axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Shamani 500 yapmak icin sununla oynadım. http://www.hearthpwn.com/decks/608948-legend-guide-midrange-karazhan-shaman Hem 500 oldum hem de rank 5'e indim. Maelstrom cidden cok iyi kart. Shaman icin overload olmadan board clean imkanı baya güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 ahmedinejad said: Shamani 500 yapmak icin sununla oynadım. http://www.hearthpwn.com/decks/608948-legend-guide-midrange-karazhan-shaman Hem 500 oldum hem de rank 5'e indim. Maelstrom cidden cok iyi kart. Shaman icin overload olmadan board clean imkanı baya güzel oluyor. ben becerebildiysem iyidir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Bu arada o yukarıdaki hunter decki baya iyi. Antisi popüler olmadan sömurmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 maelstrom shamanla oynarken 2 tane geldi çok rahat temizledim snipe etrafından oynamaya alışmak gerekiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 barnes maly rogue oynadım quest için. hatta gidip xaril craft'ladım azıcık dust'ıma kıyıp. şu ana kadar baya güzel gibi. aşırı hiper ötesi ballı bir zoo haricinde çok iyi gitti. Cthun Warrior, bu baya izlemeye değer: https://hsreplay.net/replay/epLaxaEs8f9immaoCojyd6 Mage: https://hsreplay.net/replay/uvwky2TtGx2hZS7cWKbRih Hunter: https://hsreplay.net/replay/szj8mBZCKoBuvtV3rmtzVc Hunter2: https://hsreplay.net/replay/BD6fKMTn2LzV27Nk4mZ498 bu da aşırı ballı Zoo: https://hsreplay.net/replay/rXJBCweaDj74CRwuxbLKi7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 oyunda coin neden spell olarak geçiyor bu ikinci oynayan tarafa avantaj saglanıyor mu. mage e karşı oynarken umarım coin i bana verir diye dua ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 sabonis said: barnes maly rogue oynadım quest için. hatta gidip xaril craft'ladım azıcık dust'ıma kıyıp. şu ana kadar baya güzel gibi. aşırı hiper ötesi ballı bir zoo haricinde çok iyi gitti. ben de şimdi bunu oynuyorum 3w'den sonra 3L yaptım, bakıyorum gadgetzan hep son kartlarda falan, bi de tracker'da olmayan deadly poison geldi. meğer gadget'leri eklememişim ahuash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Hangi versiyonunu oynuyorsunuz? Bir suru barnes maly rogue var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Ne kadar farkli olabilir ki Teacher yok, earthen, s.strike, sinister, poison birer tane + xaril, 2xshiv falan var benimkinde, ryzen'den çaktim. Klasik maly rogue'a barnes ekliyosun, diger 3-4 kart minimal degisebiliyor zaten atla deve degil ki Eskiden cift sinisterla oynuyodum yalniz, 2xshiv'den tam emin olamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 yav said: sabonis said: barnes maly rogue oynadım quest için. hatta gidip xaril craft'ladım azıcık dust'ıma kıyıp. şu ana kadar baya güzel gibi. aşırı hiper ötesi ballı bir zoo haricinde çok iyi gitti. ben de şimdi bunu oynuyorum 3w'den sonra 3L yaptım, bakıyorum gadgetzan hep son kartlarda falan, bi de tracker'da olmayan deadly poison geldi. meğer gadget'leri eklememişim ahuash yukardaki warrior maçını izle. 2 gadgetzan son 4 kart içinde kalmasına rağmen warrior yeniyorum ki, olacak iş değil normal şartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Atla deve demedim zaten de xarilli olan var xarilsiz olan var, edwinli olan var edwinsiz olan var vs. vs. Ben hangisini tercih ediyosunuz anlaminda sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Bu arada bu hsreplay çok iyiymiş. Eyvallah sabo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Rank 4 beş yıldızda kaldım gidemiyorum ileri ya. Ne topdeckler geliyor ne maclar donuyor delirmek üzereyim. Legend zorlayayım dedim de beklemek lazım son 3-4 gun daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Maly roguela ilgili redditti biri yazmış ki kendi gözlemlerime göre de çok doğru. Adam kısaca maly rogue'un exp./adv.çıktıktan sonraki metanın karıştığı milletin aşırı etkin/kalibre(aka aggro) deckler yerine deneysel oynması sebebiyle iyi oldugu gibi bişi. Barnes'ın desteye yaptığı büyük bi etki yok çünkü. Hakkaten bakıyorum millet ressurrect priest falan kasıyor (3 kere geldi arkarkaya) dragon warrior, shaman, zoo falan az geliyor çok. En sevdiğim destelerden birisi maly rogur yav hep oynanabilse keşke. Dün patron giant bugun bu, epey zevkle oynuyorum hs haftalar sonrası. Hatta şu adventurelar uzun soluklu olsa şöyle iki haftada bir yeni wing eklense iki expansion arası sürekli ufak miktarda kart enjekte etseler. Çok tatlı olmaz mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 benim kullandığım şu: an itibariyle rank 5'e oturdum, 8-10 takılıyodum 2 gündür. 24-18 yapmışım bunla, bodoslama aldım ranked'a yürüdüm direkt (ilk 6 maç auct. eklemeyi unutup oynamışım dsfjkds-2xshadow2xsinister'la falan) son 20 maç 15-5 zaten B)- - - - trump edwin ve bişi daha olmadan yapmış, 2xshadow/sinister'lı. edwin'le maç yürüttüğüm çok oldu ama ya. Trump yaşlandı resmen anlamıyo artık oyundan, stream'de de saçma sapan işler yapıyor izleyemiyorum sürekli. favori streamerlarım bu arada senfglas-superjj, bu 2si en kaliteli oyuncular alemdeki fikrimce. strifecro'ya da gönülden bağlıyım, adamı görüp sesini duyunca falan bi hoşuma gidiyor ahah. savj'a falan da bakıyorum arada bi ama, herif hiperaktif götübaşı oynuyo kartları ordan oraya sürüklüyor falan çıldırıyorum. dog da artiz geliyo ona da dayanamıyorum. böyle karakterden elediğim çok iyi oyuncu var sdfkjls senfglas ile jj iyiler henüz gıcık olmadım onlara HAaa bi de j4ckiechan var, theorycrafting'in allahı adam ya. Onu da çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 oyunu sürekli netdecklerle oynayan benim gibi yeteneksizler için bu meta geçişleri çok sıkıcı bi alıyosun netdeck'i, karşına geliyor çok acayip bişey ne olduğunu şaşırıyosun. sezon sonu adventure çıkarmak ne kadar saçma , gitti benim golden epic büyük ihtimalle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 yav said: benim kullandığım şu: an itibariyle rank 5'e oturdum, 8-10 takılıyodum 2 gündür. 24-18 yapmışım bunla, bodoslama aldım ranked'a yürüdüm direkt (ilk 6 maç auct. eklemeyi unutup oynamışım dsfjkds-2xshadow2xsinister'la falan) son 20 maç 15-5 zaten B)- - - - trump edwin ve bişi daha olmadan yapmış, 2xshadow/sinister'lı. edwin'le maç yürüttüğüm çok oldu ama ya. Trump yaşlandı resmen anlamıyo artık oyundan, stream'de de saçma sapan işler yapıyor izleyemiyorum sürekli. favori streamerlarım bu arada senfglas-superjj, bu 2si en kaliteli oyuncular alemdeki fikrimce. strifecro'ya da gönülden bağlıyım, adamı görüp sesini duyunca falan bi hoşuma gidiyor ahah. savj'a falan da bakıyorum arada bi ama, herif hiperaktif götübaşı oynuyo kartları ordan oraya sürüklüyor falan çıldırıyorum. dog da artiz geliyo ona da dayanamıyorum. böyle karakterden elediğim çok iyi oyuncu var sdfkjls senfglas ile jj iyiler henüz gıcık olmadım onlara HAaa bi de j4ckiechan var, theorycrafting'in allahı adam ya. Onu da çok seviyorum. Şu deck te tek eksik xaril. Yerine ne koyulabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Xaril'im olmasaydı sinister strike'ı 2'lerdim. xaril'le zaten en çok deal 2 dmg kartını çekmek istiyosun, malygos'la yedirmek için, tabi diğer verdiği kartlar da hem board hem cycle için faydalı olabiliyor. ama hayati bir önemi yok xaril'in bu deckte. diğer opsiyonlar shadow strike ve violet teacher (bu malyrogue için nispeten zayıf seçenek gibi gözükse de zoo/shaman gibi flood decklerine karşı elini güçlendirir) 2 tane sinister strike'ın zayıf yanı Turn 7-8 öncesi çektiğinde üzen bir kart olması, auct.ile cycle için kullanırken bile bi canı sıkılıyor insanın. öte yandan malygos'la kombolaması en basit kart olması da oyun sonu için çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Borlach said: Atla deve demedim zaten de xarilli olan var xarilsiz olan var, edwinli olan var edwinsiz olan var vs. vs. Ben hangisini tercih ediyosunuz anlaminda sordum. ya bu arada fazla giydirmişim kusura bakma, alemi yokmuş :D bilmiom neden öyle oldu versiyon kelimesi triggerladı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Np ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ahmedinejad said: Rank 4 beş yıldızda kaldım gidemiyorum ileri ya. Ne topdeckler geliyor ne maclar donuyor delirmek üzereyim. Legend zorlayayım dedim de beklemek lazım son 3-4 gun daha kolay olur. tamamen ayni durumdayim.. tam rank 3 olacagim macta kaybedip duruyorum.. asamadim rank 4'u.. secretsiz barnes'li hunter ile oynuyordum ama aksam bunu deneyecegim biraz da (zaten sirada golden shaman var yapmak istedigim): http://www.hearthpwn.com/decks/607399-spell-damage-top-100-legend-guide nasil calistigini gorup bilgi veririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 miracle ile geldim bende rank 5'e kadar. 3 kere falan rank 7-8'e düşüp geri çıkınca dedim olmuyor. secret barnes yaptım bende bitane. rank4'ün son yıldızdan 5 kere falan döndüm. 3 sezon önce legend son winden 7 kere dönme rekorumu kırmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Dün veya önceki gün bir spyro gelmişti karsima sen miydin acaba o hgjhfh. O kadar cok maç yaptım ki hatırlamıyorum sonucu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Gecende ben bi kaedeye denk geldim, bizimkidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar