bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 TR'de milleti topluca trolleriz diyorsanız bi şans verebilirim ama asdasdasd neo-nazi rpsi falan akar official serverlar steamde görünüyor sol üstten view servers filter - game :ark player sayısı/ping vs. her şey var. 127 kişilik serveerlardan biri ağzımı sulandırıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 obelisk muabbetıyle muhtemelen olacaktır o keske mmo oslaaymıs oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 archon'a girdim abi pop'u hep 100 ve ping 100 ün altında versiyonu akşama update ederler TR serverlarında pop düşüyor, diğerlerine baktım 100+ cap olanlara hep FR, DE, HU falan. öldürdüğümüz adamların çığlıklarını anlamayacaksak ark olmuyor asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 optimize etseler de alsak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 archonda neyin var neyim yok yıkmışlar lan :( karakter duruyor sadece, desync geri dönmüş bu arada. server yoğunluğu patlatıyor demek ki. sabah baktığımda bir şey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 officallarda capi 70 tutmalarının nedeni o sanırım offical 70 te oynuyorum şuan desync nerdeyse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 hmm official eu88 deniyorum bakalım da çok zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 hani bi şekilde giriyorsun da işte relogta tekrar login kasılır mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bir şekilde girilmez bence ya hahah en son giren adam 10 dk önce girmiş, son bir saatte toplam 10 kişi falan girmiş. girmeye çalışan 50'den fazla adam var. öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bekliycez o zaman biraz daha hem char transfer hem adam akıllı server için peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 hmm şimdi 60 capli bir unofficial servera girdim desync yok. demek ki server stress olduğunda oluyor, genel bir sorun değil. o zaman official serverlar düzelene kadar stabil, düşük capli bir unofficialda oynamak mantıklı multi national. bakıyorum listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Oyun icerisinde buyuk obelisklere giderseniz tam ortada bir crystal var ona dokunarak karakterinizi upload ya da download edebiliyorsunuz ama localde yada unofficial sunucuda upload ettigin karakteri official sunucuda download etmene izin vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 o fonksiyonun bozuk olduğunu yazmışlar ama ben denemedim dürüst olmak gerekirse. şu an 2 tane eu-pvp var abi zaten, 10 tane olmadan giremeyiz. imkansız. eu87 ve eu88 i takip ediyorum steamden her 5 dk'da 2 kişi falan katılıyor. sırada binlerce kişi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 alaturqua yavaştan spawn olmaya başladı hayırdır inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 senle guru var, baska kim var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 karakterini yarattıysan bir serverda oraya ekstra kotadan girebilyirosun sanırım. official serverlar steamin server şeyinde bende gözükmüyor ya ekstra filtre falan mı lazım ona edit: gözüküyormuş da zor seçiliyor edit2: isme göre sıralamak yeni aklıma geldi. ben de official 14e griyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Gladmir said: senle guru var, baska kim var ki oyun bazında değil de, genelde, kanun var, suprem uğradı geçen, sen varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 cap'i düşük bir unofficial bulalım 70'un üzerinde olmayan ping 100 üstünde olmayan, orada toplanalım. officiallar elbet düzelecek. kim bilir kaç kere wipe gelecek zaten. beraber oynarız, oyunu öğreniriz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 88'e sıradayım ben şu an. Fakat galiba dediğmi gibi bir kere karakteri yaratınca ekstra kotadan girebiliyorsun sanırım. Şu an EuOfficial88'de 70 kişilik server ama 126 kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ben official sırası beklemekle geçiremem abi günlerimi ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 işte bir kere girebilsek sonra full olsa bile giricez de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 abi matematiğini yap işte kaç saat süreceğiyle ilgili. archon'da benim ev falan gitmemiş. yanlışlıkla kendi tribe'ımdan çıktım, tribe üzerine yapmış malı mülkü hepsi duruyor ama access vermiyor bühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 beyler voltran oluşturacak isek şimdi karar verin, ona göre ırgat powerı aktif edeceğim archonda bir yerde toplanmıyorsak. level 13 karakteri çöpe atasım pek yok ama beraber oynayalım derseniz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ben indiriyorum şimdi ne derseniz yaparım en geç 2 saate gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bunun server isi zombili oyunlardaki gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar