Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 KuddusiMavra said: Dworgian said: pardon da burada art niyetlilik yok. senin inatçılığın var abi "anket açacam" diye. anlatamıyor muyum? sen anket açma diye yasakladılar orada anketli konuları bu senin o bölüme ait konuyu başka yere açmanı mazur mu gösteriyor? bunu niye kabullenmiyorsun? sakinleş güzel kardeşim. di gerekeni yapmış. sakinim? sadece anlatıyorum anlatıyorum akıllı bir adam olduğun halde anlamaza yatıosun ben de anladığını ok le diye inat ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 of bilalse bomba olur ha anlamadım babacım diye diye adamın altını kazıyo sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bence dogu perincektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bilal the first.. bunu da gordum dayanamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 tabii ki doğu bey(gazeteci kimliğiyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 http://www.paralelnews.com/wp-content/uploads/2014/05/bilallegolas-300x214.jpg of çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bu meselede daha önce de uyarıldın kuddusi, çok net hatırlıyorum. Bence sana anket banı gerekiyor ciddi ciddi. Açamamalısın hiçbir yere anket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bence Haydar Baş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 adam burada soru sormus, cevabini almis, tamam acmayiz deyip sonra dogu beyleyip 180 derece donerek sunu yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bence çok uzaktan biri değil http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Emine%2BErdogan%2BMerkel%2BErdogan%2BMark%2B50%2BYears%2Bo9d5qvOzmvPl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ahahahaha şurada ki emine'nin bakışı harbiden kıskanç bakış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 komikli şıklara bile bu kadar oy varken EMRE USLU ve ŞAMİL TAYYAR'a hiç oy gitmemesi enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bu kadar bilgiye ulasmaya hic bir bireyin ne parasi yeter ne gucu yeter. amerika destekli cemaat oldugu cok acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 dana22 said: bilal the first.. bunu da gordum dayanamadim.. Salak rolu yapip yiyo hepimizi iste,maslinda alttan alttan kaziyor babasinin kuyusunu. Arada kendinede giydiriyorki dikkat cekmesin, gunduzleri keko bilal oglan, geceleri ise kara sovalye fuat avni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Abi bu zamana kadar hep bir kişi olacağını düşündük ama şimdi CIA, Mossad gibi ciddi bir örgütün işi olduğunu düşünüyorum. Bu kadar detay, oy çalacakların listesi falan, özenle çalışılmış işler gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 abı manyakmısınız neden boyle bısey yapsınlar bi boka yaramıoki? f. avninin yaptıgı tek sey, haberlerı onceden verıp normallestırmek. Şaşıramaıyoruz adam yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 komple teorisi eleman operasyon vs oldugu zaman nano dinleme cihazlari vs yerlestirmis olabilirler..yada direkt uydudan dinliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 DA2019 said: Abi bu zamana kadar hep bir kişi olacağını düşündük ama şimdi CIA, Mossad gibi ciddi bir örgütün işi olduğunu düşünüyorum. Bu kadar detay, oy çalacakların listesi falan, özenle çalışılmış işler gibi geliyo bana. zamanında hepsini birlikte yaptıkları için kim nerde ne calıyor diye bilmeleri zor olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bissuru sakali komikli secenek var ama burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Adını deli fuat ile hüseyin avni paşa'dan alır. deli fuat paşa abdülhamide ve vahdettine diklenmesi, sürekli saraya padişahlara atar yapması ile ünlü. hüseyin avni ise abdülazizi tahttan indiren darbeci sadrazam. bu isimlerden esinlenen bir kardeşimizdir fuat avni. izmirde faaliyet gösteren, görece küçük çaplı bir tarikatın üyesi. akrabalarının bir kısmı artvinde. fethullah gülen'in izmirde faaliyet gösterdiği dönemlerden bu yana gülen cemaati ile de yakın ilişkileri olan bir şahıs. hükümet içerisindeki ve sarayla olan bağları dışişleri bakanlığı vasıtasıyla mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ulan son cümlemi okuyunca fark ettim, bayaa II. meşrutiyet gibi olmuş ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ha bunu sen bu kadar biliyosunda bu herifi bulamıyolar bu kadar bilgiye rağmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 valequenta said: bu kadar bilgiye ulasmaya hic bir bireyin ne parasi yeter ne gucu yeter. amerika destekli cemaat oldugu cok acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paticikteki bazı üyeler gibi çocuğum olsa eldivenle bile sevmem. Adam konu açmış ve sırf kişisel gıcıklığı yüzünden Çok gereksiz yorumlar yapılmış. 3 sayfa mesajın çok azı okunur veya okunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar