Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kanser bi face huntard yaptim ben de. Eve gidince oyniycam. Hızlıca bi yukseleyim de ondan sonra keyifle mage oynamaya devam ederim diye dusunuyorum. Umarim bagimlilik yapip beni permanent huntard a cevirmez
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

tüm strateji tamamen aviana ya bağlanmış, ne kötü

Kel thuzad falan yoktu aslında. Bir bakayım nasıl olur dedim de, böyle oluru yok. Mid game'i tutmak çok zor bu şekilde. Bozdum ben de. Netten bi bakayım ne var ne yok
Mesaj tarihi:
sezon başladığında secret paladinle rank 11 oldum hemen ertesi gün takıldım kaldım 12-14 arası :P

bir acayip oldu gerçi 3-4 el atıp çıkıyorum fazla oynamaıyorum.
Mesaj tarihi:
basit, rakibin 2-3 minion'ı varsa board'da zate, o zaman secretlar pek işe yaramıyor. çünkü bütün secretları çatır çatır açıyor rakibin. ama kontrol decki ise karşıda, 1 tanecik shredder'ı varsa, ağzına sıçıyorsun.
Mesaj tarihi:
mastercard warrior
handlock
hatta drawları aldıysa grim patron

bunların hepsi 1 tane tgt kartı olmadan secret paladini biçiyor abi yapmayın etmeyin

zoolarla druidler kendi class mekaniklerinden dolayı başa çıkamıyorlar diye hype oldu, o çok nadir gelen(!) hunterların hepsinde flare var şimdi istiyorsanız daha secret pala oynayın ehueh

geçen hafta mal bir herif life tapla doomguard topdeckleyip bana greet spamlarken noble sacrifice yiyince 10 tane invite gönderdi, o kafa işte
Mesaj tarihi:
handlocka zombie chowların watcherların shadowflamelerin sludgeların hiçbiri gelmeyecek de sen dümdüz kafaya vurup durucan, rng o kadar yardım edince herkes yeniyor handlocku :p
Mesaj tarihi:
Kezan pek etkili değil paladine karşı secretları hepsi bir arada olunca problem yaratıyor gidenin de ne olduğunu bildiğinden çok sıkıntı olmaz.

Secret pala iyi deck ama patron falan kadar sorunlu değil metada kalır ama oynayan azalır bir süre sonra.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...