WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 inmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Bastion tayfasına can feda ,Transistor' ün gameplay ine baktım. Zaman bulursam kalkmadan bitiririm. PS de böyle oyunlara yetemiyorum, beynimin sol lobu klavye, sağ locu mouse istiyo illa ki. FPS konusunda ziyan adamım zate afdgsfsfs. Eski indirimler gerçekten yok bu arada. Ama şu unutulmamalı. Dollares 2.70-280 arasında ike TL bazında alıyoruz. Gaben için baklavaya para kalmadı bende, hazır MOD konusunda da geri adım attı. Üstüne REFUND getirdi, gönderin artık şişkoya. Hep laf ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 son 2-3 senede çıkmış, mutlaka oynanması gereken oyun listesini çıkarsın biri yav , yada hazırda varsa link mink versin indirim bitmeden hallenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 aynen ya akşama indirim bitmeden alayım. @sabonis outlast valkyria transistor dont starve wolfenstein wasteland 2 borderlands 2 darkest dungeon xcom ori talos wolf among us grim fandango remastered shadow of mordor tomb raider bioshock serisi alien isolation banished vanishing of ethan carter sunless sea çizili olanlar var. diğerlerinie bakıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Dark_Soul said: son 2-3 senede çıkmış, mutlaka oynanması gereken oyun listesini çıkarsın biri yav , yada hazırda varsa link mink versin indirim bitmeden hallenelim. bioshock serisini oyna oynamadıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bioshock , metro ve wolfenstein serileri var. Daha anca wolfenstein old bloodu bitirmek üzereyim.Metro ve bioshock'a başlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 hemen bioshock'a başla hemmeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 7 lira 12 lira 20, 15 diye diye 400 küsür harcamısım. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum içimde inceden bi sızı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bioshock infinity tam bir koridorda önüne geleni vur oyunu. dünya çapında hype, goygoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 hikayesi yeter, her oyunda deli gameplay improvement olmasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Churel said: 7 lira 12 lira 20, 15 diye diye 400 küsür harcamısım. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum içimde inceden bi sızı var :) çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 hikayesine kötü diyemem ama o hikaye için oyuna katlanmak, birazcık lezzet için keçiboynuzu çiğnemek gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ohaha benzetme çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bioshock için keçiboynuzunu ıstırırım yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Churel said: 7 lira 12 lira 20, 15 diye diye 400 küsür harcamısım. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum içimde inceden bi sızı var :) aha aynı ben. gerçi benimki 270 lira civarında kaldı.. bi de bi sürüsünü "bakarım olmadı iade ederim" diye aldım. mesela şimdi muhtemelen 20 lira ve üzeri olan birkaç taneye bakıp iade edicem. 10 liraya düşünce alırım ilerde ahsdufhasudhf. darkest dungeon, wolfenstein falan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ben iade de edemem heralde ya, o kadar oyuna ne ara bakıcam 14 gün süre var galiba. Hayatta bakamam heuhe İlk bi game dev tycoon bakayım dedim 20 saat gameplay olmuş, sardı epey :) diğerlerine sıra gelene kadaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Son saatler, survival+crafting online community vs cart curt saracak bişi arıyorum, 7 days to die şu an en kafama yatan. Var mı tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 forest baya iyi diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 aynen güzel duruyor valla o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: Son saatler, survival+crafting online community vs cart curt saracak bişi arıyorum, 7 days to die şu an en kafama yatan. Var mı tavsiye?7 days to die alırsan coop'a gelirim ben :P Şunu beraber oynayacak birini bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 son 5.5 saat mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 x com alayım diyorumda hangi bundle almak lazım. Bütün DLC leri olan mı yoksa The Bureau ile gelen mi? Güzel mi o oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 progamer said: x com alayım diyorumda hangi bundle almak lazım. Bütün DLC leri olan mı yoksa The Bureau ile gelen mi? Güzel mi o oyun? the bureau xcomdan bağımsız, mixed user review almış konsol portu gereksiz bişey, ve o packin içindeki xcom da baya eksik, onu alma senin alacağın xcom complete edition, içinde customization dlcsi ve ekstra görev dlcsi var, ama asıl önemlisi enemy within expansion pack var, aynı fiyat zaten totalbiscuit EW için son zamanlarda çıkmış en adamakıllı, en expansion adını hakeden expansion diyordu 40-50 tane extra harita scenerio, askerlerin genetiğiyle oynama, mech suit askerler, extra faction, extra second wave ayarları falan hepsi EWde oyuna EW başlıyorsun zaten önce vanilla bitir şeklinde değil, klasik tarlaya bostana düşen ufoların yerine gökdelen tepesine düşen ufo, otobanın ortasına düşen ufo falan görünce tamam şimdi olmuş asıl diyorsun zaten :p edit: yeni sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 forest alırsanız beraber oynayalım ben de aldım duruyo açmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 o fiyata al xcom'u. Ama dendiği gibi bureu'yu almaya gerek yok kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar