsa....[signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Ehehe o kadar ciddi bir adam görüntüsü mü çizdik yav :-) Hadi diyelim o derece ciddiyiz daha bu kola meselesine gelmeden daha bir çok başka şey yerine benim bununla uğraşacağımı nasıl düşünürsünüz anlamam. Ha kola ile kokoreçi yan yana düşünen türk evladı değildir o ayrı hatta insan evladı bile değildir kendince bir formdur :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 haha.. babanın sucuk fabrikası mı var özendiriyosun milleti.[signature][hline]gad dem it!.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Delikanlı adam şalgam suyu içer. Diyorum.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 şalgam suyuda bir başka olur off acılı acılı :D esasında turşu suyu içicen ama harbi turşu suyu off.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: theKingpin, 23 Temmuz 2004 19:14 tarihinde demiş ki: şalgam suyuda bir başka olur off acılı acılı :D esasında turşu suyu içicen ama harbi turşu suyu off. Allah kahr bela!! nasıl canım çekti.. OFFFFFFFFFFF![signature][hline]gad dem it!.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 canım nasıl istedi varya ne biçim adamsınız be =p bir de sucuk ekmek neysede çiğ köfteyi kolayla içen varsa yuh derim, ayran var abicim mis gibi =)[signature][hline];;suitfly icq [Bu mesaj metboy tarafından 23 Temmuz 2004 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ulen ayıptır beee insan bolusur... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: horacegoesskiing, 23 Temmuz 2004 17:07 tarihinde demiş ki: sucuk ekmeğin yanında kola içilir. olmadı çay içilir. başka da ne içilir ben bilmiyorum. bilen varsa söylesin. +1 bi de ayran olabilir...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: metboy, 23 Temmuz 2004 19:17 tarihinde demiş ki: bir de sucuk ekmek neysede çiğ köfteyi kolayla içen varsa yuh derim, ayran var abicim mis gibi =) çiğ köfte - rakı misss[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya sucuk ile birlikte kola içince böyle karışıo bi anda acı oluo tad. DİYİL Mİ[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bonecrusher yapmayacağım bişey yaptırdın bana icq nu veya msn ni açarmısın?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar