sharky Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 24.7GB hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 1 saat once de benim key geldi g2a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Vpn ile aktive edip sabah 4.30a kadar oynadım. Oyun süper olmuş. Uykusuz gecelere merhaba. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 gece 12-1 arasinda unlock etti benimkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 alan aldı zaten herhalde ama "yamalanmadan almayın" deyip bombalamışlar, resmi forumunda bile ilk üç sayfa sabahtan akşama bug başlıklarıyla dolmuş, firaxis övme başlığı kalmamış ilk sayfada lol. metacritic'te bütün critic review'ler yeşil ama oyunculara açmadılar bakalım nasıl bombalanacak. steam'de %78'se durum vahim demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 peskuvit in review videosunda buglardan baya yakiniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 ya püskevit'in videosundaki gibi bir clipping ben hayatımda görmedim, sectopod'un yarısı ufonun içinden geçiyordu, %100 ile vuruyor da vurduğunu göstermiyor filan tam komedi. iyi ki 3 ay ertelemişler yani. neyse her zaman derim, bug düzelir ama kötü feature düzelmez. en büyük yakınma gördüğüm neredeyse her mission'da timer olması. steam forumunda 500 mesaja giden başlığı var şimdiden lol. en tiksindiğim şey zaten o timer srpg oyunlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konsept gerektiriyordur abi timer i. Adamlar dünyanın hakimi, sen gidip bir yere operasyon yapıyorsun senin başedemeyeceğin kadar bir gücü senin adrese yönlendiriyordur sistem, zamanında yaptın yaptın, yapamadın gg. Gayet normal oyunun konusu gereği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 konsept de kötü ki zaten. timer koyacaksan failstate olarak koymazsın, ödülleri ayarlayan kademeli timer olur valkyria chronicles gibi. support filan ekstra kötü olacak bu sefer, ben diyordum da millet inanmıyordu. perklerin önemli kısmı overwatch üzerine, adamlar overwatch kullanılmasın diye napacağını şaşırmış. ama işte çağımız devleri "fast-paced" diyebilmek için yırtınıyor böyle. timerlı xcom'a the guardian 100 veriyor sonra lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Sam said: ya püskevit'in videosundaki gibi bir clipping ben hayatımda görmedim, sectopod'un yarısı ufonun içinden geçiyordu, %100 ile vuruyor da vurduğunu göstermiyor filan tam komedi. iyi ki 3 ay ertelemişler yani. neyse her zaman derim, bug düzelir ama kötü feature düzelmez. en büyük yakınma gördüğüm neredeyse her mission'da timer olması. steam forumunda 500 mesaja giden başlığı var şimdiden lol. en tiksindiğim şey zaten o timer srpg oyunlarında. clipping ilk oyunun da sorunuydu. herkes objelerin icinden adam gorup vuruyordu. silahlar duvarlarin icinden geciyordu ates ederken vs. kac sene oldu, orda da fixlenmis degil. bu yeni degil muhtemelen, modeli uzattiklari icin daha da fena olmus. motorun sacmaligi gibime geliyor. ilkinde de action cam bolca sacmaliyordu zaten. o sniperlarin 10-15 dk takilmasini aylarca cozemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 acikcasi ilk oyundaki 3 sehirden birini sec kalani panik yesin geyiginden nefret ediyordum. ufo base e de aylarca inmeden istedigim kadar somuruyordum ortaligi. timer i eski sisteme tercih edecegim malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 e o kötü birşey değil ki zaten, endgame'e geldin hop bitsin hiç sevmem şahsen. bütün ability ve item'ları açmışken bıraksınlar oynayalım kafamıza göre. bitirmek istemiyorsak bitmesin zorla. panik olayını demiyorum ya, görevlerin içinde "şunu yap 8 turn içinde" vs olayları. burada paniğin yerini avatar project almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 ha ben avatari dedin sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Gerilla muhabbeti varsa bölümde uzun süre kalamamak mantıksız değil. Başka bir nedeni varsa gereksiz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 gerci meld de bir nevi timer di. fail etmiyordun ama yeterince alamadin mi baya zayif kaliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 ilk defa bir oyun 4gb vram'in hepsini kullandı, işin ilginci gemide gezerken lol. mission'da 2,5gb'ye filan düşüyor. çok iğrenç timer ya, alyenlerin yanına gidip pusu kurana kadar 3 turn rahat gidiyor. failstate yani güçsüz kalma filan değil. customization süper, her oyunda şu kadar özenilse keşke. helal olsun cidden iyi. sadece yüz seçenekleri sınırlı kalmış, yarısı angutumtrak seçeneklerin zaten. oyun neyse ki turn-based, yoksa fps facia yani. auto-detect maximum dedi (fxaa'ya getirdim bakalım) ama performans şu steam review gibi: said: 10/10 fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 oyun steamworks, sam steam'de degil oyun yorumlariyla... ooo modlugu biraktik hemen korsan ortamlarina akalim caktirmadan, cin seni ehue :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 gog sürümü bu! (:P) fxaa ile fps daha iyi artifacting başlıyor bu sefer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 fxaa disinda smaa mi var? yoksa msaa mi? smaa x2 direkt -15/20 fps veriyordu Tomb Raider'da fxaa'ya nazaran, agir hit performansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 msaa 2-8 var, bir de fxaa. fxaa'dan msaa2'ye döndüm çünkü gölgeler blok blok oluyor bir garip artifact. bakalım ağırlık üzerse (yani üste tek askere zumlamışken odanın içinde bile 60fps değil) reshade ile smaa filan da denerim. grafikler iyi ama bu kadar ağır olmasını gerektirecek kadar da değil hani. fo4'te bile vertibird'e binmediğim sürece bu kadar düşmüyor. neyse görevden göreve fark var belki de şimdi yeni girdiğim görevde fena değil, rahat. lol ikinci görevde mind control başladı, akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1179860&page=7 incele su thread'i bence DoF ve AO ile daha cok alakali olabilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 abi çok kötü ya, hani oyunların bugsız ve sorunsuz release olması bir özellik oldu resmen yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 HellHound said: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1179860&page=7 incele su thread'i bence DoF ve AO ile daha cok alakali olabilir gibi olmazsa bokeh'i kaldırayım o zaman ya, sağolasın doggy. oyun eğlenceli ama resmi forumlarda beni devamlı ezmeye çalışan kralcıların yeni üyeler tarafından ezilmesini izlemek de ayrı eğlenceli lol. hala sınıflar random açılıyor. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Abo adam bırakmış harbi modluğu Ee kim oldu our new bold writer overlord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=PHQLQ1Rc_Js kayyum bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar