Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya legend olucam son maçım. druidvsdruid. coinliyim (nası koyinliyim) adam ilk el inner+shade attı. üçüncü turn boom indim. dördüncü tur bgh attı ya. yani ulan 30 kağıtlık deste. 5 kart çekmişin. 3 kart oynamışın. nasıl o kart bgh olur amk ya.

sonra tekrar düştüm kastım falan yine legend olucam son maç full boardum. SHREDIRDAN DOOMSAYER ÇIKTI BENİM YİNE. KAYBETTİM. yani bu nasıl bişeydir ya. yeminle bu nedir ya. bu nedir bu?
Mesaj tarihi:
Dragonpriest mirror cok tatsiz oluyor ya, uzadikca uzuyor ve rakip embesilse her turn rope bekletiyor filan

Iki northshire cleric atti biri, bendede vardi basta sevindi keko kesin ama abuse edip mill kastim, kendi clericlerini oldurmek icin efor sarfetti filan. cok zorlandim mac sonuna dogru ama fatigue den indigini gormek cok keyifliydi. Mumkunse bir daha o kadar uzuncmac istemiyorum :P
Mesaj tarihi:
adamın 3 tane cleric'i vardı ortada. toplamda da 7-8 tane 4-5 hp li minion vardı boardda.

önce holy nova attım kendi minionlarımı healledim sonra circle of healing tüm minionları healledim. adam söve söve ölmüştü acı çekerek. hala mutlu eder beni.
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/yyZ4Zgz.jpg

Paletress icin "4hp asla ikinci turnu gormez" deniyor hep ama deminki oyunda overspark> bolvar> gruul cikardi ki gg cekti adam :P kotu idi yani cikardiklari na ragmen snowball oldu
Mesaj tarihi:
Ay basi bir golden bir normal nexus saraad cikmisti ayni paketten bana. Dr.boom be tirion icin dust biriktiriyodum. Yaramaz bu nexuslar diyip catir catir kirmistim ikisini de. Tgt ile ilgili cahilligim bu oldu. Bari normali dursaymis, 400 dust nedir ki.... Ne guzel tempo mage yapiliyomus onunla. Antonidas'in yanina da gidiyor her turlu falan :(

Gecen gun de golden justicar cikti :D
Kullanmiyorum onu da ama kirmaya yemiyo tabi.
Mesaj tarihi:
bütün hearthstone tarihinin en iyi açılışını yemiş olabilirim ya.

turn 1: secretkeeper
turn 2: secretkeeper + secret
turn 3: secret + secret
ben innervate ile druid of the claw indim
turn 4: coghammer. Hiçbişi kaybetmeden claw'u temizledi haliyle.
turn 5: secret + knifejuggler + hero power

adam 6 tane secret'ının 4'ünü, 2 secret keeper'ını ve coghammer'ı çekti ilk 8 kartta.
zaten deck saçma sapan imba ötesi bişi, bi de böyle opener yapınca, aval aval bakıyorsun sadece. sinirleniyorum lan.

bi de saydım son 7 kere ilk tur elime darnassus geldiğinde, warrior'da her seferinde war axe vardı. ulan 1 kere olmasın lan 1 kere....

hieeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyt
Mesaj tarihi:
100 kere warriora karşı oynadıysam 95inde ilk attıgım minionu fiery war axe ile kesti
gerek coin gerek tur 2de

ben warrior oynadıgımda elimde silah olmuyo
yada sadece silah oluyo
Mesaj tarihi:
DAS

bu oyun beni seviyo galiba, ya da hakkaten drop rate yükseldi :D

rank kasıyorum 6'dayım az kaldı 5'e inicem, 100 altınım birikmiş dedim bi paket açayım moral olsun. jaraxxxus veya nexus çıksın isterim (yeni sezonda demonlock ve tempo mage yapayım diyodum), tgt yerine bu sefer classic açıyorum. lan diyorum jaraxxus g&g'da değil miydi, tüh neyse ragnaros çıksın o zaman dedim. baktım 1 mavi 3 boş, umudumu kaybetmişken diğer karta direkt tıkladım birden bi turunculuk falan HOP, GROMMASH çıktı. ben bi sevindirik oldum tabe sfkfds

amma velakin warrior hiç mi oynamaz bir insan, lvl 10 yapıp bırakmışım. hani rogue ve priest'le birlikte hiç oynamadığım 3 sınıftan birisi. oynamak isterim aslında ama bakıyorum CW desteleri ateş pahası....

bu arada daha önceden de justicar çıktığını söylemiş miydim, warrior oynamalısın diyor yani oyun bi'nevi ehueh
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...