screamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: zgrw, 22 Ocak 2005 20:35 tarihinde demiş ki: nuri alço da gerekli ;) Bundan patide n tane var :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben kız olurum bone.[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 aman kalsın o zaman :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 birde kahramanın yardımcısı olcak ve en önemlisi en zor anlarda "bu adam nerden çıktı" dedirtecek bir karakter lazım[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kız tabii ki ben olurum.Gencim güzelim,akıllıyım vs..[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: flameeye, 22 Ocak 2005 21:14 tarihinde demiş ki: ve en önemlisi en zor anlarda "bu adam nerden çıktı" dedirtecek bir karakter lazım o deilde , bu bir kuş i bu bir uçak , jayır o kahraman fln dedirtcek adam lazım :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bence de denemek lazım yani filmlerde oluyosa şimdi neden olmasın diyor insan ama[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 gerçekte yaramaz bence :D kızlar kavgaeden erkeklerden hoslanmıyo lar[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Eğer filmler gerçek olsa kahramanlar değil film boyunca şebeklik yapan yan karakter götürürdü hep esas kızı :p[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tutmaz abi türk kızlarına garip bizim kızlar biraz[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bone konuya çok güzel değinmiş. özellikle de oyun sonu bossu olarak sam'i koyma fikrini çok tuttum. ama oyuna (ya da filme her neyse) güzel de bi konu bulmak lazım şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 denemekte fayda var zaten karakterlerde süper :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Viktorya zamanı tiyatrosundan gelen bir şey bu; siyah, beyaz kesin çizgiler, ve ekonomik koşullar altında ezilen halkı bir nebze umutlandırmak, ilahi adaletin olduğuna inandırmak için düzenlenmiş oyunlar. Kız, kızın ailesi, kötü adam, kahraman ve kahramanın sempatik yardımcısı vs...[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 *!Delihaci kucağında beyaz bir kedi sevmektedir. Borbagı yanına çağırır. * -Borbag, yanına şendul ve ardethi al... Git şu Bone denen heriften alacağımızı parayı al, sonra da Leetranosla olan toplantımızı ayarla... Ve olaylar böyle başlar. Kız rolu içinse Penti teklif ediyorum. Veya Bone'a tiyo verip sonra vurulup ölecek gay barmen olabilir. Dela da çılgın kel polis olur, ortalığı kurşunlayıp kasıp kavurur. Fİlm sonunda da Ardeth Bone'u yakalar, iki saat felsefe yapıp kafa ütüler, sonra Dela gelir ortalığı karıştırır Bone kurtulur gibi bir durum olabilir. Baş kötünün Sam olması ise saygıdan ileri gelen bir zorunluluktur. Yine de perdelerin arkasından her şeyi yönlendiren gerçek kötü Horace karakterini unutmamak lazımdır.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 saygıyı horace'a duyun siz, o kadar yaşlanmadım daha ben.. böyle de kaptırmam rolümü.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 National Treasure bu konu üstüne izlenir mi acaba?[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 film fln boş iş :) pazartesi benle okulda buluşun , gerçeğini yapalım biz :lol:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 daha kötüsü de var eğer karhraman sayısı birden çok ise karşılarına da aynı sayıda kız çıkar ve kahramnlarla ortak özellikleri olur. Örenğin bir zenci bir beyaz polis ise filmin sonunda kaptıkları kızlarda zenciye zenci çıkar beyaza da beyaz biri çıkar. Yaw şöle alakasız tipler birbirini bulamıyor yada gruptan biri sap sap dolaşmıyor. illa ki tencere yuvarlanıp kapağını bulmak zorudna filmin sonunda...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 aslında 70lerden kopma türk filmi yapsak hiç uğraşmasak olur mu?? ana amaç nedir, film yapmak mı, kızı kapmak mı[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Bonecrusher, 22 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Düşünüyorum da, benzer bişiyi ben de mi yapsam? Bölüm sonu boss'ları şeklinde Chemical, Ardeth, Outtrader koyarız, Oyun sonu boss'u olarak da Sam'i koyarız. Evil kahkahalar atar karizmatik (?) biçimde. Hahah bi an ardethi dusundum de o rolde sandalyeden dusuyodum nerdeyse =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 waterloo... o_O[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ardeth zihinsel açıdan bölüm sonu savaşı:D sam öncesi hazırlık gerçi önce o zihnin bi yerine gelmesi lazım ya neyse.... 2 yüzyıl arkada kaldı bu sefer..[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Napolyoncu olucaksın sen basımıza evet evet... Ben de koz olarak baba yadigarı t-34 tankımı cıkarıyorum hodri meydan. Yenersem (!) kızı da alırım =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 lazerle keskinleştirilmiş , 3cm lik çeliği kesebilen samuray kılıcımla ortaya dalarım bone ve kızı kurtarır toz olurum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 İste az onceki ardeth ile msndeki diyalogumuzdan bi parca =) said: November Rain says: bolum sonu canavarısın ama Sina - Ardeth - Groove of Reflection says: bana yetmez bölüm sonu : p Yorum yok yetmemis galiba bolum sonu canavarı olmak buyuk boss olmak istiyo. Tabii sam tahtını vericek mi? Acaba ardeth beyin yoran sorularıyla sam'i bıktırabilecek mi? Yeni boss kim olucak? Acaba bone kızı alabilecek mi? Hepsi yakınca paticik.com'da... *Patlamıs mısıryla kolasını alır ekranı izlemeye baslar*[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar