Liebe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 her gün balkonumda adiler ya, ne bulurlarsa getirip saksılarımın dibine ekiyorlar, saklıyorlar ve karşıdaki elektrik kablolarının üzerinde bekliyorlar bütün gün. az önce sulamaya çıktım domatesleri dibine garip bişiler gizlemişler sakız falan vardı, çam ağacım var minik bi tane onun toprağını kazıp ceviz ekmişler bildiğin kocaman, ulan bu yükselti ne dedim bi eşeledim koca ceviz :D cd falan mı asayım kıro gibi napayım bildiğin evleri gibi yaptılar balkonumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Ismail yk cdsi as, gelmiyolar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Öldür cesetlerini as, diğer kargaların gözünü korkut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 elleme hayvanları bırak eksinler, biraz hoşgörülü ol, içiçe yaşa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 oğlum ürküyorum geçen hafta bildiğin kocaman tavuk kemiğini getirip çiçeklerin içine saklamışlar, bi işaret mi veriyolar napıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Kedi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=WANZBs8Za0Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Liebe said: oğlum ürküyorum geçen hafta bildiğin kocaman tavuk kemiğini getirip çiçeklerin içine saklamışlar, bi işaret mi veriyolar napıyolar. gübre olur çiçeklere boşver,kargaların huyu o zaten de löpür löpür sıçmıyolarsa balkona çok elleşme 2 domates yesin hayvanlar, beton içinde bahçemsi bi şey görünce sevinmişlerdir sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 GERGE said: Kedi al. tutup aşağıya atarlar,aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 WaNTeD said: Liebe said: oğlum ürküyorum geçen hafta bildiğin kocaman tavuk kemiğini getirip çiçeklerin içine saklamışlar, bi işaret mi veriyolar napıyolar. gübre olur çiçeklere boşver,kargaların huyu o zaten de löpür löpür sıçmıyolarsa balkona çok elleşme 2 domates yesin hayvanlar, beton içinde bahçemsi bi şey görünce sevinmişlerdir sdfg olm oturduğum mahalle full çiçekli böcekli kocaman bahçeli apartmanlar ki bizim bahçe yemyeşil nerden gelip bana dadandılar anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 karsina al konus duzgun duzgun. buralar benim topraklarim. sizin hakkiniz yok de. laf anlamazlarsa ben ozgurum. bana diz cokturemezsiniz pis kargalar de. sapla bicagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 o zaman seni sevmişler yapcak bi şey yok, eğit biraz tamele hayvanları skjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Liebe said: http://www.youtube.com/watch?v=WANZBs8Za0Q ya o kargalar neden beyaz kediye takmışlar kafayı,acaip merak ettim. öbür kedinin siyah olması ile ilgisi olabilir mi acaba? hani siyah kedi bizden hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Korkuluk dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Senin olay buna dönmüş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Marty said: karsina al konus duzgun duzgun. buralar benim topraklarim. sizin hakkiniz yok de. laf anlamazlarsa ben ozgurum. bana diz cokturemezsiniz pis kargalar de. sapla bicagi. molotof gelmesin balkona :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 abi ahahaha said: (çiçek resmi var) şu güzelliği koymak istedim ki güzel bir başlangıç olsun.... benim bu aralar kargalarla ciddi bir sorunum var.. bazen onları öldürmek hatta topunu katletmek istiyorum.ben bir sadist ya da psikopat değilim ama bu gereğinden fazla zeki kuşş beni deli ediyor. hani insanlar küçümsemek için kuş beyinli diyor ya bence hiç biri kargalarla yakından tanışmamışlar. son derece zekiler hatta bazı insanlardan daha zekiler..balkonda koca bir saksı kekiğim vardı bana kızıp saksımın dibine darı ektiler kekik falan hak getire saniyede kökünden söküp götürdüler. balkonda ki bütün çiçeklerimi katlettiler. mutfak masamın üzerinde beni karşıladılar aaa hatta resmen bana hoşgeldin dediler nasıl kaçtığımı bilemedim!! sabah tekrar kovalamaca yaşadık . ben başıma geleceği biliyordum.. çamaşırları toplamaya çıktım ki ne göreyim bütün çamaşırlarıma pislemiş intikamcılar deliricem yaa.. akşamda çiçekleri sulamaya balkona çıktım tam zavallı çiçeklere su verirken saksıda bir şeyyy!!! ıyhhh yaratık gibi önce ne olduğunu anlamadım ürküp kaçtım sonra tornavidayla dürttüm bu nedir diyeee ... kocaman kanlı bir et parçasıı offfffff delirtecek bunlar beni çiçeklerimi yola yola kuruttular şimdide saksılarımı kiler olarak kullanıyorlar... ben de başladım takibe saatler sonra geldi aldı etini çatlak hayvan . vallahiii inanılmaz zekiler ve de intikamcı ayrıca hiç birşeydende korkmuyorlar bana ''rüzgar gülü tak'' korkarlar demişlerdii.. hahaaaaa çok gülüyorum yanına tüneyip oynuyorlar ne korkması ben korkuyorum... ... kargaları uzaklaştırmanın yolunu bilen varsa yardım bekliyorum yaaa nolur balkonda oturamaz oldum.... bir gün karganın kırlangıcı avladığını hatta zevk için öldürdüğünü gördüm. zavallı kırlangıcı yere yatırdı uzuuun bir süre gagaladı durdu.. aklıma geldikçe korkuyorum bizim burası KUŞLAR filmine döndüü.. tamam kargalarda haklı onlara yaşam alanı bırakmadık ama artık benimle uğraşmayı bıraksalar yaa etrafta binlerce balkon var azıcık onlarada musallat olsalar bana ara sıra gelseler vallahi sesim çıkmayacak..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 raven beslemeyi düşünüodum ben kargayla aynı kafadalar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Savasa basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Bence balkondaki her şeyi kaldır boş kalsın balkon, sıkılıp gitmelerini bekle. Savaşırsan sen kaybedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ALAMINYUM KARTAL ASSAMBLE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Ya kesin bişey yapmıştır hakediyodur Konu kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 minibüsçü gibi cd asınca gelmiyorlar, yapacak bir şey yok sdfg. ya da çiçekleri kaldıracaksın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Liebe said: http://www.youtube.com/watch?v=WANZBs8Za0Q ahahah bu ne sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar