ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 midrange pala agro decklere karşı çok iyi. ama control decklere gücü yetmiyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ben bole snasin icine tukirim, enpara geri vermis gecen aydan diye bi 40 lik pack daha aldim ve alextraza, antonidas ve gromm cikti, kac dust heba etmistim onlari toplicam diye QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 first world problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ya size ne güzel kartlar çıkıyor. 300 Tl verdim 1 sarı 3 tanede pembe çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ne sarı ne de pembe kart var oyunda, oyun ismine bi bak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 şu extra kartları d/e ederken kartlar mevcutsa new diye çıkıyor dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Baron craftlamaya değer mi? Kayda değer legend eksiğim baron dw chillmaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 baron cw haricinde kullanılmıyor pek ha cwda da olmazsa olmaz bir kart değil bence degmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 dreagloth said: ne sarı ne de pembe kart var oyunda, oyun ismine bi bak bence sarılar legendary, Pempeler de sanırım epic. Patlamadan böyle pempemsi mor gibi oluyolar ya. Oluyolar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 teşekkürler kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 "Hear a tale of Adventures Yet to Come" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 galiba yeni adventure gelecek yakinda. gold biriktirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Yeni single player gelirse 5 wing falan yapıyorlar. 700 golddan 3500 falan yapıyor çok dert olmuyor o. Sonuçta tüm kartlar için ödeyeceğin net bir rakam var. Yeni pack gelince 10k gold bile yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ya bu ne abi? hunter questi çıktı midrange yaptım bitane deck 6 maç dragon priest ve cw geldi sadece. handlocka geçtim sikerler questi diyip 3 tane face hunter geldi arka arkaya inanılmaz ellerle falan. öf dedim roga geçtim 3 cw 2 midrange paladin geldi. bu ne amk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 14 losestreak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 çık bi hava al gel demiş oyun sana sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ben 3 maç kaybedersem üst üste girmiyorum o gün bir daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 diğerlerini geçtim de midrange pala'yı yenmen lazım rogue ile %75 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Beyler bende Naxx ve Blackrock kartları yok ama epey dust var, deste önerebilir misiniz? Enpara da yok wingleri aliyim diyorum da enparasız saçma bir fiya.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 yav said: çık bi hava al gel demiş oyun sana sdfsd bu arada düz handlock yap. demonlocktan katkat iyi lan. yaptım OH BE dedim resmen. demonlockta böle bi türlü şeyolmayan şey handlockta mis gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 //rhonin voljin malganis //varian //harrison //leeroy //nexus champion baron geddon chillmaw //malygos önemli sayılabilecek legendarylerden bunlar eksik // olanlar meh/acil değil diğerleri güzel ve istediklerim sizce hangisini yapıyım bu aralar çirkin secret paladin ve CW oynuyorum CW için baron geddon güzel olabilir bugun bi de şu decki gördüm hoşuma gitti (çözünürlük çöp kusura bakmayın) baron eksik burda bi tek onun dışında bol bol mage ve priest oynuyorum açıkcası voljin - malganis - chillmaw ve baron arasında kaldım Yol gösterin bi elimden tutun tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 şu deck ile her oyunu 45 dk oynamanın neresi zevkli allaseven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Control deckleri gene zevkli deckler ama bu tamamen her iki oyuncununda bütün kartlarını bitirtip, bu arada yere konan her kartı removal ile temizleyip sonra adamın kendi kendine ölmesini bekleme üstüne bir deck. Harbiden 3-4 seferden sonra ağır bayar adamı bunla oynamak. Ben karşıma her geldiğinde kazansamda kaybetsemde çok sıkılıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 http://i60.tinypic.com/swzkls.png sunla cok egleniyorum tam beceremesemde eheuhu 4 turn olmeyen paletress buda, kendinden summonladiginda cilgin oluyor bole iste :D http://i59.tinypic.com/xbixi1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Uzun oyun benim cok hosuma gidiyor ki cw oynamiyorum, late game'e uygun midrange paladin yaptim bol floodlu, trump'tan kopyalayip. Onunla cw'ye uzun bir oyun sonunda well played dedirtmek en orgazsmik seylerden biri benim icin :D Uzun oyunun tek sikintisi yenilmek :P Bir sekilde iyi rank elde edip emin adimlarla control oynamak paha bicilmez bence. Malganis craftla cok zevkli oynamasi diycem ama bizzat oynayip milleti tokatladigim soylenemez henuz o yuzden dilim varmiyor. Madem cw'cisin baron'la senlendir desteni derim. Diger tum legler varsa tabi. Dragon warrior deneyip isine gelir gibi olursa chillmaw da craftlayabilir iki desteye faydali bir leg yapmis olurdun daha cost effective bak oyle. Hatta dragon mage falan da yaparsin. Dragonlar oyunun goz bebegi resmen bi soraki exp.e kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar