Tymex Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Gormok the Impaler çıktı iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 BAZI ZOO DECKLERİnde iş yapıyo o kadar caps açıktı üşendim tekrar yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 yok güzel değilmiş hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paladinde baya iş yapıyor ya, yerde sürekli yeterli mob oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 evet aklıma gelmişti bir de onda denerim demiştim bakıcam bir ara ama çok bir şeyi yok ara sıra iş yapar tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 la havleeeee Dr 6, üstüne Dr 6, üstüne Dr 7, üstüne tirion inen secret pala'ya karşı naapmamı bekliyor bu blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 concede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 sabonis said: la havleeeee Dr 6, üstüne Dr 6, üstüne Dr 7, üstüne tirion inen secret pala'ya karşı naapmamı bekliyor bu blizzard Fireball+ping Fireball+ping ping+bgh Polymorph ping Bence oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 coin ile atarsa olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 yazsaymış coin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 secret paladan cwden sıkılan zoo veya handlock oynasın. hakkaten ikisini de kanser ediyor. ama druide ve mage'e karşı güçsüz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 anaaaaaaaaaaa alkollüyüm falan da. arkadaş bu kadar da olmaz lan. dünyanın en saçma mech paladin deckini oynayan noob'una yenildim... turn 5 hariç hep perfect curve gitti. turn 8 tirion indi, ben de tirion ile karşılık verdim. muster indi kafa atıp fıstık gibi trade'ledi, üstüne enhanco indi, sonraki turda da quarter master + blessing of kings... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Fena Dragon Sinergy oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 savjz 19 saatte sıfırdan legend oldu lan. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 F2p hesapla mı? Hangi deckleri kullandı peki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 kaç pack aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Baya actilar ya doom, malganis felan vardi adamda. Demonlock sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 demon handlock'la 18 saatte yavaş legend olsun. zoo oynamış. nax olmadan nası oynadı acaba zoo'yu http://i.imgur.com/bQMV6YE.png şuymuş deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Kuralları bilmiyorum ama sanırım 50 pack falan açmıştır en fazla. Bi de adventurelar açıktı sanırım, emin diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 http://i.imgur.com/XebfSvH.png 12 - 1 baya kötü adamlar geldi 9 dan sonra, son maç baya ortada döndü sadece 1 kere rng ile maç aldım sadece 7 5 darkscale healer ve 3 silver handli boarda mind control attığım maç mc ile darkscale i aldım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 bu deck trackerlardan hangisi en iyi? bi tane streamer kullanıyordu kullanılan kartları karartıyordu, eldekileri yeşillendiriyordu falan kenarda. var mı onun adını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 bu tavern brawl olacak iş değil lan... quest geldi 5 win ama bu şans ile mümkün değil yapabilmem. önce paladin'in biri turn 4'te 1'er manaya tirion ve eadric indi sonra rogue'un biri, 1 manaya burgle ile çaldığı ancient war indi, üstüne 2 tane sprint attı 1'er manaya, sonra 2 anubarak indi yine 1'er manaya dhsufhasudhfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 uzun zaman sonra arena draftta düzgün kartlar geldi, 9-1 şu an. yarın sakin saatlerde devamını oynıycam, gece full tryhardlar doluşmuş son 3 oyunun ikisini ucu ucuna aldım, sonuncuda kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 brawl questi banada geldi. 5 maç üstüste yenildim sonra 5 maç üstüste saçma sapan rnglerle aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 stimpak said: uzun zaman sonra arena draftta düzgün kartlar geldi, 9-1 şu an. yarın sakin saatlerde devamını oynıycam, gece full tryhardlar doluşmuş son 3 oyunun ikisini ucu ucuna aldım, sonuncuda kaybettim. sakin saat değil aksine bence tam prime timeda oynamak lazım arenayı saçma saatlerde kasan adamlar oluyor genelde prime timeda çocul cocuk hepsi arenada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar