Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 http://www.gamer-boom.com/wp-content/uploads/2015/07/the-new-suit-for-ciri-of-the-witcher-3-leaked-ahead-of-time-gamer-boom.com-00.jpg free dlc =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Yine önünü iliklememişler. Üşütecek yavrucak ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 oyun baya güzel ya bir skyrim olmasa da. keşke daha çok side quest filan koysalarmış, map bir nebze çıplak duruyor gibi. gwente sardım baya bir süre oyalar beni tüm kartları toplamak felan. ilerde dlc filan çıkarırlar bununla ilgili umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 sıkayrim asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Darksun said: free dlc =p gog dan aldım free dlc yi. ama bir şey çıkmadı libraryde. nasıl oluyor bu dlc olayları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Oyunun altındaki "More" dan "Configure" a gir, sonra DLC leri tickle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 side quest falan koysalarmış demiş lan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 "daha çok" demiş ya adam... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ilk oyununuz bu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 bu arkadasi disari alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=TqRSzslqTic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 bi oyunda görebileceğiniz en doğal map bu oyunda. ormanlar çalılar bile birbirinden farklı. brush ile çizilmemiş sanki. dümdüz de değil. çok beğendiğim yanlarından biri o. gezmesi dolaşması bile keyif boş boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 benim levelim main qe 2-3 lvl fark atinca komple birakmistim yan gorev yapmayi. 70 kusur saatlik save dosyam var, hala yapmami bekleyen tonla side q duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 ya ben o çizgiyi bir türlü tutturamadım , level ı mın altı deli gibi quest ve ? mekan var hala. Ana hikayede triss e yardım edip yolladım bu seferde başka questde triss e vereceğim kristal elimde kaldı bakacak kimse yok. Israrla adalara gitmedim şu haritayı bitireyim diye, sonra tamam hadi artık oraya bir bakim dedim bu seferde orası level ımın altı. Level ı takmıyorum artık , 5 xp alsamda umurumda değil hikayeler görevler vs çok güzel gezip onları bitiriyorum. Level falan hiç dert değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 https://twitter.com/Marcin360/status/622088434279170048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 7.5gb patch temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Bende niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 pc'ye yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Bu beklediğimiz 1.07 patchi mi? Öyleymiş tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 170 saatte tamamladım. Kalbimin istediği gibi bir sona bağlandı Eşsiz hikaye. Tüm maceramda ne seviyeye ne gelen puana ne düşmana ne bu bana ne vurdu diye bakmadım. Sadece ve sadece eşsiz evrenin tadını çıkardım. Bunlara bakanlar maalesef yaşananların tadına bakmayı bilmeyen sadece seviyeye, dps e ve kılıç ile giysiye takılmış oyuncu kitlesi. Bu oyuncuları bu şekilde programlayan adını anmayı ve yazmayı bile eziyet kabul ettiğim o oyun. Son on yılda çok fazla gence oyun oynatan ama kaliteyi, özel olanı öğretmeyen ve farklı olandan bilerek uzaklaştıran o oyun. Witcher 3 ü o Oyuncuların yorumları sadece ve sadece yaralıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Kendimi feda ederek tahmin etmek istiyorum WoW mu "o" oyun? ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Wow hakkında bende aynı fikirdeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Update bugün içinde gelecek mi yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 pc'ye en gec aksam 7 ye kadar gelir demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 patch gelmiş 5.1 gb. estimated download time: 6 hours. nedir bu çektiğim çile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar