DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bingildak said: o zaman evdeki sıçanlardan rica ediyorum, boklarımızı toplayıp yeni inşa edilen out house'a atalım ^__________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 pin code koyuyorsun kutuya, kırmadan açılmıyor. açıktaki her şeyi patlatabilirsin. oyundan çıkınca karakter üzerindekilerle bayılıyor olduğu yere. istersen inventory'e öldürmeden access yapıp istediklerini alabiliyorsun. istersen G'e basıp vücudunu sürüklüyebilirsin (mesela dinolar aç kalmasın diye uygun yerlere bırakabilir, veya uçurumdan aşağı bırakıp suya düşüp, boğulurken çıkardığı sesleri dinleyebilirsin) veya direkt öldürebilirsin işte (boooorrinng). öldürenin adının çıkması yeni eklendi abi, nasıl çalışıyor hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bingildak said: uçurumdan aşağı bırakıp suya düşüp, boğulurken çıkardığı sesleri dinleyebilirsin... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Abi pin kodu koyduk da çalıdan kapının ne kadar ömrü olacak meşaleyi tutsan tamamdır. :) Şükrüye söyledim pin kodunu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 abi çalıya 20 kere fln yumruk atıyosun asdasdasd baya koruma sağlamıyor, gölge yapıyor sadece. wooden thrike ve üzeri dinolar tarafından yıkılabiliyor. metalleri dino yıkamıyor ama el bombası, c4 fln patlatabiliyor. sen kutuyu dert etme değerli olan bir şey yoktur daha oyun başında. bizim evdekileri kullanacaksın ortak olarak, onlarda metal duvarlarla korunuyor. afaki bir durum olmadıkça hırgızlık fln olmaz. şükrüye dikkat etmek gerek sadece. ne yapacağı belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 akşam level kasarız, seni cliff diving yaptırmaya götürürüz. adı cliff diving olsun bunun ehuehu. milletin evinden vücutlarını sürükleyerek uçurumdan aşağı atıyorsun, süzülerek suya düşüyor, boğulup ölüyor. bu durumda kimin öldürdüğüne dair bilgi ne gidiyor daha bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Şükrü sağolsun 3 saat uğraştı benle. Ben yürüdüm o uçtu. Sonunda kampı bulduk da. Arada beni öldürdü. Niye öldürdü anlamadım. Canı sıkıldı herhalde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 performans patch gelince spamlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 DA2019 said: Şükrü sağolsun 3 saat uğraştı benle. Ben yürüdüm o uçtu. Sonunda kampı bulduk da. Arada beni öldürdü. Niye öldürdü anlamadım. Canı sıkıldı herhalde. :( vaay aquilanın öldürebildiği bi oyun mu çıkmış asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 O öldürmedi kuşu öldürdü. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 akilanın kuşu mu öldürdü nasıl yani EHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Ağzına vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Beni hanginiz öldürdü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Base e geldim biri beni alsın tribe a pls. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 derdin bitmedi birader, ne bicim survarvirsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Beceremedin ki. Bugün kendim buldum base i. Biri beni öldürmüş evi de yıkmış. Base e geldim bu sefer de dinolarınız kovalıyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 abi kan çekerken birinizi öldürdüm, sori asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Kanı neresinden çektin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bayilanin gotune sokuyo boruyu hemen ibne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Oo hayırlı işler :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 aquila said: bayilanin gotune sokuyo boruyu hemen ibne. you know me ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 İnanılmaz pvp döndü ya. serverdaki en büyük base'ı yıktık. kan gövdeyi götürecek. evde yatanlar terk etmeye hazır olsun yarın yerle bir edecekler büyük ihtimal asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Davutoğlu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Yarın buyuk goc var. Yeni yerimize yerlesicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar