Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atatürk havalimani yemek yenecek yer

Arda_Can

Öne çıkan mesajlar

Tüm istanbul gezinin her noktasına ayrı başlık açacağına tek başlıkta yazsan daha iyi olabilir.

Havalimanında ne yersen ye dışarının 2 katını ödersin. Yok ucuz olsun diyorsan sefaköy de durağın arkasına doğru sefaköy içlerinde öle ortalama altı ucuz restauranlar var. Yok kalite li olsun yada fastfood ararsan binersin sefaköyden metrobüse mecidiyeköy'e doğru ilk durak olan Yenibosna da iner Airport avm içersinde yiyebilirsin. Daha kaliteli kasma kaybolursun falan:)
Hadi afiyet olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Valvyn said:

Cekmecede e5 yaninda iskembeciler var gir oraya ic 2 corba bol sarimsakli bu sicakda sonra koka koka gez

hacı o işkembeciler hava alanlarındaki mekanlardan daha pahalı ake asdfdsa

cennet mahallesine gidilebilirse orkide dürüm vardır. sık sık gideriz, iyi yapıyorlar bayağı. porsiyon yemeyin ama, sadece dürüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin otelin biraz altında, Konya Ovalı diye bir yer var. 50 mt aşağıda. Orda ye, güzel yemekleri. Fiyatları normal.

Taksi ile Aqua Florya'ya gidebilirsin ( 3-4 km kadar, 12-15 TL tutar ) orda da işte Midpoint, Big Chef falan klasik. Havalar güzel, dışarıda denize karşı oturabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'dan döndüm. Havalimanında tavuk dürüm+colaya 19 lira verdim. Olsun dedim içimden vergisi var kirası var osu var busu var. Helal olsun dedim.

thy'nin hostesleri çok güzel insanlar. daha önce bi tek atlas jet'in hosteslerini görmüştüm. thy'ninkiler daha güzel insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...