Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ilk 10 günde legend oluyor zaten hakkaten iyi oynayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?t=42&v=NAo20AZ9YtU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 omoshiroi! sasuga desune brizzardo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Anime izlemiş gibi oldum lan çok iyi. Kadının sesi bi yerden baya tanıdık geldi hepi topu izlediğim 10 anime falan olmasına rağmen. Gerçi bunlarda da bütün sesler birbirine benziyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 HARTSTORU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Dün arkadaşlarla konuşuyorduk da Türkçe seslendirmeler olsa ne kadar garipserdik diye. RAGNAROS'UN GÜCÜ İLE! ATEŞ İLE TEMİZLEN! GEBER BÖCEK! falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Öyle değişik olur,olmaz tabi. Besmele cekerek oyuna girebilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 şu kartı atınca "hoş geldin" diyo gibi geliyor hep :) hoş geldin diyip oynuyorum :) https://www.youtube.com/watch?v=MsneaBwYWdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Aynen mad scientist az önce biri parmaklamış gibi hoş geldin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Ulan arkadaşım Türkiye HS şampiyonu oldu maldivlere gitti :) 12k TL de yanında cukka. Helal olsun kardeşime. Biz hala goygoy yapalım hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 tipe bak kesin face hunter oynuyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Kontrol oyuncusu direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Türkiye hs sampiyonası nerede oluyor lan + dünya samp. fln mi gidicek bu arkadaşın simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 hs turnuvası ödülü olarak maldivler baya garipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Aynen. Kuzey amerika, güney amerika, avrupa, türkiye falan gibi bölgelerden çıkan şampiyonlar dünya şampiyonasına katılacak. Türkiye ayrı bi bölge olarak çıkıyor. İlginç :) Kripp de sunucu olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 oha lan o ne. vay anasını resmen dünya şampiyonu olmayı kaçırmışız turnuvadan haberdar olmayarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Senin hayallerinin bittiği yerde bazılarının gerçekleri başlıyor sabo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ahah güzel lafmış da, hs konusunda aşık atma bi zahmet benimle :P bu sezon kasiim diyorum bakalım legend'a. inatla secret pala ve patron oynamayarak olucam lan legend :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 o kadar eli kalem tutan adamsınız. yapın turnuva blizzard'la kontak kurup. bu kadar ödül vermenize de gerek yok. insanların ismi duyulsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Sabo, beni spec ettiğin zamanlarda seninle gelecekte yapacağımız maçlarda rehavete düşmen için bilerek noob hamleler yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Sen kimsin lan oyunda nick olarak? Ben hs'de oynamaktan bayınca, o sırada rank 10 ve yukarısında birileri varsa izliyorum da, patiden kimler kim bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Haa, o zaman hiç söylemeyeyim sdgkhd lethekun ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 gabena baklava yolliyamayan adamalr turnuvami organize edicek sdafsdfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 gaben hak etmemisti zaten onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar