Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Detection mekaniği nasıl işliyor? TR dışı bi ülkeden işlem yapıldıysa ama Türkiye'deki bir kart hesabından ödendiyse legit mi? Geçmişteki işlemlerin çoğunun TR'den yapılmış olması elimi güçlendirir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ordan steam aç kendine hediye yolla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 türkiye dahamı ucuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bizim TL Steam fiyatlarıyla yarışamıyor amazon... şuan ki fiyatlar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Steam Polonya'ya euro fiyatını veriyo. Türkiye'de ise 1 eur = 1,5 liraya sabitlenip TL'ye çevrilmiş fiyatlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Nigger_of_the_sand said: Polonya'dayım ama Steam adresim Türkiye olarak gözüktüğü için tr fiyatı ile alabiliyorum oyunları. Alsam banlanma ihtimalim nedir? sdf account'dan değiştirebiliyorsun mağaza ülkeni. ayrıca tr fiyatı ile alırsan birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Peki bu durumda herkesin ülkesini tr olarak değiştirip oyunları ucuza almalarının önüne geçen şey ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 tr'de ya da hangi ülkeden alışveriş yapıyorsan daha önce orada bulunman lazım. yani sen polonyada olmasaydın ya da daha önce bulunmasaydın oradan polonya seçemeyecek ve göremeyecektin, bulunduğun ülkeleri oraya diziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bu durumda tr'de olmadığım halde o marketten alışveriş yaparken korkmama gerek yok mu gerçekten? Seçebilmem buna hakkım olduğu anlamına mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ha bir de oradan polonyadayım diye seçersen türkiye opsiyonu gidiyor, ülke değiştirmek için support ile görüşmen gerekiyor. ayrıca ülkeyi seçtikten sonra alışveriş yapmalısın ondan sonra fiyatlar polonya fiyatlarına döner. yoksa fiyatları anlık görürsün kapatıp açınca türkiye'ye döner fiyatlar. türkiyeye yakın zamanda döneceksen polonya seçme ya da pl fiyatları pahalı ise pl seçme hiçbir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 eskiden bu feature yoktu gift ve region olaylarını değiştirtikten sonra bu ülke seçme mevzusu geldi. ben 2 senede yurtdışında yaşadım 6 ay önce türkiyeye geldim daha yeni değiştirdim mağazayı birsürü alışveriş yaptım problem olmadı. bu tarz ülke değiştirenler için getirmişler bunu. hiçbirşey olmaz korkma. ben neler yaptım neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yarına hazırmııııyıkkkkkkkkkkkkk =p gelsin summer saleeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Refund'lari dayadim, cuzdanimi bileyledim, pusuya yattim bekliyorum. Hand of Fate Ori and the Blind Forest Darkest Dungeon Satellite Reign Dex Sunless Sea Titan Souls Xenonauts Avernum 2 Warlocks vs Shadows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 eyyyy paticik size soruyorum, oynamayacağınız ama kenarda dursun diye alacağınız oyunlara para harcamaya hazırmısınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 oyun almayı sizden öğrenecek değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Darksun said: eyyyy paticik size soruyorum, oynamayacağınız ama kenarda dursun diye alacağınız oyunlara para harcamaya hazırmısınız :P bittabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Total War Atilla'yı çok övdünüz iyi bir fiyat çekerlerse acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Darksun said: eyyyy paticik size soruyorum, oynamayacağınız ama kenarda dursun diye alacağınız oyunlara para harcamaya hazırmısınız :P Ahaha. Bişe itiraf edecem. Çok pis dalga geçeceksiniz ama olsun. Kredi kartımın numarasını hala ezbere bilmiyorum. Benim 2 sene önce Summer Sale'de çok para harcadım diye kredi kartımına el koymaya karar verdi. O gün bugündür kredi kartıyla bi alışveriş yapacağım zaman kendisi bilgisayar başına geçip, gizli sekme açıp kendisi alıyor... Bu sene 2 oyun alabilirmişim. Fazlasını alınca oynamıyomuşum. Para boşa gidiyomuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 "Max Damage" said: Total War Atilla'yı çok övdünüz iyi bir fiyat çekerlerse acımam. iyi satmadı oyun 50 gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 2 saat filan diyosunuz da adamlar 3 saat 32 dakika playtime olan Stronghold Crusader 2'yi refund etti edik: yanlışlık yapmış olabilirler ki sc2 gayet pahalıydı :D edik2: yanlış başlığa yazmışım steam refunds konusuydu yeri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kesin 2 saat diye bakmıyorlar ya, 2 saati geçebiliyor biraz, benim 3.5 saatlik oyuna refund verdiler mesela ama 5 e vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 benim de 4 saate vermediler, indie oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 20:00 den önce bir kıpraşma olurmu acaba , uzun zamandır bekliyordum summer sale'i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 3 refund talep ettim, 155₺ gelecek bi aksilik olmazsa. Summer Sale'i cepten yemeden atlaticaz ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bombilo said: 2 saat filan diyosunuz da adamlar 3 saat 32 dakika playtime olan Stronghold Crusader 2'yi refund etti edik: yanlışlık yapmış olabilirler ki sc2 gayet pahalıydı :D edik2: yanlış başlığa yazmışım steam refunds konusuydu yeri :) preorderda 4 dolarken almadınmı sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar