Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

GokTuRK said:

allahım ya. trafik kazası yaptım bugun kamyon vurdu bitane, çekici çağırdık arabayı götürdük falan filan. deli moralim bozuktu eve geldim witcher oynıyım bari belki kafam dağılır dedim. oyunu açtım sonra bi bug oldu kapatıp açayım dedi kapatmak yerine oyunu sildim (ps4) şimdi yeniden indiriyorum en baştan. allahım yarabbim kafayi yiycem. yetoluğuma mı yanayım zaten canım sıkkındı falan of yani.

Geçmiş olsun :(

Bugün bende açtım deli patchledi ne alakaysa, daha evvel dlc çıktığında da patchlemişti ama bugün 7.5gb mı ne yazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha vanillayi oynuorm
ama oyun MUHTESEM MUHTESEM

game of games modunda, goty title i cok dusuk kalir buna.

butun questler mi guzel olur lan ne bu. Hayir bide her turlu herseyi etkiliyor secimler.

tepeden bakmali rpg yapanlar bu oyundan ornek almali vallahi.
Hadi sunada bakayim diye diye 3 gundur oynuorm soluksuz oyunu.

Sosyal ağlarda paylaş

hype kurbanı olup, 2 paketi de aldım. kurdum fresh start tekrar başladım, user interface çok obvious. bazı düzenlemeler tamam da, çok net bilale anlatır gibi olmuş. ama zamanla alışılıyor. özellikle custom marker lar çok işe yaradı. gwent kartları satanları işaretliyorum vs.

bir de şu faideli olmuş ;

Tracking down missing cards from your collection was a major challenge for more than a few players attempting to collect em' all, but a new Gwent collection book added via the update will make the entire ordeal much easier. The book, titled "A Miraculous Guide to Gwent," displays yet-to-be-collected Gwent cards and even tells players where to find them. Players can snag the book by playing the Gwent scholar in the game's prologue or by visiting a merchant near St. Gregory's Bridge in Novigrad.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

çıktığı gün aldım, overwatch'dan başlayamadım ağ kü :(

ben witcher yüzünden overwatch ı daha 5-6 saat oynayabildim 13 levelim. =)

exp ile dünya kadar quest ve devasa harita eklemişler. velen + novigrad'tan büyük sanırım. 10 saatte main quest e giremedim bile side ile uğraşmaktan =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...