Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 dandik sistemde stutter başımı ağrıyıtordu releasede napak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=ZEJT5XRftOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=BU3PeaZZ_tg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 iorveth ne oldu onu ve ejderhayı bekliyorum ben. Gel artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 ana oyunda cut content malesef Iorveth BaW'da olmayacak dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Şerefsizler :D Adamımdı yahu witcher2 Kale kuşatmasında tüm umutların yok olduğu anda bu abinin gelişi ve o giren cinematic tüylerin diken diken oluşu çok iyiydi beahhh. Çok soranı var birşekil gelir oyuna gelmez ise büyük ayıp en azından detaylı bir bilgi verilse diyecem ama oyunda scoia'tael ile alakalı pek bişide yoktu belki ilerleyen zamanlarda bir exp yada EE versiyonunda dahili bir quest serisi olarak çıkar karşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 scoia'tael campları var işte konuşmalarına kulakmisafiri olursan bişiler anlatıyor ama yok işte oyunda. Sağlam karakterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Biliyorum onu hatta öldü falan diyorlar ama laf kalabalığı onlar geçiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Doggynin dediği işte, rochela dialoglar novigradda questleri falan olacakmış ama çıkarmışlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Dragonfire said: Sağlam karakterdi. uzun kulaklilarin aposu saglam karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 bu arada alchemy buildde bi infinite potion duration talenti var da bunu flask ile beraber aktiflestirebiliyomuyuz? veya kac recipe ogrenmek lazim onu yapabilmek icin her ogrendigin recipe +1 tox veriyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Delayed recoveryi diyorsan flasklarla aktifleşmiyor, potion toxicity lazım onun için. Bide toplamın %70i gerekiyor misal toxicity 100ken 70+, acquired tolerancela 200e çıkarsa 140+ gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 axedice said: Delayed recoveryi diyorsan flasklarla aktifleşmiyor, potion toxicity lazım onun için. Bide toplamın %70i gerekiyor misal toxicity 100ken 70+, acquired tolerancela 200e çıkarsa 140+ gibi. bildigin kaziklanmak bu ya, talent desc.'a yazsalarmis ya flask ve pot tox. farkli seyler diye anca boss fightlarda falan ise yarar o zaman bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 E yazıyor ama "potion" toxicity diye :P Toxicity çok hızlı düştüğünden evet öyle pek de işe yarayan bi talent değil. Teoride 10 puan, pratikte ancak 3-4 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Hearts of stone da bitti yan görevlerle contractları da yaptım. Bu saate kadar soru işaretlerine gisip viper gear ı giymek için lvl 39 olmaya kastım o da oldu giydim yapcak bişey kalmadı blood and wine a hazırım gidim yatıyım ya deli miyim neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 redeem gwenth şunu yapan oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 yaptım ben, onayı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Hepsi içinmi yapmıştın daha önce yoksa BaW içinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ayrım var mı bilmiyorum, bana tüm koleksioyna ulaşım verecek gibi geldi, onay gelince yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 napıcaksınız abi evde hanımla gwent mi atacaksınız :) kim bilir shipping'le ne kadara geliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 geldi onay, bow ve hos ayrı ayrı 9.99+shipping, ikisi beraber 19.98+shipping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 İkisi 18,32 Euro diyo avrupa/Türkiye seçince. Shipping de ekonomik yoldan 8,69 Euro yani toplamda 90 TL gibi bişeye geliyor iki deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=OP-ZsLYGJfQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Overwatch yerine bunu aldım. Doğru karar verdiğimi biliyorum (tu) Triss mi, Yennefer mı diye sormaz umarım oyun. Soracak olursa el cevap, Triss olacak gibi. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar