df Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 bütün ui değişmiş bi garip geldi son exp e başlayınca. daha derli toplu olmuş gibi ama alışkanlıklar bozulunca garip geliyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 GokTuRK said: allahım ya. trafik kazası yaptım bugun kamyon vurdu bitane, çekici çağırdık arabayı götürdük falan filan. deli moralim bozuktu eve geldim witcher oynıyım bari belki kafam dağılır dedim. oyunu açtım sonra bi bug oldu kapatıp açayım dedi kapatmak yerine oyunu sildim (ps4) şimdi yeniden indiriyorum en baştan. allahım yarabbim kafayi yiycem. yetoluğuma mı yanayım zaten canım sıkkındı falan of yani. Geçmiş olsun :( Bugün bende açtım deli patchledi ne alakaysa, daha evvel dlc çıktığında da patchlemişti ama bugün 7.5gb mı ne yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Şimdilik karşılaştığım en güzel sürpriz SPOILER Her ıslıkta Nasıl ortaya çıkıyorsun ? sorusunu sorduğumuz görev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 ben daha vanillayi oynuorm ama oyun MUHTESEM MUHTESEM game of games modunda, goty title i cok dusuk kalir buna. butun questler mi guzel olur lan ne bu. Hayir bide her turlu herseyi etkiliyor secimler. tepeden bakmali rpg yapanlar bu oyundan ornek almali vallahi. Hadi sunada bakayim diye diye 3 gundur oynuorm soluksuz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 eehs conjuring lads! the fucker's conjurin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 hype kurbanı olup, 2 paketi de aldım. kurdum fresh start tekrar başladım, user interface çok obvious. bazı düzenlemeler tamam da, çok net bilale anlatır gibi olmuş. ama zamanla alışılıyor. özellikle custom marker lar çok işe yaradı. gwent kartları satanları işaretliyorum vs. bir de şu faideli olmuş ; Tracking down missing cards from your collection was a major challenge for more than a few players attempting to collect em' all, but a new Gwent collection book added via the update will make the entire ordeal much easier. The book, titled "A Miraculous Guide to Gwent," displays yet-to-be-collected Gwent cards and even tells players where to find them. Players can snag the book by playing the Gwent scholar in the game's prologue or by visiting a merchant near St. Gregory's Bridge in Novigrad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 kizillelma said: Şimdilik karşılaştığım en güzel sürpriz SPOILER Her ıslıkta Nasıl ortaya çıkıyorsun ? sorusunu sorduğumuz görev. hanghisiymiş o görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 devasa ve çok başarılı map eklemişler. görevler de iyi gidiyor daha başlarda olmama rağmen. 2 paketi 39 tl'ye aldık ikisi de tek başına bir çok oyundan büyük. bu paraya 2 tane skin veren firmaları yakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 b&w sonunda geralt'in gulumseyip artik biz de dinlenmeyi hak ettik dedikten sonra direk kameraya bakmasi baya huzunlendirdi gg bi spinoff falan yapsalar bundan sonra bari vesemir amcanin maceralari 10 numara olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 bi de hapse girmeyi becerebilen var mi? achievement gordum serve time in toussaint diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Ban hammer lazım. İçine ettin resmen. Spo tuşu ne işe yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 sonunu yazmasan iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 saka mi yapiyosunuz 1 saniyelik fan service koymuslar konuyla uzaktan yakindan ilgisi olmayan bi sey. hic bir questle veya kararla ilgisi olmayan bi olay. questlerle ilgisi olsa neyse haklisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 df said: Ban hammer lazım. İçine ettin resmen. Spo tuşu ne işe yarıyo. Sunu hissettim bende bi an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 b a n Editle bari de başkası okumasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Oha siliyorum oyunu anlami kalmadi oynamanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 abi geralt'ın son hikayesi olacak dendi ölecek mi kalacak mı merakla bekliyordum. yoksa göz kırpması değil spo olan. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Ula var ya o kadar post eziyet ettiniz sonunda yarın başlıyorum, makinam geldi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuya tekrar girdim, spoyu baştan yemiş gibi oldum. Tomkat şikayet ettim, umarım banlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bu 2. exp de über olmuş lan ooohhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 çıktığı gün aldım, overwatch'dan başlayamadım ağ kü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Deatlaff'ı dövemedim sıkıldım kapattım. Bugün bidaha deneyeccecğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 -Deno- said: çıktığı gün aldım, overwatch'dan başlayamadım ağ kü :( ben witcher yüzünden overwatch ı daha 5-6 saat oynayabildim 13 levelim. =) exp ile dünya kadar quest ve devasa harita eklemişler. velen + novigrad'tan büyük sanırım. 10 saatte main quest e giremedim bile side ile uğraşmaktan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Dragonfire said: Deatlaff'ı dövemedim sıkıldım kapattım. Bugün bidaha deneyeccecğim. En başı diyorsan working as intended, sonu diyorsan bilemicem gelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sonlardayım sanırım ya 1-2 bişey daha olur biter. Combattı phase 3 e kadar getiriyorum oradan ilerleyemedim daha 3 küremi ne yok ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar