Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Golden molden yok hiç zaten, kotu 5 dustlık commonları bile dustlamış adamım : )

Astral c. u da bozcam, confuse'u da. Giant kalsa mı diyorum bikaç aya handlock yaparsam diye...

Neyse anto reyiz olmadan bi 9'a ineyim hak etmiş hissedeyim. Hem arada dust da birikir üç beş...Bu sezon chest 10, bi süredir 14-11 arası gidip geliyorum. Hedef 5 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

dustladım gitti :D
teşekkürler
90 eksiğim kaldı 1xcharged hammer ve frost giant kaldı (handlock için çok uygun bi kart bence bu arada----giant mage diye de bişi varmış bu arada onu da denerim belki bir gün)

ben az daha oynayayım akşama ya da yarına alıcam antonidas'ımı (:D
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

dustladım gitti :D
teşekkürler
90 eksiğim kaldı 1xcharged hammer ve frost giant kaldı (handlock için çok uygun bi kart bence bu arada----giant mage diye de bişi varmış bu arada onu da denerim belki bir gün)

ben az daha oynayayım akşama ya da yarına alıcam antonidas'ımı (:D

giant mage vanilla beta decki değil mi la
artosisin ilk turnuvada kazandığı deck
Sosyal ağlarda paylaş

giant mage inconsistent bi deck. handlock tekrar türedi manyak gibi geliyor bu aralar. 1 buçuk aydır falan nerdeyse hiç görmüyodum.

frost giantlı handlock görmedim bu arada daha hiç. antonidas büyük koz gerçekten. rank2-3'te su anda mech mage dolu. yavas metada parladılar tekrar. yaptın kastın kastın 12 gün var sezon bitimine.

bu sezona özel olarak tier1 deck resmen.

edit: ben her sezon onla tırmanıyorum hızlı hızlı bu arada. her zaman işe yarıyor mech mage. bu sezon ayrı bi gücü var sadece demek istediğim o
Sosyal ağlarda paylaş

Dragon prieste Confessor tam oturuyor valla, oyunun başlarında rakip elindeki hemen her removal'ı kullanıyor, Confessor yere inince ona atacak birşey bulamıyorlar genelde. Nerdeyse her seferinde 3-4 tur yerde kalıyor benimki.

Hatta bir keresinde kendinden çıkartı, rakip direk çıktı oyundan :D.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Dragon prieste Confessor tam oturuyor valla, oyunun başlarında rakip elindeki hemen her removal'ı kullanıyor, Confessor yere inince ona atacak birşey bulamıyorlar genelde. Nerdeyse her seferinde 3-4 tur yerde kalıyor benimki.

Hatta bir keresinde kendinden çıkartı, rakip direk çıktı oyundan :D.

ben de dragon priest kullanıyorum.
ysera ve chillmaw var.
kolento voljin kullanmış da ben yerine sylvanas koydum.
ama şu anki metada süper yarar sağlayamıyorum gibi silvanastan
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...