KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 88 e girmiyor unofficial deneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 UNOFFICAL [EU] Jurrasic Ark serverindayim doluşun 50/70 şuan ping 60 civarı, WEST te doğdum Desync var gibi ama emin değilim isteyen baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ben de jurasic park eu ya girdim west te yeşil obeliskin oralarda olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 desync yok gibi. kuş inip tecavüz etti. dünkü ginbi değil lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 hadi bakalım şimdi birbirimizi nasıl bulucaz asdf iyi gibi bu server şu havada uçan giant obeliks tarzı bişi varya onun altına yakın buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yine güncelleme gelmiş. us official serverı 62'ye girdim siyah ekranda kaldı çıktım bakalım geri girebilecekmiyim. çok heyecanlı geçiyor şu 2 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 official 8 e gelen olursa buildingleri almasın ben alıyorum. kıyafetlere abanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 official 62'ye girdim nasil bilmiyorum. bu arada optimizasyon ile ilgili gelişmeler var sanırım fps arttı biraz millet te globalda low'dan mediuma geçtiğini söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 high da oynuyorum sıkıntsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bingildak hypelamış gene çöp oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Napıp edip official servera girmek lazım. 62 kolay girilebilir gibi dolmamış henüz gözüküyor steamde giremeyen varsa deneyebilir. ping 110 falan ama oyun içinde hissettirmiyor. dinolar falan normal hareket ediyor, resmi olmaya serverlarda çok sıkıntıydı raptor yakalamak 7/24 teleport oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 aynen ofişıl girmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ben azıcık bekliycem ya adamlar baya hızlı geliştiriyorlar 88 de denerim sabah ama acele etmeyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 88 e ben yerleştim dediğim gibi, ss aldım bir sürü bulmanız baya kolay olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 dreagloth said: Gladmir said: senle guru var, baska kim var ki oyun bazında değil de, genelde, kanun var, suprem uğradı geçen, sen varsın ha eyv supreme le beraber oynuyoruz digerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 dinodan pack mule yapmak dasdasddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 biri 88 e gelip beni sefaletten kurtarır mı ya. kıyafet yapamıyorum, ateş yakamıyorum, et pişiremiyorum. kendimi mimarlık ve tarıma adadım asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 4 gün sonra yeni bilgisayarı alınca deli gibi beklediğim witcher 3den önce bu oyuna dadanacağım bu neymiş arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bingildak said: biri 88 e gelip beni sefaletten kurtarır mı ya. kıyafet yapamıyorum, ateş yakamıyorum, et pişiremiyorum. kendimi mimarlık ve tarıma adadım asdsd 88 i ben listede goremiyorum senin favorilerde ekliyse info sundan ipve portunu verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 neyse gerek kalmadi full server listi buldum, lazim olan varsa buradan bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Guru kim la ilk defa görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bingildak said: 88 e ben yerleştim dediğim gibi, ss aldım bir sürü bulmanız baya kolay olacak. çok sinsisin ya. hype mı var şimdi alayım mı oyunu napiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 al len al oynuyoruz SERVER actim testler yapiyorum Acayip server ram yiyiyor bakalim guzel olursa acik birakacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Guru said: bingildak said: biri 88 e gelip beni sefaletten kurtarır mı ya. kıyafet yapamıyorum, ateş yakamıyorum, et pişiremiyorum. kendimi mimarlık ve tarıma adadım asdsd 88 i ben listede goremiyorum senin favorilerde ekliyse info sundan ipve portunu verebilir misin? son patch eksik olduğu için öyle oluyor. patchleyince düzeliyor. bende de aynı problem vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 imamizer said: bingildak said: 88 e ben yerleştim dediğim gibi, ss aldım bir sürü bulmanız baya kolay olacak. çok sinsisin ya. hype mı var şimdi alayım mı oyunu napiyim. performans baya kötü abi şu an. hem donanımı kullanamıyor hem network'te sıkıntılar var. başka bir şey yapmıyorsan vakit geçirtir ama grafikler çamur oynarsın 970 altı varsa. optimizasyon sıfır çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar