Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık PS4 + Oyunlar + Kol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eyvallah. Satan arkadaşın gözü aquila yı pek tutmamış, bende iyi yapmışsın dedim.

Dark da sağolsun bana bıraktı, aldım ben.

PS3 başlığı için dürümleri hazırlayın şimdiden :P
Mesaj tarihi:
DavidMills said:

psdsfsffs adam harbiden dürüm parasıyla geldi..move yok zaten 2 kol var orjinal. Oyunlara bakmam lazım ama çok fazla birşey yok.

Ps3 e talibim şimdiden hocam. Uygun fiyat konsol arıyorum anlaşabilirsek.
Mesaj tarihi:
ohyeah said:

Ürün satıldı alan arkadaşa hayırlı olsun

Temiz alışveriş oldu. Dün akşam arayıp kargo ve kutulu oyun hakkında fikirler de verdi sağolsun. Bloodborne oynadıkça "ohyeah" çekecem adsfsf. Tekrar sağol.
Mesaj tarihi:
Almak için aradım arkadaşı , fakat yeni bilg. aldığım için tek seferde 1500 lira çıkarmak istemedim , sonra pişman oldum o ayrı :)

fakat çok önemli bir detay var ; ben anlamam ps işlerinden hiç , arkadaşla telefonda konuşurken , "işte öyle arada oynarız hanımla filan diye alıyorum dedim" kendisi ps4 satıcısı olmasına rağmen bana ps4 ün gerekli olmadığını ps3 ün benim işimi göreceğini sebepleriyle anlattı bana.

kendisini bu ahlaklı ve iyi esnaf tavrından dolayı tebrik ediyorum. 1500 lirası inşallah ona hayır getirir.
Mesaj tarihi:
DavidMills said:

ohyeah said:

Ürün satıldı alan arkadaşa hayırlı olsun

Temiz alışveriş oldu. Dün akşam arayıp kargo ve kutulu oyun hakkında fikirler de verdi sağolsun. Bloodborne oynadıkça "ohyeah" çekecem adsfsf. Tekrar sağol.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Almak için aradım arkadaşı , fakat yeni bilg. aldığım için tek seferde 1500 lira çıkarmak istemedim , sonra pişman oldum o ayrı :)

fakat çok önemli bir detay var ; ben anlamam ps işlerinden hiç , arkadaşla telefonda konuşurken , "işte öyle arada oynarız hanımla filan diye alıyorum dedim" kendisi ps4 satıcısı olmasına rağmen bana ps4 ün gerekli olmadığını ps3 ün benim işimi göreceğini sebepleriyle anlattı bana.

kendisini bu ahlaklı ve iyi esnaf tavrından dolayı tebrik ediyorum. 1500 lirası inşallah ona hayır getirir.

Abi çok teşekkür ederim.
  • Yeni Oluştur...