Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Şu mana curve bir dramdır yani. control druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 tüm strateji tamamen aviana ya bağlanmış, ne kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Kanser bi face huntard yaptim ben de. Eve gidince oyniycam. Hızlıca bi yukseleyim de ondan sonra keyifle mage oynamaya devam ederim diye dusunuyorum. Umarim bagimlilik yapip beni permanent huntard a cevirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 dreagloth said: tüm strateji tamamen aviana ya bağlanmış, ne kötü Kel thuzad falan yoktu aslında. Bir bakayım nasıl olur dedim de, böyle oluru yok. Mid game'i tutmak çok zor bu şekilde. Bozdum ben de. Netten bi bakayım ne var ne yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Şurada adamın deckini hem gözüm tuttu hem de güzel güzel açıklamış birçok şeyi. aviana ramp druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 son 6 arena maçım: exp öncesi 8 12 exp sonrası 1 2 0 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Wishmaster said: Şurada adamın deckini hem gözüm tuttu hem de güzel güzel açıklamış birçok şeyi. aviana ramp druid aviana the dream https://youtu.be/XuKIlFl2uhY?t=247 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 rank 14/13 arası sıkıştım kaldım. ne secret pala ne mid hunter geçemiyorum arkadaş. 2 win 2 loss diye gidiyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 neydi senin nickin. spectate ediim çıkaralım seni 10'a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ben dun questleri yapam dedim 3 win icin, 6 oyunda 3 secret pally, 2 face hunter geldi rank 19um lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 sezon başladığında secret paladinle rank 11 oldum hemen ertesi gün takıldım kaldım 12-14 arası :P bir acayip oldu gerçi 3-4 el atıp çıkıyorum fazla oynamaıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 mulgear6 said: aviana the dream Wishmaster said: Şurada adamın deckini hem gözüm tuttu hem de güzel güzel açıklamış birçok şeyi. aviana ramp druid aviana the dream https://youtu.be/XuKIlFl2uhY?t=247 Muhteşemmiş be. Olasılıklara bak hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Dreadsteed'i çok güzel yapmışlar, oyundaki en şekil kart olmuş öldüremiyosun bir de geri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 şekil var etki yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 10 maçın 8'i paladin yeter abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paladin ol kurtul :P Dün üst üste 6-7 win strike yaptım secret palayla, bazen tam tersi oluyor anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 grim patron çok riskli ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 basit, rakibin 2-3 minion'ı varsa board'da zate, o zaman secretlar pek işe yaramıyor. çünkü bütün secretları çatır çatır açıyor rakibin. ama kontrol decki ise karşıda, 1 tanecik shredder'ı varsa, ağzına sıçıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 mastercard warrior handlock hatta drawları aldıysa grim patron bunların hepsi 1 tane tgt kartı olmadan secret paladini biçiyor abi yapmayın etmeyin zoolarla druidler kendi class mekaniklerinden dolayı başa çıkamıyorlar diye hype oldu, o çok nadir gelen(!) hunterların hepsinde flare var şimdi istiyorsanız daha secret pala oynayın ehueh geçen hafta mal bir herif life tapla doomguard topdeckleyip bana greet spamlarken noble sacrifice yiyince 10 tane invite gönderdi, o kafa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Handlock kendine gelene kadar 10 hp ye iner 5 manada falan. Turn basında 1/1 veren secret baya imba. Hatta tek ise yarar secret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Grim oynuyorum da cheap, 8 manada combo yapmak icin bekliyon kart gelmezse gg. Adam agresifse 8 manaya kadar hp kalmiyo zaten bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 handlocka zombie chowların watcherların shadowflamelerin sludgeların hiçbiri gelmeyecek de sen dümdüz kafaya vurup durucan, rng o kadar yardım edince herkes yeniyor handlocku :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 deck'e 2 tane kezban mystic atmak faydalı olabilir bu sıralar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Kezan pek etkili değil paladine karşı secretları hepsi bir arada olunca problem yaratıyor gidenin de ne olduğunu bildiğinden çok sıkıntı olmaz. Secret pala iyi deck ama patron falan kadar sorunlu değil metada kalır ama oynayan azalır bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 İki gündür Çok kötü pataklıyorum secret palayla ilk günler böyle değil di ne oldu anlamadım. Bildiğin win strike spam'lıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar