Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahramanlık yap kızı kap

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
flameeye, 22 Ocak 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
ve en önemlisi en zor anlarda "bu adam nerden çıktı" dedirtecek bir karakter lazım
o deilde , bu bir kuş i bu bir uçak , jayır o kahraman fln dedirtcek adam lazım :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tutmaz abi türk kızlarına garip bizim kızlar biraz[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

Viktorya zamanı tiyatrosundan gelen bir şey bu; siyah, beyaz kesin çizgiler, ve ekonomik koşullar altında ezilen halkı bir nebze umutlandırmak, ilahi adaletin olduğuna inandırmak için düzenlenmiş oyunlar. Kız, kızın ailesi, kötü adam, kahraman ve kahramanın sempatik yardımcısı vs...[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

*!Delihaci kucağında beyaz bir kedi sevmektedir. Borbagı yanına çağırır. *
-Borbag, yanına şendul ve ardethi al... Git şu Bone denen heriften alacağımızı parayı al, sonra da Leetranosla olan toplantımızı ayarla...

Ve olaylar böyle başlar. Kız rolu içinse Penti teklif ediyorum. Veya Bone'a tiyo verip sonra vurulup ölecek gay barmen olabilir. Dela da çılgın kel polis olur, ortalığı kurşunlayıp kasıp kavurur.

Fİlm sonunda da Ardeth Bone'u yakalar, iki saat felsefe yapıp kafa ütüler, sonra Dela gelir ortalığı karıştırır Bone kurtulur gibi bir durum olabilir.

Baş kötünün Sam olması ise saygıdan ileri gelen bir zorunluluktur. Yine de perdelerin arkasından her şeyi yönlendiren gerçek kötü Horace karakterini unutmamak lazımdır.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

saygıyı horace'a duyun siz, o kadar yaşlanmadım daha ben.. böyle de kaptırmam rolümü.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

film fln boş iş :) pazartesi benle okulda buluşun , gerçeğini yapalım biz :lol:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

daha kötüsü de var eğer karhraman sayısı birden çok ise karşılarına da aynı sayıda kız çıkar ve kahramnlarla ortak özellikleri olur. Örenğin bir zenci bir beyaz polis ise filmin sonunda kaptıkları kızlarda zenciye zenci çıkar beyaza da beyaz biri çıkar.
Yaw şöle alakasız tipler birbirini bulamıyor yada gruptan biri sap sap dolaşmıyor. illa ki tencere yuvarlanıp kapağını bulmak zorudna filmin sonunda...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 22 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Düşünüyorum da, benzer bişiyi ben de mi yapsam?
Bölüm sonu boss'ları şeklinde Chemical, Ardeth, Outtrader koyarız, Oyun sonu boss'u olarak da Sam'i koyarız. Evil kahkahalar atar karizmatik (?) biçimde.

Hahah bi an ardethi dusundum de o rolde sandalyeden dusuyodum nerdeyse =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth zihinsel açıdan bölüm sonu savaşı:D
sam öncesi hazırlık
gerçi önce o zihnin bi yerine gelmesi lazım ya neyse....
2 yüzyıl arkada kaldı bu sefer..[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyoncu olucaksın sen basımıza evet evet...

Ben de koz olarak baba yadigarı t-34 tankımı cıkarıyorum hodri meydan. Yenersem (!) kızı da alırım =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

lazerle keskinleştirilmiş , 3cm lik çeliği kesebilen samuray kılıcımla ortaya dalarım bone ve kızı kurtarır toz olurum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

İste az onceki ardeth ile msndeki diyalogumuzdan bi parca =)

said:

November Rain says:
bolum sonu canavarısın ama
Sina - Ardeth - Groove of Reflection says:
bana yetmez bölüm sonu : p

Yorum yok yetmemis galiba bolum sonu canavarı olmak buyuk boss olmak istiyo. Tabii sam tahtını vericek mi? Acaba ardeth beyin yoran sorularıyla sam'i bıktırabilecek mi? Yeni boss kim olucak? Acaba bone kızı alabilecek mi? Hepsi yakınca paticik.com'da...

*Patlamıs mısıryla kolasını alır ekranı izlemeye baslar*[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...