Belki shadow madness ile kullanılır bu silence kartı diyicem ama bu meta ile zor yinede.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Hearthstone: Heroes of Warcraft #8
shadow madness'a silance atınca direk rakibe dönüyor tur sonunu beklemeden.
Purify gelmiş geçmiş en kötü kart oyundaki. Sıfır mana bile yapsalar gene kötü olurdu o derece, bir de 2 mana yapmışlar küfür eder gibi.
Purify gelmiş geçmiş en kötü kart oyundaki. Sıfır mana bile yapsalar gene kötü olurdu o derece, bir de 2 mana yapmışlar küfür eder gibi.
0 mana olsa kullanmayan priest decki olmazdı. 1 mana'da bile baya kullanılır.
http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/272/412/27233.png
0-1 mana olsa statue'ye at gitsin.
0-1 mana olsa statue'ye at gitsin.
Nasil rakibe döner ya ? Eğer öyle ise yine blizz'in hatası var...
son dk supriz mı yapacak acaba blizz. fel reaver gibi bir kart falan mı vererek prieste :)
purify guzel kart
https://www.youtube.com/watch?v=Ov4sKqR4ttk
https://www.youtube.com/watch?v=Ov4sKqR4ttk
1 mana bile olsa 7/7'yi 5 manaya koymuş olursun, shaman 4 manaya koyarken, warlock 4 manaya 8/8 koyarken.
Purify kötü kart hemde öyle böyle kötü değil. 0 mana olsa ancak ona özel deste yapıp kullanırsın, özel deste yapmayan hiçbir priest destesine koymaz, adamlar random spell veren kartları azda olsa nerflemek için koymuşlar oyuna belli ki. 2 mana zaten küfür gibide, 0 mana bile olsa o kadar zevkle oynadığım 3-4 tane priest destem var birinde bile yeri olmazdı. Çöp ötesi.
Edit: bir de daha önemlisi priestte zaten 0 manay atılan silance diye bir kart, onu bile kullanmıyoruz genelde. Çünkü kağıt israfı gibi geliyor insanlara. Yani 7/7 koymak istiyorsan yere zaten uygun kartın var, buna rağmen en son ne zaman gördün bu komboyu kullanan?
her expension çıktığında bi sürü çöp kart çıkıyo
priest şu an en çöpken daha da çöp yapmak wp blizz.
priest şu an en çöpken daha da çöp yapmak wp blizz.
http://hearthstone.buffed.de/res/hearthstone/cards/live/enGB/320/1799.png
su bile oyun gormuyor ki purifya kiyasla cok daha iyi kart sdafg
su bile oyun gormuyor ki purifya kiyasla cok daha iyi kart sdafg
freemoon'u hs cehalet elemental'ı ilan ediyorum itirazı olan var mı ?
0 mana olsa her deckte yer bulur.
0 mana olsa her deckte yer bulur.
Komikmiş :D
Bu purify'dan açıkca daha iyi bir kart, çoook daha fazla kullanım alanı var. Ve bu kart bile doğru dürüst yer bulamıyor destelerde. Eminim purify her desteye girerdi kesinlikle haklısındır yani.
can sıkıntısından 3600 dust harcayıp control shaman destesini yaptım.
hunter son vuruşu wolfrider ile yapınca hayatı sorguladım.
bu da böyle bir anımdır.
hunter son vuruşu wolfrider ile yapınca hayatı sorguladım.
bu da böyle bir anımdır.
0 manaya kart cekiyosun, bence abarttıgın kadar korkunc degil.
aynen sirf card draw'dan dolayi cogu decke girerdi 0 olsa.. 1 manaya emin degilim ama..
Cok yanlış açıdan bakıyosun yine de acıklıyım aydınlanırsın belki :) . 0 mana oldumu olay silence'lamasından öte Draw card olayı. Draw card demek rakipten 1 el ileri gitmektir. Hele hele bunun 0 manaya olması muazzam birşey. + bu karta uygun combolar döşedinmi bonus olur.
bak ne diyom. 0 mana olsa neredeyse her priest deck'inde yer bulurdu. farketmez. git özelliksiz kartını silence'la eğer istersen. velen OTK decklerine falan girerdi vs.
1 mana olsa da çok büyük ihtimalle rank 5'e falan çıkabilecek tatta bi silence decki yaratılırdı.
zaten ben brode açıklama yaptı, 1 mana yaptık ve devamlı cycle için kullanılmaya başlandığını gördük başka decklerde, böyle bir kullanım tehlikeli olabilirdi falan filan diye.
1 mana olsa da çok büyük ihtimalle rank 5'e falan çıkabilecek tatta bi silence decki yaratılırdı.
zaten ben brode açıklama yaptı, 1 mana yaptık ve devamlı cycle için kullanılmaya başlandığını gördük başka decklerde, böyle bir kullanım tehlikeli olabilirdi falan filan diye.
İşte 0 mana olması lazım ama. Tasarım aşamasında 1 manaya bunu koyduklarında millet card cylcle için oynuyor diye 2ye çıkarmışlar hatta asdfasdfhahaha
Bu arada kart arenada çıkmayacak priestin common poolunu çok kötü etkiliyor diye. Baya bildiğin arena draftında olmayan ilk kart sanırım.
Bu arada kart arenada çıkmayacak priestin common poolunu çok kötü etkiliyor diye. Baya bildiğin arena draftında olmayan ilk kart sanırım.
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar