Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ark Survival Evolved

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TR'de milleti topluca trolleriz diyorsanız bi şans verebilirim ama asdasdasd

neo-nazi rpsi falan akar

official serverlar steamde görünüyor

sol üstten view
servers
filter - game :ark
player sayısı/ping vs. her şey var.

127 kişilik serveerlardan biri ağzımı sulandırıyor ama
Mesaj tarihi:
archon'a girdim abi

pop'u hep 100 ve ping 100 ün altında

versiyonu akşama update ederler

TR serverlarında pop düşüyor, diğerlerine baktım 100+ cap olanlara hep FR, DE, HU falan. öldürdüğümüz adamların çığlıklarını anlamayacaksak ark olmuyor asdasd.
Mesaj tarihi:
hmm şimdi 60 capli bir unofficial servera girdim desync yok. demek ki server stress olduğunda oluyor, genel bir sorun değil. o zaman official serverlar düzelene kadar stabil, düşük capli bir unofficialda oynamak mantıklı multi national. bakıyorum listeye.
Mesaj tarihi:
Oyun icerisinde buyuk obelisklere giderseniz tam ortada bir crystal var ona dokunarak karakterinizi upload ya da download edebiliyorsunuz ama localde yada unofficial sunucuda upload ettigin karakteri official sunucuda download etmene izin vermiyorlar.
Mesaj tarihi:
o fonksiyonun bozuk olduğunu yazmışlar ama ben denemedim dürüst olmak gerekirse.

şu an 2 tane eu-pvp var abi zaten, 10 tane olmadan giremeyiz. imkansız.

eu87 ve eu88 i takip ediyorum steamden her 5 dk'da 2 kişi falan katılıyor. sırada binlerce kişi var :)
Mesaj tarihi:
karakterini yarattıysan bir serverda oraya ekstra kotadan girebilyirosun sanırım. official serverlar steamin server şeyinde bende gözükmüyor ya ekstra filtre falan mı lazım ona

edit: gözüküyormuş da zor seçiliyor

edit2: isme göre sıralamak yeni aklıma geldi. ben de official 14e griyorum şimdi
Mesaj tarihi:
cap'i düşük bir unofficial bulalım 70'un üzerinde olmayan ping 100 üstünde olmayan, orada toplanalım. officiallar elbet düzelecek. kim bilir kaç kere wipe gelecek zaten. beraber oynarız, oyunu öğreniriz falan.
Mesaj tarihi:
abi matematiğini yap işte kaç saat süreceğiyle ilgili. archon'da benim ev falan gitmemiş. yanlışlıkla kendi tribe'ımdan çıktım, tribe üzerine yapmış malı mülkü hepsi duruyor ama access vermiyor bühü.
Mesaj tarihi:
beyler voltran oluşturacak isek şimdi karar verin, ona göre ırgat powerı aktif edeceğim archonda bir yerde toplanmıyorsak. level 13 karakteri çöpe atasım pek yok ama beraber oynayalım derseniz olur.
  • Yeni Oluştur...