dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 shaman lardan birer tane tut gerisini patlat gitsin, varsa golden ları patlat önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Golden molden yok hiç zaten, kotu 5 dustlık commonları bile dustlamış adamım : ) Astral c. u da bozcam, confuse'u da. Giant kalsa mı diyorum bikaç aya handlock yaparsam diye... Neyse anto reyiz olmadan bi 9'a ineyim hak etmiş hissedeyim. Hem arada dust da birikir üç beş...Bu sezon chest 10, bi süredir 14-11 arası gidip geliyorum. Hedef 5 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Handlock çok dust ister. Molten Giant, Mountain Giant lazım, twilight dragon lazım, ancient watcher lazım. Shadowblade lazım. Eğer bu kartlar elinde yoksa sıkıntı olur yapman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Şu an yok. Paladini adam etmek için 3 adet giant dustlamıştım biraz pişman oldum. 1-2 sezon sora gene pişman olmayayım. Confuse ve astral c. pişman eder mi mesela goreceli olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Frost giant handlock kartı değil zaten tek charged hammer dışında kır gitsin hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Confuse ve astral communion çok fantezi kartlar. Astral communion'ı düşünmeden dustla bence. Gereksiz bir kart bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 dustladım gitti :D teşekkürler 90 eksiğim kaldı 1xcharged hammer ve frost giant kaldı (handlock için çok uygun bi kart bence bu arada----giant mage diye de bişi varmış bu arada onu da denerim belki bir gün) ben az daha oynayayım akşama ya da yarına alıcam antonidas'ımı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Benim dust 1000 oldu. 600 daha kasınca ne yapsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 ben 3 leg craft ladım hala 2 gereksiz golden leg var, 1700+ dust, napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 yav said: dustladım gitti :D teşekkürler 90 eksiğim kaldı 1xcharged hammer ve frost giant kaldı (handlock için çok uygun bi kart bence bu arada----giant mage diye de bişi varmış bu arada onu da denerim belki bir gün) ben az daha oynayayım akşama ya da yarına alıcam antonidas'ımı (:D giant mage vanilla beta decki değil mi la artosisin ilk turnuvada kazandığı deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 okusana olm yazanları daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 giant mage inconsistent bi deck. handlock tekrar türedi manyak gibi geliyor bu aralar. 1 buçuk aydır falan nerdeyse hiç görmüyodum. frost giantlı handlock görmedim bu arada daha hiç. antonidas büyük koz gerçekten. rank2-3'te su anda mech mage dolu. yavas metada parladılar tekrar. yaptın kastın kastın 12 gün var sezon bitimine. bu sezona özel olarak tier1 deck resmen. edit: ben her sezon onla tırmanıyorum hızlı hızlı bu arada. her zaman işe yarıyor mech mage. bu sezon ayrı bi gücü var sadece demek istediğim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 sezon ne zaman bitiyor lan. ölesine oynarken 4'e gelmişim rank. 10 gün falan varsa kasiim legend'a yine bari, meşgale çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 ay başından ay başına değilmi sezon daha 12 gün olması lazım bende geldim 4e ama legend olsan 50 dust fazla alıyorsun herhalde 50 dust içinde hiç kasasım gelmiyor daha büyük bir fark olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 geçen sezon verdikleri kutudan ikişerli çıktı. direk kırdım ben. milletin kartlarını geri almışlar benim dastımı almadılar. kasın bi golden kart bi golden karttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Ciddi misin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 evet ben de yaptım aynısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 oh golden icehowl çıktı. yani direk istediğin legi yap dedi oyun bana. tskrler blizko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 keske banada dandrik golden leg verse :( eadric verdi kiriyimmi kirmiyimmi arasinda gidip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 golden eadric ile golden skeleton knight var bende şimdi. paletress mi yapsam voljin mi diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 paletress kötü ya maximum 1 turn yaşıyor saçma sapan legendary çıkıyor bloodmage thanos çıktı geçen 30hpde majorhomo çıktı sonraki turn öldüm 8hpye düşünce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Dragon prieste Confessor tam oturuyor valla, oyunun başlarında rakip elindeki hemen her removal'ı kullanıyor, Confessor yere inince ona atacak birşey bulamıyorlar genelde. Nerdeyse her seferinde 3-4 tur yerde kalıyor benimki. Hatta bir keresinde kendinden çıkartı, rakip direk çıktı oyundan :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 turn9da 4hp 4-5 turn kalması falan lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 FreEmoon said: Dragon prieste Confessor tam oturuyor valla, oyunun başlarında rakip elindeki hemen her removal'ı kullanıyor, Confessor yere inince ona atacak birşey bulamıyorlar genelde. Nerdeyse her seferinde 3-4 tur yerde kalıyor benimki. Hatta bir keresinde kendinden çıkartı, rakip direk çıktı oyundan :D. ben de dragon priest kullanıyorum. ysera ve chillmaw var. kolento voljin kullanmış da ben yerine sylvanas koydum. ama şu anki metada süper yarar sağlayamıyorum gibi silvanastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Dr.Boom varsa onu koy vol'jin yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar