Arda_Can Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Hangi dükkânı onerirsiniz burada yemekleri düzgün ve aşırı kazık olmayan? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok makbule geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Abi adam istanbul seyehatinin her detaynı bize soruyor. havalanında ucuz birşey yok... simit sarayı en ucuz olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arda_Can Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Tek basimayim. Sorabilecegim kimsem de yok. Köyden indim sehire... Danışmaya mi sorayim? Size soruyorum. Ne güzel cevapliyorsuniz iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 burger king. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arda_Can Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Hmmm kucukcekmeceden fazla uzaklaşmadan nerede duzgun yemek yiyebilirim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arda_Can Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 senko said: burger king. Nerde var börgır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Beşiktaş karadeniz dönercisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Senin yaş kaç ya, karnını bile doyuramamış adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 harbi ha bileklik filan yazmak lazimmis..adim su..adresim su..kan grubum su ..velisi diye de telefon..salin istanbula.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Cekmecede e5 yaninda iskembeciler var gir oraya ic 2 corba bol sarimsakli bu sicakda sonra koka koka gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Sırada ki eylem için konu başlını söylüyorum; peki ya nere sı.....bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Edriel said: Sırada ki eylem için konu başlını söylüyorum; peki ya nere sı.....bilirim onu bilmem de bu dedigini yaparsa esnafin nereye *icacagi hakkinda fikrim oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Tüm istanbul gezinin her noktasına ayrı başlık açacağına tek başlıkta yazsan daha iyi olabilir. Havalimanında ne yersen ye dışarının 2 katını ödersin. Yok ucuz olsun diyorsan sefaköy de durağın arkasına doğru sefaköy içlerinde öle ortalama altı ucuz restauranlar var. Yok kalite li olsun yada fastfood ararsan binersin sefaköyden metrobüse mecidiyeköy'e doğru ilk durak olan Yenibosna da iner Airport avm içersinde yiyebilirsin. Daha kaliteli kasma kaybolursun falan:) Hadi afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 senko said: burger king. burger kingte ne yenir diye açacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Valvyn said: Cekmecede e5 yaninda iskembeciler var gir oraya ic 2 corba bol sarimsakli bu sicakda sonra koka koka gez hacı o işkembeciler hava alanlarındaki mekanlardan daha pahalı ake asdfdsa cennet mahallesine gidilebilirse orkide dürüm vardır. sık sık gideriz, iyi yapıyorlar bayağı. porsiyon yemeyin ama, sadece dürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Girişteki wcyi kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Senin otelin biraz altında, Konya Ovalı diye bir yer var. 50 mt aşağıda. Orda ye, güzel yemekleri. Fiyatları normal. Taksi ile Aqua Florya'ya gidebilirsin ( 3-4 km kadar, 12-15 TL tutar ) orda da işte Midpoint, Big Chef falan klasik. Havalar güzel, dışarıda denize karşı oturabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arda_Can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 İstanbul'dan döndüm. Havalimanında tavuk dürüm+colaya 19 lira verdim. Olsun dedim içimden vergisi var kirası var osu var busu var. Helal olsun dedim. thy'nin hostesleri çok güzel insanlar. daha önce bi tek atlas jet'in hosteslerini görmüştüm. thy'ninkiler daha güzel insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 anhora mı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 havaalanından dışarı çıktın mı yoksa içerde takılıp geri mi döndün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 CIP Lounge para vemiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Elite kart olmadan nasıl giricez taktik pls kapıya gidip tek girenlerin yanına yancı mı olak.Şaka maka ben girmiştim çorbalar eklerler pastalar sıcak kuruyemişler.-evet nedense kuruyemişin sıcak servis edilmesi beni çok etkiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar