Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 polak voiceover+ingliş sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Eyvallah yapistiriyirum ozaman bir tane goty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 selam, wallpaper engine'imde bikaç tane wiçer3 duvar kağıdı var. bazılarının müziği var, denk geldi de resmen 5dk kapatamadım. ordan dur iki soundtrack dinleyeyim derken oyunu bayadır övmediğimi fark ettim. müzikleri çok iyi yahu. yanına rakı(a) aç aksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 2016 nın serin sularından gelen tekrar bir soru.. red baronun karısını,cadıların elinden kurtarmaca görevini mutlu sonla(!) nasıl bitirebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 öyle bi son yok diye biliyorum. ben karısını kurtarmıştım. sonra kızıyla beraber baronu terkettiler, kız anasını tedavi için başka yere götürdü. baron da işlerden elini eteğini çekip gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 mutlu son o galiba ben mutlu mutlu baronun yanına giderken adamı ağaçta sallanırken bulmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Ben kadını kurtardığımda kızına bıraktırmamıştım galiba. Baron "Dağlarda bir hermit var belki hastalığını düzeltir" diyerek kadını alıp götürdüydü. Sanırım en iyisi kadını kurtarıp kıza vermek. Ama tabi daha da iyi çözüm kadının ölüp çocukların kurtulması bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Frostbite said: 2016 nın serin sularından gelen tekrar bir soru.. red baronun karısını,cadıların elinden kurtarmaca görevini mutlu sonla(!) nasıl bitirebiliriz? var(dı) ama hileli olarak yapılıyordu, son yamalarda düzeltilmediyse anlatıyorlardı walkthrough sitelerinde ben büyük resme odaklandığım için sapkın kişilerin saadetlerini önemsemediğimden o topa hiç girmedim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 70 saat oynamışım hala ana storyline'ı bitiremedim. daha ek paketler var, bu sene bitmez bu oyun heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 bu arada kitap varmış galiba oyunun, veya kitaptan mı oyun yaptılar artık bilmiyorum da o kitaplar gerald'in maceralarını mı anlatıyor? Bir de ben 1-2 yi oynamadığım için kopuk bayağı hikaye bende. 1-2'nin hikayesini güzelce anlatan bir kaynak biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 1 ve 2 için youtube videosu var ona bak burada da paylaşıldı. ana hikaye zaten 20 saat sürüyor. 10+10 da exp. ler sürüyor. baştan başladım bende yan questleri yapıyorum şimdi. kitaplar da anlatıyor baya bir detaya da giriyor. oyunlar bir kısmını kapsıyor sadece. 1-2 isim farkı vardı birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Yan questler bitmez :) Ben bıraktım yapmayi, ha bi de gwent diye bisi var ona hic bulasmadim, anlamadım da zaten nasil oynancagini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 gwentin ayrı oyunu çıktı, gwent bildiğin hs işte kart oyunu. yüksek olan kazanıyor bazı kartların ilave özellikleri var falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 ilk oyun kitaplardan sonra başlıyor. dolayısıyla oyunda geçenler kitaplarda işlenmiyor ama kitapta olan olaylardan oyunda bahsediliyor. bi de yazarı sayıklıyordu "wiçar oyunları kitaplarımı ünlü yapmadı (hatta satışlarımı düşürdü demişliği bile olabilir lel), kitaplarım wiçer3'ü taşıdı" falan diye :P dizi patlarsa götümle gülücem sırf bu yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 baya karmaşık geldi işte bulaşmadım, beceremem öyle kart oyunalrını zaten bu arada anlamadığım bi yer var spoiler muhtemelen bu geralt ile yen arasındaki ilişki, geralt'ın o cin gibi bişiyden (adını unuttum) yen bana aşık olsun diye dilediği için mi oluyor. Quest'lerin birinde kaldırıyoruz o laneti başka bir cin kullanarak questlerin birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 yok onunla alakası yok gerçi senin tercih meselen o noktada ama. ben şahsen triss i seviyorum yen ölebilir umrum olmaz ama kitap okuyanlar yenci hep sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 kitapların kalitesini bimiyorum da, karakterler hoşuma giti, geralt, yen, triss, dandelion, djiksktra vs hepsi özenle işlenmiş. bunun da evren biraz zayıf sanki elder scrolls ile karşılaştırınca, ama elder scrolls kaç senelik bir seri gerçi, ordaki içerik ile witcher'ı karşılaştırmak ta biraz haksız oluyor. Bu arada elder scrolls için de bi kitap serisi var mı? yoksa tüm bilgiler wiki sayfaları ile mi sınırlı? Orda da bi skyrim'i oynadım, ama hikaye de bayağı boşluklar var yine halyile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 yen'li cinli aklımda büyüyü yaptıran yen diye kalmış. "bozalım hacı olmuyor anlasana :((((" diye quest'i başlatan da yen'di çünkü. şurda da onu anlatıyor zaten. hatta kitaplardan birinin ismi olan last wish o olay sanırım. https://www.youtube.com/watch?v=gcFYm0S-zo0 ulan ne iyiydi be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Dragonfire said: yok onunla alakası yok gerçi senin tercih meselen o noktada ama. ben şahsen triss i seviyorum yen ölebilir umrum olmaz ama kitap okuyanlar yenci hep sanırım. o zaman niye yen djinn (hatırladım şimdi) den bu isteğin kalkmasını istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 senko said: Bu arada elder scrolls için de bi kitap serisi var mı? yoksa tüm bilgiler wiki sayfaları ile mi sınırlı? kitap haline getirmediler de scroll'ları var işte çok eski tsısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 senko said: o zaman niye yen djinn (hatırladım şimdi) den bu isteğin kalkmasını istiyor? dilek milek kurcalamasaydık da yine aşık olur muyduk, olurmuştuysak zaten bizimdirmişti, olmazmıştıysak da sokayım böyle aşka" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 onu anladım eyw da. ilk djinn'deki dileği yen mi diyor geralt bana aşık olsun diye, yonsa geralt mı diyor yen bana aşık olsun diye? veya bambaşka bir durumdan dolayı mı bağlanıyorlar birbirlerine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Priscillanın şarkı çok güzeldi be. şanslı dandilion. Ya işte 3 göev vardı diye hatırlıyorum ben o djin muhabbetinde. önemi de endingi etkilediğinden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 hiç ayrılmayalım diye diliyorlar orada ölmemek için son çare zararsız dilek diye hatırlıyorum ben, ilk oyunda geçiyorsa geçiyordur yoksa kitapta geçiyordur. oyunda yaptığın bir aktivvite değil dileği kaldırmak harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 kitap spo'su diyim de nolur nolmaz geralt'ın başının altından çıkıyormuş. okumadan sallayınca tutturamadık/oyunda geçeni de hatırlayamadık tabi :/ https://gaming.stackexchange.com/a/220973 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar