Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 FreEmoon said: Dragon prieste Confessor tam oturuyor valla, oyunun başlarında rakip elindeki hemen her removal'ı kullanıyor, Confessor yere inince ona atacak birşey bulamıyorlar genelde. Nerdeyse her seferinde 3-4 tur yerde kalıyor benimki. Hatta bir keresinde kendinden çıkartı, rakip direk çıktı oyundan :D. rank 19 mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 justicar oynamış cw yenebilen var mı ya. oyun uzadıkça imkansız adamları indirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 serverlar mı patladı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Laurelin said: keske banada dandrik golden leg verse :( eadric verdi kiriyimmi kirmiyimmi arasinda gidip geliyorum Dynun said: golden eadric ile golden skeleton knight var bende şimdi. paletress mi yapsam voljin mi diye düşünüyorum eadric hiç kullanılmıyor. ben tgt çıkmadan anlatmaya çalıştım burada, kart iyi diil aşşırı yavaş, metanın da şu anda o kadar yavaşlaması zor diye. anlamamaya çalışanlar olmuştu :D ama kağıt üstünde baktığında potansiyelli kart, o yüzden kırarsan 6 ay sonra pişman olabilirsin bi ihtimal =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 oil rogue'un mukla oynaması ve bana portaldan al'akir gelmesi sdgsdgsg çıktı adam oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 coinleyip acitigi portaldan millhouse oynadi ya gecen birisi, sagolsun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 ahmedinejad said: justicar oynamış cw yenebilen var mı ya. oyun uzadıkça imkansız adamları indirmek. Abi Aviana druid ile onu indirmeyi başarıyorum ben. Manipulator ile çift raggy falan çıkmıştım. Tabi brawl'ı attırmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Bu arada bugün bir arkadaşım sağlam bir turnuvada Türkiye şampiyonu oldu. Ödül 12.000 TL ve maldivlerde tatil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 oha gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 nerde ne turnuvası o ya öyle?? yurtdışında turnuvalarda 2000 dolar falan veriyorlar anasını satiim :D bne de katıliim bari tr'de turnuvalara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 en çok ağlayan turnuvası win- win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Şurada var. Barış Görgülü - Ulquiomaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Bu Ayata bizim kadıköy zocco'da katıldığımız turnuvada birinci olmuştu. Cobra falan da iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 video yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Abi birkaç saat oldu turnuva biteli. Twitch'te verildi ben hatunlaydım izleyemedim eheh. Yarı finalde Ayata'yı, finalde Cobra'yı yenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 çıkınca link paylaşılır o halde deyip takipte kalayım madem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Secret Paladin'în Allah belasını versin. Hayattan soğudum ya. Oynamıyorum lan ranked filan alsın başına çalsın Blizz. Hani onuruyla dövüşecekti bu herif ? Ney lan o gizli kartlar o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 :D :D :D Valla benide bezdirmişti , flare li anti secret pala deck yaptım hunterda , sonra dedim ne uraşıyosun bende yaptım bi secret pala şimdi çok mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 arkadaş bu brawl'larda nasıl bir bal var insanlarda anlamıyorum. son 2 maçımda 8 tane legendary geldi rakiplere. ben de 2 tane youngdragonhawk çektim hsdufhudashf. ha bu arada legendary derken mesela şu: Ragnaros, üstüne sylvannas, üstüne ben board'u ele geçirince deathwing, üstüne paletress. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Sabo ağlaaama, sabo ağlaaama. Laylala laylay lala laylay.. sabo said: arkadaş bu brawl'larda nasıl bir bal var insanlarda anlamıyorum. son 2 maçımda 8 tane legendary geldi rakiplere. ben de 2 tane youngdragonhawk çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 korsan-mistcaller-lightbane-icehowl-acidmaw-fizzlebang çıktı şimdiye kadar. hiçbiri işime yaramıyor ya inanılmaz. icehown golden allahtan bitane bişey yaparım karar verip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Mech deck oynayanlara sorum, Fel Reaver çoğunlukla pişmanlık mıdır yoksa adabıyla kullanıldığı sürece gideri var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 mech magede gerenk yok, shamanda kullanılır. ama çok maç kazandırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 yav said: Mech deck oynayanlara sorum, Fel Reaver çoğunlukla pişmanlık mıdır yoksa adabıyla kullanıldığı sürece gideri var mıdır? vurabilirsen win oluyo genelde. ki her türlü saçma sapan bi threat. ama ne zaman atıcağını bilmek lazım yoksa dümdüz kumara giriyo. muhteşem bi kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 ahmedinejad said: justicar oynamış cw yenebilen var mı ya. oyun uzadıkça imkansız adamları indirmek. 9 maç üstüste rank2den düştüm yine rank4'e. dümdüz sadece bundan geliyor başka bişeysiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar