Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 3 !?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Belki bilmeyenler vardır; Xbox One'dan ön sipariş yapanlara Dark Souls 1'in xbox one versiyonu hediyeymiş. Keşke demon souls'u da ayarlasalar tüm seriyi bir yere toplayıp rahatlasam.
Mesaj tarihi:
pcdeki dark souls baya kötüydü yani sürekli takılarak oynuyordu benim benim sisteme özel durum vardır da internette de genelde kötü port diye yazıyordu.

xbox a çıkmış mı ya peh alayım bari.
Mesaj tarihi:
Borastus said:

pcdeki dark souls baya kötüydü yani sürekli takılarak oynuyordu benim benim sisteme özel durum vardır da internette de genelde kötü port diye yazıyordu.

xbox a çıkmış mı ya peh alayım bari.

klavye mouse'la HİÇ oynanamaması haricinde çok bişeyi yok. gamepad varsa bi dsfix'e bakıyor. gfwl tatavası da bitti (tu)(tu)
Mesaj tarihi:
daha birinciyi bitiremedim tırsaklığımdan. ama youtube'dan izlediğim bi playthrough vardı, böyle oyunu aşırı bilip de "en op build nasıl yapılır" tarzı değil de çok bilmeyen biri oynuyor (baya da kötü oynuyor hatta) o eleman demin benim oyunu bıraktığım yeri geçti de hallendim yine. zaten o video serisini de ara ara izliyorum, her izlemeye başladığımda oyuna da kaldığım yerden devam ediyorum. yine izlemeye başladığıma göre yarın öbür gün oyuna da devam edicem belli ki.

böyle uzaktan tırsa tırsa sevip saygı duyguğum bi seri. dediğim gibi daha önümde ilk oyunun üç çeyreğiyle ikinci oyunun tamamı durduğu için hemen almam, ama yine de heyecanlandım lan steam'de NOW AVAILABLE görünce. alan herkesi destekliyorum. ben yıldım siz yılmayın!

https://cdn.discourse.org/turtlerock/uploads/default/22436/e238d462d6d2c2b4.jpg
Mesaj tarihi:
Sorcerer heralde.

Ben gene deprived başladım, bloodborne oynamadığım hatta açıp videolarına bile bakmadığım için; görüntüde ve kamera hareketlerinde falan kısa bir sendeledim. Demon Souls'u andıran şeyler gördüm, hatta dark souls 1'den de bir şeyler gördüm duygulandım resmen :D
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

şöyle sorayım, büyü mü var ds de, biz farketmemiştik

demon souls u sadece magic arrow ile bitirmiştim zaten mana barı vardı hayvan gibi.
dark souls da manayı çıkarıp sayaç koymuşlardı sanırım tam hatırlamıyorum, pyro yu koydular ben bulaşmadım da çogu boss u epey rahat geçmiş pyro kasanlar.
ds2 de pala build yaptıgımdan heal büyüleri aldım sade ama lighting falan iş yapıyor diye okumuştum.
Mesaj tarihi:
firelink e geldim müzikler çok iyi olmuş hatta bu sefer ana menü müzigi de baya iyi.

Darqainu said:

Sorcerer heralde.

Ben gene deprived başladım, bloodborne oynamadığım hatta açıp videolarına bile bakmadığım için; görüntüde ve kamera hareketlerinde falan kısa bir sendeledim. Demon Souls'u andıran şeyler gördüm, hatta dark souls 1'den de bir şeyler gördüm duygulandım resmen :D

deprived başladım bende her oyun öyle yapmıştım bunda direkt boss battle başlayınca silahsız, levelsiz falan herhalde takılacagım dedim de çok kasmadı neyseki.

demon souls

touch the darkness within me

• Yeni Oluştur...