axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Face_hunter_secret_paladin_doubletrouble_madcat_ravaged_gone_wild.flv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Biraz pahalı bi deck ama aviana ramp druid baya zevkli. Boardu açtığınızda adamda deathwing yokse genelde direk quit çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bu sezon çok oynayamadım gerçi karşıma çıkan secret paladinleri mech magele veya oil rogue'la üzdüm ama yenilmedim henüz. kıskancak bişey yok, benim kıskandığım 50 tane legendlı warior deckleri başka bişey değil. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Aynen abi o high cost golden warriorlara imrenmemek elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 http://thestylespy.com/wp/wp-content/uploads/facebook-7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 axedice said: Vingthor said: secret paladin oynayan insanlar hayatlarında ne yaptıklarını biraz oturup düşünmeliler. sırf secret paladinle legend olduğun için bölüm banı gelmeli bence. UUUUfffffff secret paladin ne ACI koymuş BEAH. Buradan yankılanıyor resmen, baldırlarını titretmiş kulaklarını çınlatmış... 56 paladin gelmiş yüzde 48le kaybetmişim. acı bi koyma durumu olamamış. olay dekin beyinsiz deki olması. tek kart kombosu var dekin. 6 manalık kartın mulligandan geçtiği ilk dek sanırım. elinde tutup turn altıyı bekliyosun. gittikçe düşüyo bu arada win rateleri secretçıların. 40 el attım bende secretla bu arada ne yapacağımı öğreneyim diye yüzde 81 win rate. o aggro secret saçmalığın daniskası. diğer midgame secret yine ucundan azcık karar falan veriyosun oynarken resmen fifada real madrid alıp ronaldoyla koşmak, sfde ryu alıp sadece aduket çekmek, csde autosniper alıp tek biyere bakmak tier bi deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 arkalarda BEN PAY TO WİN DEĞİLİM, SAKSI DEĞİLİM BEN diyen arkadaşlar olmuş molten core, naxx falan çıkarken para basıp aldım fakirler düşünsün temalı postlardan geçilmiyordu buralar yalnız şimdi hiç birbirinizi yemeyin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 p2w deckler biraz oyun bilgin varsa rank5'e çıkarır. sonra bakarsın zaten. şu anda sadece dragon priest aşırı kolay p2w olarak. board controlu çok kolay earlyde. midde parlıyor. latede iş yapıyor hala falan deck. olay her boka cevabı olması değil o cevabı drawla çekiyo olması. oil, grim, control war, druid, warlock falan gibi decklerin kompetetif olmasının ortak sebebi kart çekip cevap bulmak, kombo bulmak dragon priest şu anda saçmalık bu yüzden saçmalık işte. korkunç bi value alıyor kartlardan. board clearı iyi. üzerine ortalama kart çekiyor. (iyi oynayanlar takır takır kart çekiyor her zaman) midhunterlara laf edilmesinin sebebi kart çekmeden stabilite sağlamasıydı ki ortalama zorlukta bi deckti rank5 sonrası. tgt sonrası archtype yokoldu resmen öyle bir değişti meta. midhunter yok oyunda resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ben de yapayım dragon priest nasıl yapcam örnek koyabilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 tgt kart parayla mı heliyo sadece ya. pay2win mi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 allam yaleppim. bi bu adam eksikti oyunu çok iyi bildiğinin sanan, bu da geldi, tam oldu buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 iyi iyi combat dönsün biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 nası bilenmiş ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 en iyi ben biliyorum oyunu bir vuruyorum hepsi ölüyor. 1 kart koyup 15 kartı yok ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bide spyroymuş legend olan secretla. o çok tatlı bi adam olduğu için ondan özür dilerim. kdsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ben handlockla legend oldum sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 secretadin dışındaki hepsi çok pis sayılır. djsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Vingthor sen ne kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 madde olarak mı? genelde ot bazen kokayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Deck olarak sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Güzel olmuş bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 yav said: Vingthor sen ne kullanıyosun? Face hunter Rank 22 şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 yav said: Deck olarak sordum hybridtoken druid. oil rog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bir erkek gibi oil rogue oynuo helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Tek ben mi frost mage oynuyom yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar