yav Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Masticore said: ben de eksik cok, bu şanslada bitmez. Captain greenskin , velen , deathwing , cho , alakir,cenarius yok. 7. hogger cıkarsa basarım blizz'i... bu 5 dolarlık starter pack'ten classic class legendary çıkıyor, greenskin'i cho'yu falan ne yapıcaksın bi de ayrıca zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 ulan çok sinirlendim ya shdfudhsafua listemde yabancı bi eleman var bi arena maçı sonrasında eklemiştim. Herif işsiz ötesi oynuyor, burada listemde olanlar bilir, benim HS devamlı açıktır ama baya bi AFK olurum, he zaman HS'ye baksam bu adam oynuyor. Neyse rank 1 olmuş, biraz izliim dedim, bir yerde lethal olabilir uyarayım diye "Could be lethal in 2 turns" yazdım. "8+4+1+6 =19 he is 20, nice lethal, rank 8" diye cevap verdi homunagodumun merak ettim sordum, adam 428 maç yapmış bu sezon. DÖRT YÜZ YİRMİ SEKİZ !! eşşeğin çocuğu ben 51 maçta rank 8'deyim lan. Sen 227-201 ile %53 winrate ile kime artistlik yapıon len. olamaz inşallah legend ashdufuashf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Kiskanclik akmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Bunu bize degil adama soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 yav said: Pack olayini iyi dusunmusler harbiden. Alakir, velen ve krush eksik bende sadece, ilk ikisinden birisi ciksa sevinirim. Keske en bastan olsaymis boyle bisi, oyuna basladigimda ne oynasam etsem bilemeyip en son bissuru kart kirip zar zor tirion yapmistim hey gidi :d senin deckle rank 9 5 yıldızdan 10 sıfır yıldıza düştüm dsfhdsfh ekleyip 1-2 maç izlesene beni vaktin varsa nerde amelelik yapıyorum mulgear2331 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 bugunkü arena rng'm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 5 usd'lik paket için: sadece class legendary'leri için geçerli olacak. Ayrıca birden fazla alınamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 küçük bir rng hikayesi sonuç: yendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 mulgear6 said: yav said: Pack olayini iyi dusunmusler harbiden. Alakir, velen ve krush eksik bende sadece, ilk ikisinden birisi ciksa sevinirim. Keske en bastan olsaymis boyle bisi, oyuna basladigimda ne oynasam etsem bilemeyip en son bissuru kart kirip zar zor tirion yapmistim hey gidi :d senin deckle rank 9 5 yıldızdan 10 sıfır yıldıza düştüm dsfhdsfh ekleyip 1-2 maç izlesene beni vaktin varsa nerde amelelik yapıyorum mulgear2331 ekledim, denk gelirse bakayım. yavz0r#2610 benim de bu arada, ekleyin dumpster legend oyunu izlersiniz arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 ekledim bende ikinizi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 bu arada yshaarj yerine malygos eklediğim secret hunter tutmadı. yani aslında oynaması yine keyifli ama malygosla miracle'ye döndüğü için deste aynı verimi ister istemez alamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 toast o yshaarjin rogue versiyonuyla oynuyordu. gang up vs komik durumlar var baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 https://hsreplay.net/replay/RYZLUDLiAiXGRaND7ctLw4 son 6-7 tura bakın ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 geldi welcome bundle tirion çıktı 2. packten de nozdormu beleşe bissürü dust geldi yeni hero geliyo bi de priest için tyrande (nasıl alındıgı belli değil henüz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 oo potm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Banada antonidas cıktı, üşeniyodum craftlamaya. iyi oldu. başka legendary yok tabi ama bi 6 tane epic 15 kadarda rare geldi, goldenlarda cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 starter bundle'ı bol kepçe mi dağıtmışlar sankim cenarius çıktı leg (vardı bu) paketlerden de king krush + golden si7-alarmobot-cold blood. +985 dust. 13 tl'ye baya iyi ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Hearthstone tarihindeki şanssızlığım devam ediyor ya. 10 packte 9 rare 2 epic çıktı, 1 tane golden common falan bile çıkmadı. Millete akmış resmen legendary... peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 aglama sabonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 feverfeverray said: aglama sabonis bana bak kız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 feverfeverray said: aglama sabonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Certain cards will no longer be selectable in the Arena. boyle birsey var patch notelarda. hangi kartlar oldugu yazmiyor. hearthpwn a baktim, orda da c/p yapmislar. kimse yazmamis sormamis hangi kartlar diye. hangi kartlari cikardilar acaba arenadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20271286/hearthside-chat-upcoming-arena-changes-with-dean-ayala-9-8-2016 Al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Sabah sabah bir arena yapayım dedim. Priest/lock/shaman geldi. Priest aldım deneyeyim diye. Feastli falan güzel bir deck yaptım. 3-3 bitti 6 macta da mage geldi karşıma. İnsaf be kardeşim herkese mage geliyor bize priest lock shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Ne dediysem cıkıyor lan... Yanlız cıkarılan kartlar ile nasil bir denge saglanıcak merak ettim dogrusu. Bu kadar kart mı mage'i nerfliycek,dengeliyecek. Mage Forgotten Torch Snowchugger Faceless Summoner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar