Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

Dragon prieste Confessor tam oturuyor valla, oyunun başlarında rakip elindeki hemen her removal'ı kullanıyor, Confessor yere inince ona atacak birşey bulamıyorlar genelde. Nerdeyse her seferinde 3-4 tur yerde kalıyor benimki.

Hatta bir keresinde kendinden çıkartı, rakip direk çıktı oyundan :D.

rank 19 mu bu
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

keske banada dandrik golden leg verse :( eadric verdi kiriyimmi kirmiyimmi arasinda gidip geliyorum

Dynun said:

golden eadric ile golden skeleton knight var bende şimdi.
paletress mi yapsam voljin mi diye düşünüyorum

eadric hiç kullanılmıyor. ben tgt çıkmadan anlatmaya çalıştım burada, kart iyi diil aşşırı yavaş, metanın da şu anda o kadar yavaşlaması zor diye. anlamamaya çalışanlar olmuştu :D

ama kağıt üstünde baktığında potansiyelli kart, o yüzden kırarsan 6 ay sonra pişman olabilirsin bi ihtimal =P
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

justicar oynamış cw yenebilen var mı ya. oyun uzadıkça imkansız adamları indirmek.

Abi Aviana druid ile onu indirmeyi başarıyorum ben. Manipulator ile çift raggy falan çıkmıştım. Tabi brawl'ı attırmıştım
Mesaj tarihi:
Secret Paladin'în Allah belasını versin. Hayattan soğudum ya. Oynamıyorum lan ranked filan alsın başına çalsın Blizz.

Hani onuruyla dövüşecekti bu herif ? Ney lan o gizli kartlar o zaman ?
Mesaj tarihi:
:D :D :D

Valla benide bezdirmişti , flare li anti secret pala deck yaptım hunterda , sonra dedim ne uraşıyosun bende yaptım bi secret pala şimdi çok mutluyum :D
Mesaj tarihi:
arkadaş bu brawl'larda nasıl bir bal var insanlarda anlamıyorum. son 2 maçımda 8 tane legendary geldi rakiplere. ben de 2 tane youngdragonhawk çektim hsdufhudashf.

ha bu arada legendary derken mesela şu: Ragnaros, üstüne sylvannas, üstüne ben board'u ele geçirince deathwing, üstüne paletress.
Mesaj tarihi:
Sabo ağlaaama, sabo ağlaaama. Laylala laylay lala laylay..

sabo said:

arkadaş bu brawl'larda nasıl bir bal var insanlarda anlamıyorum. son 2 maçımda 8 tane legendary geldi rakiplere. ben de 2 tane youngdragonhawk çektim
Mesaj tarihi:
yav said:

Mech deck oynayanlara sorum, Fel Reaver çoğunlukla pişmanlık mıdır yoksa adabıyla kullanıldığı sürece gideri var mıdır?

vurabilirsen win oluyo genelde. ki her türlü saçma sapan bi threat. ama ne zaman atıcağını bilmek lazım yoksa dümdüz kumara giriyo.

muhteşem bi kart.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

justicar oynamış cw yenebilen var mı ya. oyun uzadıkça imkansız adamları indirmek.

9 maç üstüste rank2den düştüm yine rank4'e.
dümdüz sadece bundan geliyor başka bişeysiz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...