BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Griz victoria entresan bi oyun paradoxun standart oyunlarından da karışık felan paradox sevişyosan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 valla eski engine olmasa oynanırda eu4ten sorna cekilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ilk kartlar düşüyor da 2. ve 3. gelmedi bi türlü ya bug var yada çok nadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 yaptığınız her bir click israil'e mermi bomba olarak geri dönüyor. müslüman bu oyuna gelme, monster game oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 lvl 895 e gelmişiz heuae 74k vuruyorum 524k hp var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 http://i.imgur.com/IgEBYYp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Flassh said: ilk kartlar düşüyor da 2. ve 3. gelmedi bi türlü ya bug var yada çok nadir http://i.imgur.com/oy6vfr6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bana 2 tane düştü şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bana 2 tane düşmüştü dün bugün 1 tane 2. bile düşmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 toplam 3 zaten daha düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 applev0dka said: 24 saatte toplam 3 kart dusuyor, zamanları random ben çok fransız kaldım ne halta yarıyo bu kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 4 kart var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 BonePART said: Griz victoria entresan bi oyun paradoxun standart oyunlarından da karışık felan paradox sevişyosan olabilir Haci 6 senelik bi laptop var bende, onda oynuycak oyun ariyorum. EU 4 calistirmiyo makina ondan dedim bunu alsam mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 hmmm skylinessssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 verdun 4 pack alak mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 forced oynayan var mı, nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Bir tane bile indirimdeki oyunu istemiyorum. Bulamadım hala kafama göre bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Bugünkü indirimler çok patates ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 The Wolf Among Us alsın direkt oynamayan, telltalein en iyi oyunu bence şu ana kadar, walking deadi falan tokatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 wolf among us güzel. peki wolfenstein new order değer mi 75% indirimle? replay değeri hiç yoksa bile eğlenceli bi temiz 15-16 saat veriyosa alabilirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 senaryo gameplay falan çok temiz wolfensteinın 14 saatte bitmiş benim preorder ettiydim. 1 replay de yapılabilir aslında bi yerden sonra etkisi ufak da olsa 2ye ayrılıyo gidişat ama ben uğraşmadım. expansionını sorayım ben de nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Shadow of Mordor goty 37.5 tl alsam mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 europa universalis 4 almak istiyorym,ne dersınız bıraz daha bekleyeyım mı dusermı fıyat.suan pack fiyatı 69 tl,baya pahalı geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Prison Architect hala EA mi lan sdfs, cikinca bedava vericekler artik heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Valla prison architect ve starbound gibi oyunlar yüzünden early access oyun almıyorum. Sürekli değişiyor, oyun çıkana kadar ben oyunun kendinden baymış oluyorum :p Starbound zırt pırt wipe atıyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar