Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kavga çıkar birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Adagshsh. Dark canın sağolsun alırım diyorsan geçmem önüne. Pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 fiyat iyi arkadaş, ithalatçı garantili makinelerle eurasia garantilileri karıştırmayın artık sene 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben aldim bunu 1600 verip, kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 DavidMills said: Adagshsh. Dark canın sağolsun alırım diyorsan geçmem önüne. Pls. senin canın sağolsun karşim, alacaksan ben çekiliyorum. zaten evde bir tane var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Eyvallah. Satan arkadaşın gözü aquila yı pek tutmamış, bende iyi yapmışsın dedim. Dark da sağolsun bana bıraktı, aldım ben. PS3 başlığı için dürümleri hazırlayın şimdiden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben senin ps3+2 kol+oyunlar+move sete 250 tl vereyım sımdıden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 psdsfsffs adam harbiden dürüm parasıyla geldi..move yok zaten 2 kol var orjinal. Oyunlara bakmam lazım ama çok fazla birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bugün bir sıkıntı çıkmazsa burdan bi arkadaş alacak. Simdiden hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 DavidMills said: psdsfsffs adam harbiden dürüm parasıyla geldi..move yok zaten 2 kol var orjinal. Oyunlara bakmam lazım ama çok fazla birşey yok. Ps3 e talibim şimdiden hocam. Uygun fiyat konsol arıyorum anlaşabilirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 PS 4 arayıp da bunu almayan aptaldır. Net. Edit: Alınmış bile, ohyeah'ın mesajını görmemişim arada ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 yakinda ben de PS4'umu satacam, benzer ozelliklerde. isteyen siraya girsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Yoksa gerçek bi erkek gibi ekran kartı mı almaya karar verdin fizban? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hayir bu fakir ulkeden ps4'umu satarak gitmeye karar verdim ZAA diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 suriyeye mi kaçacan ake ps4 parasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 benden de benzer bir bundle satışa çıkacak yakında. HAZIR OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 benim de satasım geldi şimdi, güya metal gear solid 5 in çıkmasını bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ürün satıldı alan arkadaşa hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ohyeah said: Ürün satıldı alan arkadaşa hayırlı olsun Temiz alışveriş oldu. Dün akşam arayıp kargo ve kutulu oyun hakkında fikirler de verdi sağolsun. Bloodborne oynadıkça "ohyeah" çekecem adsfsf. Tekrar sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 çok iyimiş fiyat kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Almak için aradım arkadaşı , fakat yeni bilg. aldığım için tek seferde 1500 lira çıkarmak istemedim , sonra pişman oldum o ayrı :) fakat çok önemli bir detay var ; ben anlamam ps işlerinden hiç , arkadaşla telefonda konuşurken , "işte öyle arada oynarız hanımla filan diye alıyorum dedim" kendisi ps4 satıcısı olmasına rağmen bana ps4 ün gerekli olmadığını ps3 ün benim işimi göreceğini sebepleriyle anlattı bana. kendisini bu ahlaklı ve iyi esnaf tavrından dolayı tebrik ediyorum. 1500 lirası inşallah ona hayır getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Satildi mi bu yoksa duruyo mu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 DavidMills said: ohyeah said: Ürün satıldı alan arkadaşa hayırlı olsun Temiz alışveriş oldu. Dün akşam arayıp kargo ve kutulu oyun hakkında fikirler de verdi sağolsun. Bloodborne oynadıkça "ohyeah" çekecem adsfsf. Tekrar sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 suBzer0 said: Almak için aradım arkadaşı , fakat yeni bilg. aldığım için tek seferde 1500 lira çıkarmak istemedim , sonra pişman oldum o ayrı :) fakat çok önemli bir detay var ; ben anlamam ps işlerinden hiç , arkadaşla telefonda konuşurken , "işte öyle arada oynarız hanımla filan diye alıyorum dedim" kendisi ps4 satıcısı olmasına rağmen bana ps4 ün gerekli olmadığını ps3 ün benim işimi göreceğini sebepleriyle anlattı bana. kendisini bu ahlaklı ve iyi esnaf tavrından dolayı tebrik ediyorum. 1500 lirası inşallah ona hayır getirir. Abi çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 şimdi kaça gitti bu? ben de ona göre para isteyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar