Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 dun boom'lu rogue deck 8'de kaldiktan sonra su asagidaki deckle 12 yaptim: https://hearthstats.net/decks/arena-4435026?locale=en ilk 6 mac en gec 7 manada falan bitti.. sonra uyuz mageler gelince zorlandik ama 12'ledik cok sukur.. gecen haftaki 3-3'lerden sonra iyi geldi.. 40 yilda bir 12 yaptigimdan dolayi bu durumlar haber degeri tasiyor benim icin.. o yuzden paylasiyorum :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Kac tane 12 yapan oyuncu var ki forumda, kac kisi arena yapiyo onu da gectim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 valla benim listemdeki herkes arena yapyor, forumdan olsun olmasın. 12 yapan da vardır eminim baya. he ama stabil bi şekilde 12 yapan kaç kişi var bilmiyorum. benim 12'ler 10 arenada 1 geliyor ortalama olarak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 benim total winim 107 arena'da, bi kere 9 yaptım. Nedense çekmiyor ya. Ranked 6k falan statlara baktım 46W24L diyo, son 6 arenada 5.5 ortalama iyiymiş aslında :P bi ara sararım muhtemelen o değil de, demin üşenmeyip şunu düzenlemekle uğraştım>:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 explorers adventure'ını aldım ben az önce kartlarım az diye. pack açacağıma böyle bişi yapiim dedim. :/ iyi mi ettim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 neyse ki BRM almadin =).. bir sonraki contentte cikacak rotasyondan.. iyi yapmissin bence.. adventure'i parayla almak avantajli.. baya da kullanilan kart var bir de (brann, reno, elise, finley, tunnel trogg, raven idol, vs).. ayrica adventure'in kendisi de eglenceli.. bazi fightlar degisik (spoilersiz oyna hepsini).. kotu karar degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Spyro said: neyse ki BRM almadin =).. bir sonraki contentte cikacak rotasyondan.. brm ile loe'nin bi farkı yok. ikisi de bu ocakta çıkacak yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 bence istisna yapacaklar loe icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 karazhanı da alıyorum ya :/ battlenet'i de alıyorum layn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Benim arena da fena degil bu aralar, Yeni pc aldiktan sonra 6 arenada 45 yapmisim. Amma velakin ranked de siciyorum ya, yogg druidle 5 olamadik anasini satayim, bu beast druidi deneyen oldu mu Karazhan'la birlikte gelen kartlardan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 sabonis said: Spyro said: neyse ki BRM almadin =).. bir sonraki contentte cikacak rotasyondan.. brm ile loe'nin bi farkı yok. ikisi de bu ocakta çıkacak yaw ilk expansionda çıkıcak ilk content te değil ne biliyorsunuz 2017'nin ilk expansionu belki haziranda çıkıcak wotog gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 bugün girdiğim arena'da 8-0 gidiyordum. 9. oyundan sonra 2 tane paladin bayaa üstümden geçti. son hakkım var saklıyorum paladin gelmesin diye ara verdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 bu sezon rank 5 için önerileriniz neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 haftalar sonra arena yapıyım dedim mage geldi diye sevindim fireball , frostbolt , flamestrike olmayan mage decki yapmayı başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Spyro said: 40 yilda bir 12 yaptigimdan dolayi bu durumlar haber degeri tasiyor benim icin.. o yuzden paylasiyorum :P.. bu da bu aksam 11-1'ken ayni huntera 2 kere yenilip 11-3 bitirdigim arena decki: http://hearthstats.net/decks/arena-4442043?locale=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 china blizz official bir istatistik app'i cikarmis piyasaya.. en yuksek win streak, aktif olunan gun sayisi, en cok oynanan class vs gibi gizli bilgilerin gosterildigi bir app olmus.. http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/38/742/1-2fzz-2f201608-2f17zs1.jpg insallah bu tarafta da yaparlar benzerini (hatta daha detaylisini) ki biz de 3rd party app'lerden kurtuluruz.. zaten boyle bir oyunda niye bu zamana kadar eklenmedi anlamiyorum.. overwatch'da bile baya detayli istatistik seysi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 genelde boyle islerin 3rd parti olmasına izin veriyo firmalar. komunite gelissin diye herhalde. overwatch fps oldugundan olsa gerek builtin var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Hs'de insanlar gercekte ne kadar kotu oynadigini rakamlarla gorup oyundan sogumasin diye blizz istatistik paylasmiyor diye bi gorus var, kulaga mantikli geliyo:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bu haftasonu yapilacak NA preliminary turnuvasina getirilen 500 deckin dagilimi: http://i.imgur.com/BKGpWBm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 priest 1 sdfghj kim getirmiş lan priesti direkt bi üst tura çıkarsınlar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bence de. hatta denge olsun diye secret pala getireni de elesinler kafadan. hatta dövsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 axedice said: Atminbey gelir açar, diğer türlü 2 konu aynı anda gidiyor saçma oluyor. Öf aras sen de ne salak nub nub sorular soruyorsun ilk defa mı hs oynuyorsun nedir. Maintenance gününde geliyor işte ezik, her hafta 1 tane açacaklar. Yeto ya. noldu lan gelmedi dün yeni wing? at ağızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bu haftaki tavern brawl eğlenceli baya. uzun sürüyor oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 priest oldum ben. swapta alakir geldi. tentacle+tentacle+double minion yapıp karşımdaki şamanda 2 kere resurrect verdi. ağzına vura vura bitirdik cört diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Vingthor said: noldu lan gelmedi dün yeni wing? at ağızlı Seni kandırıp üzerime işetmek için bi oyundu hepsi bebekim =)) =* Şaka lan şaka bu gece gelir işte. Us tarihleri 11-18-27 diye gidecek her wing, eu için saat farkından gün atlayabiliyor. TIPKI GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ. Her ne kadar seninle işemeli sıçmalı için ölüp bitsem de hala matematik yapamayan gerizekalı bi seksi şempanzesin ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar