Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sucuk Ekmek Tutorial :)[Resimli]

kingpin

Öne çıkan mesajlar

valla ben dolma yerken yanında yoğurt ve ayranı birlikte bulunduran bir insanım beytide yapardım aynı şeyi okul zamanı sonra derslerde uyurdum bir güzel o yüzden ve bir başka sebepten dolayı ikinci dönem matematik notum düşmüştü :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

İskender acılı olmadığından onun yanında kola içip içmemek zevk meselesidir ama acı şeyin yanında zaten asitli şey olmaz. Bu sadece çok fena bir kola bağımlılığını gösterir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

O ayrı zaten bende iskender olsun beyti olsun hep yanında ayran içerim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Sucukla, kokoreçle, adanayla ve çiğ köfte ile kola içen Türk evladı değildir, o kadar...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Onların yanında bir türk içeceği olan ayran içilir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya peki Turka Kola içersek :p
Valla her türlü mangal kızartma gibin şeyin yanında ayran yada gazoz içeceksin kolayı hamburger falan filan sosisli gibi şeylerin yanında alırım[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 23 Temmuz 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
Sucukla, kokoreçle, adanayla ve çiğ köfte ile kola içen Türk evladı değildir, o kadar...

abi her şeye siyasi hede hödö karıştırmak zorundamısın ? şaka yapmak istediysen eywallah.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe o kadar ciddi bir adam görüntüsü mü çizdik yav :-) Hadi diyelim o derece ciddiyiz daha bu kola meselesine gelmeden daha bir çok başka şey yerine benim bununla uğraşacağımı nasıl düşünürsünüz anlamam.

Ha kola ile kokoreçi yan yana düşünen türk evladı değildir o ayrı hatta insan evladı bile değildir kendince bir formdur :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...