Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

//rhonin
voljin
malganis
//varian
//harrison
//leeroy
//nexus champion
baron geddon
chillmaw
//malygos

önemli sayılabilecek legendarylerden bunlar eksik
// olanlar meh/acil değil
diğerleri güzel ve istediklerim
sizce hangisini yapıyım
bu aralar çirkin secret paladin ve CW oynuyorum
CW için baron geddon güzel olabilir
bugun bi de şu decki gördüm hoşuma gitti (çözünürlük çöp kusura bakmayın)
baron eksik burda bi tek

onun dışında bol bol mage ve priest oynuyorum

açıkcası voljin - malganis - chillmaw ve baron arasında kaldım
Yol gösterin bi elimden tutun tenks

Sosyal ağlarda paylaş

Control deckleri gene zevkli deckler ama bu tamamen her iki oyuncununda bütün kartlarını bitirtip, bu arada yere konan her kartı removal ile temizleyip sonra adamın kendi kendine ölmesini bekleme üstüne bir deck.

Harbiden 3-4 seferden sonra ağır bayar adamı bunla oynamak. Ben karşıma her geldiğinde kazansamda kaybetsemde çok sıkılıyorum çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun oyun benim cok hosuma gidiyor ki cw oynamiyorum, late game'e uygun midrange paladin yaptim bol floodlu, trump'tan kopyalayip. Onunla cw'ye uzun bir oyun sonunda well played dedirtmek en orgazsmik seylerden biri benim icin :D

Uzun oyunun tek sikintisi yenilmek :P
Bir sekilde iyi rank elde edip emin adimlarla control oynamak paha bicilmez bence.

Malganis craftla cok zevkli oynamasi diycem ama bizzat oynayip milleti tokatladigim soylenemez henuz o yuzden dilim varmiyor. Madem cw'cisin baron'la senlendir desteni derim. Diger tum legler varsa tabi.

Dragon warrior deneyip isine gelir gibi olursa chillmaw da craftlayabilir iki desteye faydali bir leg yapmis olurdun daha cost effective bak oyle.

Hatta dragon mage falan da yaparsin. Dragonlar oyunun goz bebegi resmen bi soraki exp.e kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...